Geert Wilders vier weken terug uit Australië

Kalender bevestigt geruchten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als die politici in Australië nee zeggen tegen een Australische PVV dan hoop ik niet dat ze daar wél een radicale en extremistische moslimpartij zullen toestaan! Gaan die daar roepen dat zij zowel blanke Australiërs als Aboriginals willen uitroeien omdat die ongelovig of minderwaardig zouden zijn dan schijnen die politici daar gewoon bijna geestesziek te zijn geworden! Niettemin willen diezelfde politici immigranten uit Afrika en Azië tegenhouden daar ze in Australië de massa-emigratie (net als in Engeland en de VS) meer dan beu zijn en dat zal Wilders zeker van harte toejuichen!

Reageer
gravatar

ik algerijns vanaf 6 jaar kind niet gezien en nog kutten rechters spelers afgewees
warrom ben ik moslim
ik ben trots dat ben moslim homofielen en pedofilelen nederlands
fuk jullie regeles en jullie wetten en jullie land kanker varken nederlands
IK BEN ALCHTONEN INBURGERING NAAR RIENTEGRATIE
VRIJWELIGER EN DAG BESNEDEN
DAKLOOS EN WERKLOOS
DAT BETEKENT SPOORLOOS HOMOFILLEN

mark kut en kutten nederlands nog kutten rechters die heeft wilders gewraakt rechtbank homofiel nederlands
Rechten van de vader bij een kind | Mens en Samenleving: Diversen
mens-en-samenleving.infonu.nl › Diversen‎
Heb daardoor al zeker 6 jaar verloren van mijn kind en moet mijn dochter van 9 en nog 10 jaar berief scherijven voor kutten rechters . Als ik heb haar in dat jaar 6 heeft gezien is het veel geweest.

Reageer
gravatar

Ik ben ook niet ‘heel trendy’ anti-Geert. Het is zo gemakkelijk om mee te mekkeren en zo lekker anti te zijn, maar wie wil er nog stemmen op al die suffe partijen die er hun stinkende best voor gedaan hebben om dit land zo lekker ‘multiculti’ te krijgen… Ik niet! Ik zou niet graag meer in de Schilderswijk in Den Haag willen wonen, maar misschien wel mijn begripvolle en ruimdenkende landgenoten.

Reageer
gravatar

Gelukkig weer terug… er is hier nog genoeg te doen in dit malle land! Oh nee oeps… ik zou natuurlijk een ‘leuk’ anti-Wilders cliché moeten typen… Sowwie lieve mensen… ik weet even niet een ontzettend ‘leuk’ ‘geestig’ ‘bijdehand’ anti-Geert cliché… sjtom hè…

Reageer
gravatar

Fijn een cursus Australische Geschiedenis voor immigranten georganiseerd!
Boeven die zwart mensen uitroeien volgens de Joods christelijke traditie. Het is down under

Reageer
gravatar

Wij hadden de krokodillen in Australië aangeraden Wilders met een korreltje zout te nemen. Helaas heeft zelfs zonder zout geen van deze geweldige dieren Geert tot zich genomen.

Reageer
gravatar

Die arme beesten zullen toch niet platgeluld zijn met PVV-propaganda ? Anders moeten we de Partij v/d Dieren erop zetten !

gravatar

Hij is teruggekomen omdat de krokodillen hem niet lusten. Hij mag nog blij zijn dat hij niet door een kangaroo knock-out is gemept.

gravatar

Pas op, een vergissing is zo gemaakt. Wie zegt niet dat het hier gaat om een kangeroe met een blonde pruik ?
Wacht eerst maar eens op de uitspraken van de betrokkene: zijn die intelligent of genuanceerd, dan is het zeker een kangeroe !

Reageer
gravatar

Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!
Ik wordt, lekker puh!