Erdogan zegt tweedaags bezoek aan homosauna af

Waarnemer vervangt zieke premier


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mis Poes! dat is nu juist waarom hij even weg van die Turkei… Zweeden=Zweeten en Turks-bad van het zelfde… dat zijn oeroude zuiverheids rituelen… der gezonde samenleving. Dat is een mannen aangelegenheid… Homa Bars en sauna’s is dan weer zelf diskreminatie… weet je nog… De 3 negers sprinters op het podium van de Olumpic in de USA… ? 1.2.3. een vuist makend… en 1.2.3. er uit gelazerd… zelf diskriminatie.
Dan kijkt Hietbrink even op de speld en daar prik je dan zo weer zo door heen.
Ben in overweging om een eigen site op te zetten… “De speld” kan het dan wel vergeten… wat dacht je van ‘WESPEN- NEST’? Wespen=wee-is-pijn. Zouden Nederlanders deze onverdragelijke pijn dan wel kunnen verdragen? De boel moet hier echt eens overhoop gestoken worden.

Reageer
gravatar

De meeste rechtgeaarde homosexuelen zouden nog niet dood gevonden willen worden in de sauna waar Erdogan binnen is. Tenzij hij een hoofddoekje wil dragen uiteraard!

Reageer
gravatar

Erdogan baalt wel van het feit dat de Gay-krant ophoudt met bestaan. Zegt genoeg over de intolerantie van Nederlanders jegens homo’s. De pot verwijt de ketel-verhaal.

Reageer
gravatar

Wat sneu nou, want gewoonlijk kunnen wij als SGP-kamerleden heel gezellig babbelen met Erdogan, in de homosauna.
Hopelijk is paus Franciscus niet verhinderd. En nu ook maar afwachten wat de waarnemer heeft waargenomen.

Reageer
gravatar

Kees, je hebt het even niet goed begrepen: in de homosauna WORDT de waarnemer waarlijk genomen. De vraag doemt op of de heren met wie hij zich hier heeft laten fotograferen voor die rol in aanmerking komen.
Een voordeel is natuurlijk wel, dat in het Turkse stoombad, als gevolg van de ondoorzichtige dampen niet kan worden waargenomen of de waarlijk te nemen medemensch Erdogan dan wel diens waarnemer is. Wie HET weet, mag “HET” zeggen.

gravatar

Het is jammer, maar geen nood: de eer van Turkije wordt in zulke sauna’s door de vele Turkse bezoekers royaal hoog gehouden.

Reageer
gravatar

Een gemiste kans voor het demonstreren van een stukje fysieke multiculturele integratie. Het was een mooie mogelijkheid om eens diep door te dringen tot de kern van de zaak. Het hoogtepunt van zijn bezoek aan Nederland. Misschien wel meerdere hoogtepunten.

Reageer