Vertrek Frank de Boer naar Chelsea ketst op laatste moment af

Ook spelers hoeven hun koffers niet te pakken

Het leek allemaal beklonken, maar het vertrek van de spelers en technische staf van Ajax naar Chelsea is van de baan. In Amsterdam ging men ervan uit dat de selectie al volgende maand het vliegtuig zou pakken.

Het vertrek zou een direct gevolg zijn van het behalen van de achtste finales in de Europa League. Ajax-trainer Frank de Boer ontkent dat er ooit serieus sprake van was dat de groep naar Londen zou afreizen. “Wij voelen ons op dit moment prima thuis in de eerste knock-outfase. Daar willen we ons bewijzen.” Het afketsen van het Engelse avontuur betekent dat ook De Boer zelf zijn koffers niet hoeft te pakken.

De Boer stelt ‘gevleid’ te zijn dat er interesse was, maar hij wil zijn spelers graag in Amsterdam houden. “We bouwen aan een jong team. Dan kom je onvermijdelijk voor teleurstellingen te staan. Daar moeten we van leren. Het is daarom mooi dat Ajax heeft aangestuurd op een verlenging.”

Engelse media melden dat het niet aan Chelsea heeft gelegen. Zo stelt het Engelse tabloid ‘The Sun’ dat er al een plan lag om de Amsterdammers op 14 maart in Londen te verwelkomen. Een afvaardiging van ‘The Mighty Blues’ zou dan een week daarvoor Amsterdam bezoeken. Met het mislukken van de deal lopen de ‘Godenzonen’ naar verluidt een bedrag van ongeveer € 350.000,- mis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

2 verwante dingen zijn NLers dol op:
File creëren door ‘ongeluk kijken’
en voetbal.
En voetbal? ging het daar nu nog om, echter het gaat tegenwoordig meer om alles er om heen dan de wedstrijden en uitslagen an sich . (punt)

Zou mij niets verbazen als naast alle omkoperijen en match fixen, er meer boven tafel komt. Free publicity door ingehuurd geweld tegen grensrechters bijv.

Reageer
gravatar

Nou wat is er zo jammer:
a dat de verloving met Chelsea niet doorgaat
b het ketsen met Hillary geen doorgan vindt
c de hoofdpijn van Frank de boer

als je een verklaring te moeilijk vindt help ik je wel even dan doen we het in mutieppel tsois

Reageer
gravatar

De matchfixing droop eraf; zoals de Ajax-verdedigers netjes afwachtten totdat de roemeense aanvallers hen de bal kwamen afpakken en vriend Vermeer bij het tweede doelpunt van de roemenen snel zijn duik naar de bovenhoek afbrak.
Nee, duidelijk. Dat wordt voor de Ajacieden een fijne zonnige vakantie naar de roemeense Riviera, deze zomer.

Reageer
gravatar

Beste Bromsnor
Wat een woordkeuze geniaal.
Afdruipen als een geslagen hond met de staart tussen de benen.
U spreekt hier van matchfixing doch dat betwijfel ik ten zeerste.
Ik heb alle beelden nog eens terug gezien maar heb nergens een belchinees kunnen ontdekken. Dat de Ajakkesciden zich de bal af lieten pakken is niet meer dan logisch. Die waren namelijk door de diverse hulporganisaties aan Roemenië geschonken. Het vervoer was via Apelfoort geregeld volgens insiders waarbij alle vrachtwagens stonden opgesteld op de Wodanweg. Dan kun je het echt niet maken om de ballen weer van de Romeenen af te pakken.

gravatar

HAND AF van KNARF! WAF, daar wiLIK zelfs WEL ff voor BLAFfen. Van een dokTOR hebik gehOORd dat FDB AJAX-bloed heeft koken. Dan KEN je maar beter niet verDRINKen in dat Engelse MEER. BOEVendien is ONZE FDB MAKkelijk meer waard dan een miljOEN of WAT! ZIE je Frank dan niet ZE wenkiebrAUW FLEXen?

Reageer
gravatar

Beetje lullig om nu opeens dat ajax in de maling te nemen. Ik vrees dat dat wordt ingegeven door het totaal Miss Lucken van hun avontuur tegen die Roemeense ploeg. Dat was dan weer ongetwijfeld het gevolg van dat de coach (ene frank de boer, naar ik meen) zo onverstaanbaar en binnensmonds een tot nog toe volstrekt onbekende taal bezigt, dat geen enkele speler de coach kan verstaan. Naar verluidt is er nog gezocht naar een tolk, die de coach’ woorden zou kunnen vertalen naar het Nederlands, Engels, Deens, Spaans of welke andere bekende taal dan ook. Helaas. De coach is de enige persoon die zijn taal spreekt. Bijkomend probleem is dat dat ook de enige taal is die hij beheerst.

Reageer
gravatar

En de Boer hij ploeterde voort.
Overigens ook van toepassing op de spelersgroep.
Een eeuwenoud spreekwoord en hoe toepasselijk in dat licht gezien.
Nee het zijn zware tijden ook als je dan ook nog de hoon van een PSV aanhanger over je heen krijgt.
Die opmerking slaat nergens op zeker te veel advocaat naar binnen gelepeld.
Het toont maar eens te meer aan dat er geen vermaak zo leuk als leedvermaak is.
Nee mijnheer de doer niet bij de hooipakken neer gaan zitten, pak de spreekwoordelijke koe bij zijn even spreekwoordelijke horens en organiseer een oefenwedstrijd tegen Kräuter Fuerth.
Die hebben een nieuwe trainer nodig en hebben nog geen enkele wedstrijd gewonnen.
Ook de KNVB dient in actie te komen:
deze organistatie dient respect af te dwingen door te pleiten voor het afschappen van de strafschop. Nederland wordt hier mal jaren ernstig door benadeeld.

Reageer
gravatar

Door enorm de nadruk te leggen op het niet doorgaan van het vertrek naar Chelsea, weet Ajax héél fijntjes te verhullen welk vertrek dan wèl doorgaat…

Reageer