Grensrechter in Haren vindt paardenvlees in bultrug

Mogelijk ophef tot eind maart


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meteen gaan ze hun spullen komen opeisen. Daar ben ik zeker van. Het is dan dat er moet ingegrepen worden door gewoon te zeggen kust nu eens mijn kloten. Smijt ze 5 ton oranjeappels voor hun kop.

Reageer
gravatar

Ondertussen is de Fyra vervangen door treinstellen die ze boven en onder bijeen gaan scharrelen zijn. Het werkt heel goed. Het plaatwerk van de Fyra is te dun en zelfs dat konden de motoren niet trekken.

Die Italianen gaan blijven volhouden dat het een goede trein is. Het mag alleen niet regenen. Die BLIJVEN volhouden met veel zwier dat het morgen klaar is.

Straks zijn ze in Italië een trein kwijt. Je moet er wel mee naar Oostenrijk trekken. OK, de laatste wagon met de WC in mogen ze bijhouden.

Een trein stelen is veel makkelijker dan een auto stelen.

Reageer
gravatar

Paus treed af om plaats te maken voor beatrix na mishandeling van bultrug die paardenvlees bevat door grensrechter in haren omdat de treinen niet naar haren reden door het slechte winterweer.

zo en dan hebben we het nieuws van de afgelopen paar maanden wel weer samengevat.

Reageer
gravatar

In Groningen zijn er toch ernstiger problemen dan een bultrug met paardenvlees ?
De grond verdwijnt onder de lui hun voeten. Daarom een nieuw motto: “Er zit niets onder Groningen”.

Reageer
gravatar

Mmmmm… Recente studies wijzen juist uit dat de sterke krimp in de provincie Groningen veroorzaakt wordt doordat Groningers weinig om het lijf hebben… Ik wilde uw slagzin veranderen in ‘Er zit niets in Groningers’

gravatar

Namens bultenaar Henri de Lagardère de Notre Dame (erkend nazaat van René de Nostradamus) teken ik protest aan tegen de lichtvaardig associatieve en uiterst onzorgvuldige omgang van dit medium in de relatie tussen ‘bulten’ en paardenvlees. Zelfs ogenschijnlijk verhullende benamingen als: Nijl- en Luipaard wekken de indruk als zouden paarden hun vlees veil hebben voor iedere vorm van verwerking; niets is minder waar. In officiële paardenkringen, hyppische verenigingen en het kermiswezen maant men paarden het hoofd koel en de benen warm te houden. Edoch, reeds nemen onze vooraanstaande ren- en springpaarden de wijk naar België en Duitsland waar men immer op het juiste paard wedt.

Reageer
gravatar

Haagse Harry; ik maak u er op attent dat ‘bulten’ niet slechts bij kamelen en dromedarissen voorkomen. Ook gnoes hebben bultige kop-hals-romp profielen en wat dacht u van ‘muggenbulten’? En er zijn ook nog politici die bultig overkomen. waarschijnlijk omdat zij in samenhang met interpellaties zo lang hun plasje hebben opgehouden.

gravatar

Dit gaat weer eens helemaal nergens over
Heeft het kabinet inclusief de tweede kamer een collectieve vrije dag en gaan zij de de rubrieken van de Speld een beetje verzieken.
Dit hoef je niet uit te zoeken.
Het is heel simpel wanneer je paardenvlees in een bultrug aantreft is dat zeepaartden vlees stelletje slimmerikken.

Reageer
gravatar

Vegetariërs zijn van deze wereld en geen buitenaardse wezens zoals velen terecht denken. Deswege dient de vegetarische slager zich aan te passen aan de actualiteit.

Ik stel daarom voor om voor vleesloze vleesgerechten het goedkopere namaakpaardenvlees te mengen door het duurdere namaakrundsvlees.

Reageer
gravatar

Mevrouw Thieme,
dat kunt u nu wel zeggen maar als ik u en uw partijgenoten zo hoor en zie dan bent u toch mooi via Area 51 naar binnen gesluisd

gravatar

Ik kan mij niet voorstellen dat er soortgenoten van mij zijn, die na hun overlijden in bultruggen of in stukken in Haren willen worden gevonden. En dat geldt ook voor Harense paarden. En zelfs voor paarden waar vandaan ook en waar dan ook.

Stelletje misselijkmakende paardenvleeskannibalen!

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens! Laten we een Paardeninitiatief met referendum organiseren.

En ook de zeepaarden en de nijlpaarden erbij, onder het motto ‘Paardebloem in de hoef’. We zullen ze leren dat stelletje lijkenvreters.

gravatar

Dat moet de rijdende grensrechter zijn geweest die gezeten op levend paardenvlees in Haren arriveerde. Hij heeft een kwestie over een persoon met een bult op zijn rug behandeld.

De uitslag is eind maart. Hij heeft echter nu al voorzegd dat die uitslag mogelijk ophef zal veroorzaken, zodat de ME dan om half drie wel paraat kan staan.

Reageer
gravatar

Tante Paulien,
Het is nog veel ernstiger dan u hier vertelt: er zijn zelfs honkballen opgegraven van kort na W.O.II en wat blijkt? Zelfs daar zitten paardenharen in!

gravatar

Haren is toch wat dichterbij Slagharen dan pak ‘m beet de Ikea in Delft/Pijnacker. Bovendien moet het economisch achtergebleven gebied in het Noorden des lands wat meer profijt van dergelijke ontwikkelingen hebben. Zonder aardgas zitten ze zodirect daar alleen nog maar met aardbevingen opgescheept en dat willen we nu ook weer niet.

gravatar

Ik geloof dat Nederland behoorlijk ophef-moe aan het worden is. Het moet steeds maar extremer om nog enige beroering te veroorzaken. Nog even en de animo voor die typisch Nederlandse folklore, de “Stille tocht”, is compleet weggeëbd. Normvervaging noem ik dat.

Reageer
gravatar

Ik zou dan toch even te rade gaan bij uw levensverzekering. Als niet in de polis staat dat u vooral bent opgebouwd uit paardenvlees dan kan dat consequenties hebben voor de crematie. Sommige mensen wensen niet samen met dit edele dier te worden verbrand, vandaar. We hebben allemaal recht op een duidelijk etiket.