50Plus wil zakgeldbelasting

Maatregel moet pensioenen op peil houden


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij zijn de woorden van de heer Krol weer eens verdraaid. Op Hilversum 1 had hij het over een solidariteitsbijdrage aan de AOW door 0-18 jarigen. Een soort kwartje van Kok (de knaak van Krol). Ook over de praktische uitvoering was al nagedacht, de bijdrage zal worden verrekend met de kinderbijslag. Andersom zal aan senioren met een hoog aanvullend pensioen danwel vermogen een studieheffing worden opgelegd waarmee een minimale studiebeurs voor studenten met armlastige ouders kan worden behouden.

Reageer
gravatar

Er valt nog meer bij ze te halen. Deze kinderen huren gratis een kamer bij hun ouders. Daarnaast is er geen eindheffing op de gratis maaltijden.

Reageer
gravatar

All your bitcoins are belong to l33t hax0r (elite hacker -red.) Krol. W00t!

Reageer
gravatar

Dit is een grof schandaal. Kinderen hun zakgeld afpakken. Dit lijkt wel een coalitie van 50+, Stichting Martijn en Hietbrink.
Zo jaag die kinderen de straat weer op
en komen in contact met de verkeerde mensen. Zie ook de toespelingen van Hietbrink. Worden ouderen lastiggevallen
door hangjongeren die bedelen of ouderen beroven.

Reageer
gravatar

Even twee dingen goed begrijpen: zou den UIL zeggen… Het is wel Zak-geld belasting van Hoeren lopers! Als U goed op de hoogte bent. En kwakjes kwijt moet vallen onder vermakelijksheidsbelasting. En Kleine graaiers zijn groote naaiers.
Goed Dus!
Stem op Krol doe mij een lol.

Reageer
gravatar

Het handigste is een BTW-heffing direct aan de pinautomaat. U pint 100 euro, u krijgt 100 euro en er wordt 121 euro van uw rekening afgeschreven. #suus©

Reageer
gravatar

Tja, en dan zit jij nog niet eens in de voorste groep. Gelukkig blijft voor je kleedgeld het lage tarief van kracht.

Veel geld heb je ook niet nodig later hoor, want dan zijn er een heleboel huizen en heel weinig kapitaal-krachtigen die nog zelf de deur open kunnen doen. Dan heb jij voor een paar weken zakgeld zo een leuk huisje..