Alarmsystemen steeds vaker verouderd

Beveiligingsmedewerker luidt noodklok


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nix mis met zo’n oude mechanische sirene, oerdegelijk en vele malen luider dan zo’n electronische kalkoen die binnen tien jaar de geest geeft!

Bij de “oldtimer” installaties hoef ik zelden een storing op te lossen, bij de processor gestuurde hedendaagse meuk blijf je naar de klant rijden.

Reageer
gravatar

Hoe zit het tegenwoordig met de reacties van officiele instanties en omstanders op het alarm? Mij valt op dat alle autoalarmen ook verouderd zijn, want er reageert niemand op. Het wordt zelfs ervaren als irritant.
Als dit bij andere alarmen hetzelfde is, kunnen we beter alle alarmen afschaffen, want ze dienen hun doel niet meer.

Reageer
gravatar

Is het weer zo laat? Terwijl we toch de eerste maandag van de maand hebben om al onze sirenes op gelijk te stemmen. Nu ook voor de app’s: de mooiste sirenes!

Reageer
gravatar

Lief Margootje,

Je kunt je oortje er gewoon te luister opleggen. Als ik jou was, zou ik jouw andere oortje dan met een vinger dicht houden.

gravatar

Oh, wat ben jij jaloers, gemeen kreng. En dat “lief Marg00tje” was dus sarcastisch bedoeld!

Trek je maar niks van Paulientje aan, lief MargOOtje.

gravatar

Lief Paulusje….Dat weet ik toch…Dat krengetje is gewoon jaloers zij heeft niet zo’n vriendschap als wij….

Kus kus Marg00tje

gravatar

Alarm=alle-armen… of alle hands on-dek en boven de dekens… dat moet een Rotterdammer toch weten… Hietbrink is geen morosoof… maar de geleerde plaatsen hem daar… omdat ze te dom zijn om hem te begrijpen. Zo! die zit.
Dus houd je Bek!

gravatar

U hoeft het niet te vertalen, hoor. Nu zitten er weer spelfouten in die zonder uw morosofische bemoeienis in het origineel ontbraken.

Mijn oudoom – u weet wel, die met de fijnbesnaarde inborst – zou hebben gezegd dat u afgezien van fouten niets toevoegt.

gravatar

Hier zwengelt gij iets aan. Zelf verwonder ik me er ook over dat er nog altijd loonstrookjes en spoorboekjes gebruikt worden.

Reageer