Kane wint Edison voor sabbatical

Jury: ‘Vooral bedoeld als aanmoedigingsprijs’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is dit nou weer voor halfslachtig gedoogbeleid? Wat denk je dat zo’n Woesthof de hele dag een beetje zit te doen, behalve aan zijn pik trekken? Juist! Liedjes schrijven! Dus 1 misschien zelfs 2 jaar, gezien het geldbedrag van de aanmoedigingsprijs, hoor je niets van hem. En dan komt er opeens het ene na het andere album uit, is hij niet weg te slaan van radio en tv. En, oh the horror, de kans is groot hem dan onverwachts te zien optreden hier of daar. Preventief ruimen lijkt me de enige oplossing, dat had al veel eerder moeten gebeuren..

Reageer
gravatar

Wij kunnen slechts zeggen ‘ Hulde voor deze aanmoedigingsprijs’ . Voor het geval deze sabbatical niet via de reguliere weg verlengt kan worden, hebben Mark en ik twee Uzi’s besteld waarmee wij bijzonder creatief zullen worden.

Reageer
gravatar

Bah! Deze man heeft zoveel voor de acceptatie van mensen met het hondenstemgeluid gezorgd, dat hij tenminste nog geëerd mag worden voor al zijn werk aan hondenbrokjesreclames. Daar had hij de Oscar voor moeten krijgen!

Reageer
gravatar

Ik heb u relaaas tandenknarsend aangehoord aangezien mijn ogen ook niet meer de beste zijn en en nieuwe bril er voorlopig niet meer in zit, De broekriem is mij door de familie al afgepakt evenals mijn veters

Reageer
gravatar

Pas toch op met dat knarsen, Oude Knar: tot de tijd dat men bij Hans Anders twee kunstgebitten kan krijgen voor de prijs van één, dan wel één bril met extra hoorprothese, zonnebril of kunstgebit naar keuze, kunt u beter zuinig zijn op uw prothese.

gravatar

Oude Knar op 6b, het ontging u helaas dat de muziek van Woesthoff & Co. BV niet mijn keus is. De vergelijking met de genoemde artiesten was invers, relativerend bedoeld,wellicht zelfs wat denigrerend. Het staat u overigens geheel vrij om losse flodders op De Speld los te laten; bij sommige oude knarren functioneert de sluitspier niet meer 100 %, spijtig genoeg. In deze barre tijden moeten sommige senioren onder ons de broekriem zo strak aanhalen op bevel van Rutte en Samson dat de natuurlijke ademhaling ontregeld raakt en een andere weg kiest. Ik adviseer u -tegen alle economische voorschriften in- de broekriem na het avondeten een paar gaatjes te laten vieren; de druk op het darmkanaal vermindert daarmee aanmerkelijk. Solex dixit.

Reageer
gravatar

Wat een belachelijke reacties worden hier geplaatst! De muziek van Kane kan je smaak niet zijn, maar muziek maken kunnen ze!
Nee, we moeten het tegenwoordig doen met Gers Pardoel, Rinus en irritante rappertjes, daar worden we vrolijk van!

Reageer
gravatar

Ik leef met u mee: uzelve muziekliefhebber noemen en de herrie van Kane muziek noemen. Nu ja.

Wat betreft Gers Pardoel moet ik helaas bekennen dat deze kwant ergens in de wijk schijnt te wonen, zei mij laatst een medewijkbewoner. Het zou een verklaring kunnen zijn dat méér woningen langere tijd te koop staan in de wijk.

Een actiecomité is opgestart: handtekeningen zullen verzameld worden, beloof ik u.
Als wij hier iets kunnen missen zijn het Bekende Nederlanders, waarbij het grote raadsel is waarvan en waarom zij bekend zijn.

gravatar

Wat een ongelukkig toeval dat u muziekliefhebber heet; men zou verwachten dat een muziekliefhebber meer muziek heeft beluisterd dan Rinus, Gers Pardoel en Irritante Rappertjes waarvan u kennelijk de naam niet eens weet. Dit lijkt me een typisch geval van de klok horen luiden, denken dat het muziek is maar geen idee waar de klepel hangt. Ik haat muziek trouwens, alle muziek behalve draaiorgels, DAT is pas muziek!!! Ambachtelijke, degelijke deuntjes, DAT is pas muziek en nog gratis ook, de muziek ligt op straat naast de humor maar u hoort en ziet het niet!! Muziekliefhebber…. tsss…

gravatar

Heer Rafzerk, U vergelijkt appelen in citroenen! De koploper in de Jupiler League is -tot vreugde van elke voetballiefhebber- het roemrijke Sparta. Bij aanvang der wedstrijden, alsmede bij op het scoren van een Spartaans doelpunt wordt traditiegetrouw de Spartamarsch ten gehore gebracht. Voorwaar klinkt dat fabuleus in de oren. Een prachtige aanmoediging aan de mannen in rood-wit tot het behalen des Kampioenschaps.
De aanmoediging aan Kane is echter ook zeer terecht. Sinds hun gereutel uit vrijwel geen lift in de Lage landen meer is weg te denken, ben ik dat wel. Vele malen liever verslijt ik mijn knieën bij het beklimmen van een overdaad aan trappen, dan dat ik mij onderwerp aan de huiduitslag aan mijn trommelvliezen als ik naar die liftmuzak moet luisteren.

gravatar

Hier moet ik ingrijpen.

Zeg heer kaboutermannetje,

Blijft u Hietbrink in de zeik nemen? Hij wordt hier al genoeg gepest met de afwijzing van zijn gezeik in Spaland (Belgische Ardennen)!

gravatar

Gezien het gezeik van die figuur is het niet meer mogelijk hem in de zeik te nemen denk ik. Of eigenlijk niet meer niet in de zeik te nemen, gezien het gezeik.

gravatar

Dirk, u heeft natuurlijk volkomen gelijk; het oeuvre van Woesthoff c.s. is uniek. En zo op het lijf geschreven van de doelgroep. Ik krijg bijna de aandrift er een lijntje op te nemen. Vooral bij “Taste my desire”. Het moet gezegd: klungels als Beatles, Doors, Pink Floyd, The Band en Stones, zij allen zouden een puntje moeten zuigen aan de muziek van Kane, als zij hun tandjes nog zouden hebben. Goedwillende doch beperkte amateuristen als Beethoven, Mozart en Bach zouden zich schreiend ter aarde werpen als zij Kane hadden mogen meemaken, de hele klassieke wereld zou gek worden bij een concert van Mojo Mondo Kane. Dat wij, oude knarren, dit nog mogen meemaken.

Reageer
gravatar

Outsider uw reactie is volkomen out of time. Dat u de de heer Kane ook nog eens vergelijkt met echte artiesten
gaat alle perken te buiten. Dit lig zeer waarschijnlijk aan uw gehoor
waardoor u dacht dat het kattengejank van de Heer kane u als muziek in de oren klonk. Een uitzondering zijn wellicht de Beatles maar verder gaat uw vergelijking aan alle kanten mank.
Mozart en Bach liggen al ter aarde
nu Kane nog

gravatar

@ Heer Jeetje
Heeft u lang in de couveuse moeten liggen of mocht u al vrij snel achter op de solex naar huis?

gravatar

Heer Spaland u heeft volkomen gelijk.
Maar die hoef je geen prijs uit te reiken want hij ziet er toch niets van.
Ik heb onlangs nog een een verzamel CD
Jules en andere Artiesten gekocht. Ik bedoel gedownload natuurlijk.
Titel Alle 13 Blind.

gravatar

Hoe terecht opgemerkt heer Spaland.
Ja Omsk dat is een mooie stad maar voor Jules net iets te ver weg.

gravatar

Inderdaad, van Omsk naar Tomsk is een hele rit in de trojka. Om de achtervolgende wolven tevreden te stellen dient men voldoende kinderen én tante Constanze en tante Mathilde mee te nemen. Die houden de achtervolgende meute wel een tijdje bezig. Of men spant mucho macho Vlad Poetin (met ontbloot bovenlijf) achter de trojkar, dát zal ze leren. Ik krijg hier bijna medelijden met het achtervolgende peleton wolven.

gravatar

Aanzetters tot haat! Heb liever de mooie nummers lief, zoals Sunrise in your pocket, view to a limit, little cage is in my heart, wonderwoman, please be with me, take my eyes into your soul, come on to me, nice to be here, love is a illumination of the mind en natuurlijk de superhit taste my desire of tomorrows sunshine. Zeikerds!

Reageer
gravatar

Ik zou de heer Woesthoff of Kane ook van harte willen aanmoedigen zijn sabbatical voorlopig nog niet te beëindigen.

“Vooral doorgaan!”

Reageer