PVV versobert basisverzekering

‘Bril van Dion gaat eruit’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De bril van Dion Graus wordt door de afwezigheid van een redactioneel ondersteunend artikel wel erg gemakzuchtig overgelaten aan de fantasie van de lezers en de daarop volgende brede maatschappelijke discussie daarover. Dat de gekleurde bril van een kortzichtige Limbabwaanse Prins Carnaval (species: pythecantropi quasi erectii) zulke geëlaboreerde reacties teweeg brengt, en kán brengen, is slechts het gevolg van een hoogwaardige inzet door de terzake zeer deskundige Speld-participanten. Na enige dagen afwezigheid in dit unieke medium, kan ik mijn hart weer ophalen aan oneliners en aan on- en off-topic reacties. Ik signaleer ook een toenemend profetische rol van en de groeiende idolatie voor de Richteren/ collega’s Jeetje en Van Mathenesse Spaland en daarmede de reïntegratie van de Solex in idioom en begrippenkader van jongere generaties. Ook de ietwat té voorzichtig gedoseerde terugkeer van Collega Bus Showfeur doet mij deugd. En met “Pollens” de terugkeer van de denker Barend Servet cum suis: “Verdomd interessant, maar gaat u verder”.

Reageer
gravatar

Volgens mij gaat het niet om de bril die hij op z’n hoofd draagt. Dat ding bestaat alleen uit wat gekleurd nepglas en kost vrijwel niets. Nee, Dionneke sleept overal zijn eigen toiletbril mee naartoe, omdat ie niet graag op een bril van een ander zit. Ofwel eigen bril eerst. Terecht dat de basis (het woord zegt het al) verzekeraar hier mee stopt.

Reageer
gravatar

Beste Heer Ximaar, als het werkelijk is zoals u beschrijft, is het per definitie geen goed idee om dit uit het pakket te nemen, alleen al uit het oogpunt van volksgezondheid en hygiëne, om over psychische trauma’s maar niet te spreken.

Ziet u uzelf al zitten op een bril waar Dion iets mee gedaan heeft?

gravatar

Beste Antoine
Ik bedoel het kapsel van de heer Graus
uiteraard.
Overigens is het afmaken van cliënten in de kapperswereld geen uitzondering.
Ik doel hiermee op het beroemde boek van Ernest Hemmingway; Moord in de kapperszaak.
Ook andersom komt voor zult u dan tegenwerpen maar dit is veelal het werk van een ontevreden klant zoals de arrestatie in zaak van de moord op de turkse kapper.

P.s ik ben niet een van de beide dames uit de documantaire dat zijn Hoer A en Hoer B
Wie A zegt moet ook B kunnen zeggen dit moet alleen nog tot Boogerd doordringen.

Reageer
gravatar

Zojuist vanuit Den Haag vernomen dat de bril van Dion en de Wilders pruik pas uit de basisverzekering gaan als Limburg zich van het koninkrijk der Nederlanden afscheidt en als onafhankelijke republiek begint onder de naam Limbabwe met Wilders als president en z’n volledige raad van 11 als paladeinen

Reageer
gravatar

Heer Spaland, zoals u verwachtte zijn er de nodige vragen gesteld. Daarbij werd vooral duidelijk dat de uitroep pollens het wachtwoord is voor de aanvang een Geheime Procedure binnen de 2e kamer. De uitkomst daarvan is dan ook ten ene male onduidelijk. Vanuit een mol binnen de VVD fractie bereikte ons wel het volgende bericht: “De Alpaca is onder luid gemekker de bergweide binnengetrokken.”

Het is hoe dan ook helder geworden dat uw (linguistische) invloed niet onderschat mag worden. Maar wellicht kunt u het een en ander ook voor ons duiden?

Reageer
gravatar

Een familielid als VVD-er ? Dat is ernstig, zeker met blind vertrouwen daarin gestapt.
En dan nog zwetsen over een alpaca ? Dan zijn de rapen gaar en heeft het kabinet hooguit nog 3 weken te gaan, maar dat heeft u niet van mij.

gravatar

Integendeel, ik kan niet wachten op de memoires!
Heeft u al een goede litterair agent? Deze kan er voor zorgen dat er helemaal niets geschreven hoeft te worden, mits er natuurlijk enkele prominente figuren uit uw klantenkring participeren in smeuïge verhalen; men betaalt dan graag voor exclusieve rechten.

Ja, inderdaad; ik kan iemand aanbevelen.

gravatar

@ Ricus
Het betoog van heer Bøs hoeft geen nadere uitleg. Het juiste gezegde is dan ook: als je je hakken in het zand steekt kun je je hielen niet likken

Reageer
gravatar

Mijn beste Hoer, het is geenzins persoonlijk, edoch ik moet u wederom tegenspreken. ‘Wie de hakken in het zand steekt, doet er goed aan de voeten uit de schoenen te verwijderen.’ DAT en alleen dat is de grote wijsheid in deze.

gravatar

Als Dion zijn bril moet inleveren gaat hij wellicht anders tegen dingen aankijken. Zou hij dan de tweede pvv-er zijn die moslim wordt? Of zou hij dan een blinde geleidehond worden? (Dat laatste valt heel makkelijk te testen door te kijken of hij een stroomstoot van een flink hoog voltage, alsmede ampèrage kan geleiden.)

Reageer
gravatar

heer Bøs
Kijkt u svp goed uit met uw opmerkingen over stroomstoten voordat u het weet heeft u de cavia politie in uw Bøs.

gravatar

Oh oei, poeh, èhhhhhmmmmmmmmm…….. dank voor uw waarschuwing! Zou het helpen als ik die direct afpoeier door te vermelden dat er in mij beslist GEEN paardenvlees zit daar ik reeds meer dan dertig (!) jaren vageteriër ben?

gravatar

Beste heren Showfør en Raf Zerk,

Dit begint zo langzamerhand verwarrend te worden! Hebben we het over een blinde geleidehond of over een vage terriër? Het ene zegt namelijk iets over het gezichtsvermogen van het brave beest, het andere zegt iets over het gezichtsvermogen van degene die het brave beest aanschouwt.

Dat staat dan nog los van de electrische vermogens van het ene beest en het vasthoudende karakter van het andere beest. Beide eigenschappen sluiten elkaar overigens niet uit.

Voor de volledigheid (en om mevr. Thieme gerust te stellen): met beest bedoel ik het dier dat ook wel bekend staat als trouwe viervoeter, niet zijnde een paard waar dezer dagen genoeg over gezegd is,of in het engels “man’s best friend”. Beest is dus geenszins negatief bedoeld doch slechts een literaire vrijheid van de schrijver van het bovenstaande.

gravatar

Beste Ricus
Voor insiders is ons verhaal volkomen begrijpbaar. Een goede verstaander heeft maar een half oor nodig.
U zoekt slakken op zoutwater vanuit een historisch oogpunt bekeken

gravatar

De bril van Dion er uit en de pil van Drion er in. Dan weet de behandelend arts gelijk wat voor medicatie hij aan Limburgs trots kan voorschrijven.

Reageer
gravatar

[…] Dion gaat eruit. Tweet. Nog meer Kort Nieuws. Dion Graus · PVV versobert basisverzekering …www.speld.nl/2013/03/06/pvv-versobert-basisverzekering/ Google Alerts – basisverzekering In category: ZorgverzekeringTags:basisverzekering , Speld […]

Reageer
gravatar

Je kan hier ook je hielen niet lichten of er is weer gedoe. Die bril gaat eruit. Om met Alfred E. Neuman te spreken: “En wat dan nog?” De rest van die kop is ook geen gezicht.

Zo. Dit gezegd zijnde gaan we over tot de orde van de dag: de Solex.

Reageer
gravatar

Heer Ricus u slaat hier de Plank Miss! Denk maar eens aan de wijsheid die mijn nakomelingen reeds van kindsbeen meekregen: er IS een zekere manier om door het Vroesenpark te lopen zonder hondenpoep onder je schoenen te krijgen. Je hoeft daarvoor alleen maar bij het naderen van het park je schoenen uit te trekken en in de hand mee te nemen. Hebt u nog nadere uitleg nodig?

gravatar

Heer Showfør, Mijn nederig excuus. U heeft uiteraard gelijk. Ik heb verzuimd het voorbehoud te maken dat het schoeisel op de gebruikelijke wijze verbonden dient te zijn met de daarvoor bedoelde lichaamsdelen (eventueel met een sok, kniekous, panty of iets dergelijks tussen schoeisel en lichaamsdeel vanwege esthetische, hygienische of thermische redenen).

gravatar

Heren Showfør en Ricus,
Dit gaat werkelijk te ver.
Ik vind het niet passen om Missen te slaan, ook al is het maar een plank Miss.
Dit soort geweld dient binnenkamers te blijven. En zeker niet in een dergelijk publiek forum te worden geopenbaard.

gravatar

Hm, als alles in goud verandert wat hij aanraakt, vallen er 3 opmerkingen te maken:
1, koning Midas is op die manier akelig aan zijn eind gekomen omdat alle voedsel in goud veranderde en zijn spijsvertering daar niet echt op was ingesteld;
2, Jeroen Dijsselbloem zit te springen om zoiemand;
3, aan de foto’s te zien heeft hij duidelijk al tijden niet aan persoonlijke hygiëne gedaan: dan zouden wij hier een vergulde Graus zien.

Aangezien we hier met een PVV figuur te maken hebben, zou het zomaar kunnen dat hij het over FeS2 heeft, dus maar weer een leerzame link:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Pyriet

gravatar

Het is de waan van de dag; men kan tot het uiterste gaan, zijn ziel, zaligheid en wijsheid in oversized folianten vastleggen, doch het is dat éne waarop het oog blijft rusten en de hersenen uitschakelt.

Het is niet anders, Heer Spaland, men zal daarin moeten berusten.
Nog maar een rustbrengende kop koffie dan.