Weide bij Deinum aangewezen als protestplaats tegen kroning

Van der Laan: “Mensen krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om hun tegengeluid te laten horen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Snotter snik… ik vind dat zo lief… tegen de kroning… Ik droom er ook steeds van dat onze guitige Mark president wordt… en die lacht ook zo lief… Ik ga zometeen even langs Deinum… even tegengeluid maken… Heeft iemand een tip hoe dat moet klinken?

Reageer
gravatar

dank van der laan wel foor ut aanbot ?????!!!!!! maaar ik bent liefer op ut maliefeld agter ut sentraal station as kooning aleks en zun lekerre blonde wyf met zun tweeje in hulie gouwe koets langs komme mee hun gouwe kroontjes mee bloet diamante op dur bollekkes !!!!!!!!!!!!!!

Reageer
gravatar

Het nieuwe actievoeren is individueel!

Daar is ten eerste geen vergunning voor nodig. Verder is het veel ongrijpbaarder. Met ze allen op een plein met pliessie eromheen, wat koop je ervoor? Terwijl als actievoerders zich mengen er veel meer interactie is.

Of het helpt? Het is en blijft een informatie-oorlog dus vertel het verder.

Reageer
gravatar

Het klimaat kennende blijft het hier ook dan nog heel koud, dus misschien beter dat de kroning op die weide plaatsvindt, dan kan iedereen heel dicht bij elkaar staan en het zo toch lekker warm hebben

P.S. Ik ben vooral geen republikein hoor
P.P.S. Vive la Republique (nee, dat betekent zeker niet leve de republiek hoor)
P.P.P.S. Ja, ik heb de andere artikels hier ook gelezen

Reageer
gravatar

Namens de belangenvereniging LTO wil ik deelnemers aan de protestactie op de betreffende percelen graag wijzen op de regeling die op deze gebieden van toepassing is:
Verjaging of afschieten is mogelijk, maar zorgt voor maatschappelijk protest. Een betere schaderegeling dan de onvoorspelbare weg naar het Faunafonds zou een nog grotere doorbraak zijn. Indien het algemeen belang boven privaatbelang (schade) wordt gesteld, dient dat te worden vergoed

Reageer
gravatar

Wij hebben besloten dat Onze eega Prins Alex alle Nederlanders mag trakteren op een sigaar uit eigen doos ter verhoging van de feestvreugde en voor de Oranje-promotie natuurlijk. Onze toekomstige onderdaan Jeroen Dijsselbloem, minister van Oranje-onderhoud en nog iets onbelangrijks…, wat was het ook al weer… Nou ja, jullie weten wel wie Wij bedoelen.

Even opnieuw, Wij hebben dus op voorhand die minister opdracht gegeven het benodigde bedrag over te maken op de rentedragende rekening van Onze Alex.

Reageer
gravatar

Zeer beminnelijke Hoogheid Hare toekomstige Majesteit Koningin Màxima,

Mag ik uwe Genadige beleefd vragen of die spreekwoordelijke sigaar ook een zak theelichtjes met houders mag zijn? Het lijkt mij een passend geschenk aan uw uiterst liefhebbende onderdanen.

Mag ik voorstellen, dat U Hoogedelgeboren, sorry, dat U Allercharmantste toekomstige Hoogheid Uw Gemaal prins Alex verzoekt om de bijgaande offerte spoedig te accorderen. Dan kunnen de Burgemeesters het prachtige geschenk aan uw nederige onderdanen uitreiken, alvorens U Hoogwaardige toekomstige majesteit in de week daarop weer met vakantie bent en U Edelmoedige de vele dankbetuigingen nog in ontvangst kan nemen.

gravatar

Beste Paulus
Uw offerte dient u via de juiste kanalen aan te bieden daar het, gezien de hoogte van het bedrag hier om een Europese aanbesteding handelt, derhalve
kan deze offerte niet op voorhand worden ondertekend of accoord worden bevonden.

gravatar

Nee, ik heb dat Weide bij Deinum beschikbaar gesteld aan de Republikeinen om ze daar op dinsdag 30 april bij een te drijven en zo lang als nodig is vast te houden.

Alle gasten worden aan hek voorzien van een zak theelichthouders. Er zal worden opgetreden door Beruchte Nederlanders, waaronder De Damschreeuwer, alsmede voormalige Provo’s en Kabouters. Voorts zal er een wedstrijd verfbommetjes gooien naar een oranje toiletpot plaatsvinden.

Reageer
gravatar

In aanvulling van het bericht van de heer minister verzoek ik u dringend de volgende personen te melden bij uw plaatselijke buurtagent.

Iedereen in uw familie, kennissenkring, werkkring of buurt die nu nog niet bezig is met het inslaan van oranje vlaggen en andere dito gekleurde prullaria of in het verleden heeft nagelaten blijk te geven van een grote achting en liefde voor het voltallige Oranje-huis, in het bijzonder voor onze aanstaande Koninklijke Majesteit Máxima de Eerste.

gravatar

Mijn bedrijf heeft de eervolle opdracht gekregen om op 30 april bij het krieken van de dag deze vrijwillig aangemelde republikeinen voor zijn of haar genoegen gratis verplicht vervoer aan te bieden naar het grote Republikeinse feest in Deinum.

De terugreis na middernacht, is helaas wegbezuinigd.

Paulus Theunissen,
Directeur busbedrijf Rij Een Beetje Deur
Bekend van het bekende lied bij elke schoolreis.

gravatar

Ik ben uiteraard heel blij met de grote bestelling van burgemeester, pardon minister Opstelten.

Ik wil bij deze mijn klanten waarschuwen, dat vanaf volgende week maandag tot/met 5 mei in geheel Nederland geen theelichthouders mogen worden verkocht.

gravatar

En dit was een van de betere kievitseivindplaatsstekjes. Weer een Hollandse traditie naar zn grootje. Mag ik als alternatief een constructiebouwput in Dortmund voorstellen?

Reageer
gravatar

Wellicht toch een uitweg voor onze Boschkabouter: hier staat weinig wat kapot gemaakt kan worden.

Hoewel in Den Bosch nu weer weinig staat wat het kapotmaken om het open riool te dichten niet waard is, dat dan weer wel.

Kom er maar in Paulus.
(soms moet je hem even kietelen)

gravatar

Wanneer u gelijk zou hebben kun je het ook wel in Bant Luttelgeest organiseren
dat ligt centraal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en daar valt echt weinig te vernielen.

gravatar

protestplaats tegen kroning..heeft geen zin..koning pils een aftreksel uit het 1600…krijgen we toch….ach en de westerlingen weten niet eens waar de melk vandaan komt laat staan het gas uit het mooie noorden

Reageer
gravatar

Van der Laan heeft hier niks aan te wijzen hij is burgemeester van Amsterdam laat hij die teringlijers daar gewoon op de Dam bijeen drijven.
Ik zal LTO inschakelen want ik wil die oproerkraaiers niet op mijn weiland hebben. Ook voor de melkproductie is dit niet goed want straks slaan de koeien ook nog op hol. Laat hem de Coolsingel maar aanwijzen dan valt daar ook nog een keer wat te beleven.

Reageer
gravatar

Volgens mij heeft van der Laan ook niks aangewezen, hij levert er slechts commentaar op…
Overigens komen wat op hol geslagen koeien op zo’n feestelijke dag goed van pas voor de slagroom!

gravatar

Ja vindt u dat gek. Je zal maar worden nagewezen door Van Der Laan. Dat is iemand die altijd een weggegeven koe in z’n hol kijkt. Daar wordt je niet vrolijk van dan zou ik het ook op een lopen zetten

gravatar

Onze burgervader is altijd tot onderhandelen bereid; De keuze wordt nu óf op 30 april wat gillende republikeinen in een Deinums weiland óf we mesten écht-msterdamse stront in de vorm van onze volledige top 600 uit in Deinum.

gravatar

Zeg Kroepoek, wat maak jij nou? Heb je te lang met je eigen speen aan de melkmachine gehangen en je eigen gek laten trekken?
Laat die van der Laan lekker in dat strontgat van een 020 zitten! Met die lamzak moeten wij helemaal NIKS hebben in de Enige Echte Wereldstad van dit armoedig land. Op de Coolsingel mag hij alleen komen indien hij daar stevig geketend aan een schandpaal zal staan. (Pleur nou gauw op, een amsterdarm in hartje Rotterdam toelaten…..)

gravatar

Goed idee, dan kan Fryslân daar hun onafhankelijkheid uitroepen. Daarbij het lichtend voorbeeld gedateerd 1 Augustus 1291 volgend (Rütli, UR). Zijn we eindelijk van de Friezen af.

Reageer
gravatar

Vasn Brulhuysen Zoals gewoonlijk slaan uw reacties weer nergens op. U redeneert als een kip zonder kop.
Wanneer Friesland samen met Groningen zich af zouden scheiden zou u wel een heel hoge prijs voor het gas gaan betalen. Ik adviseer u dan ook om een stief kwartiertje aan het gas te gaan liggen.