BMW teleurgesteld over keuze vluchtauto bij overval Brussel Airport

‘M5 is sneller en heeft een grote kofferruimte’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Achteraf huilie huilie van BMW.

Zet dan op diverse locaties vluchtwagens neer met veel reclame er op.
Wel op slot en een 3e hands alarmsysteem uit 1992, maar zo dat een beetje crimi hem wel kan jatten.

Dan ben je ten minste pro actief met je doelgroepen bezig!

Reageer
gravatar

Mogen criminelen nog steeds gebruik maken van investeringsaftrek en kunnen ze de btw op hun aangekochte vluchtauto terugvorderen van de belastingdienst, dan maakt het niet zoveel uit welk automerk ze gebruiken. heeft de crimineel echter geen recht op bovengenoemde fiscale privileges dan is een Dacia aan te bevelen. Dat levert dan immers de beste kosten/baten verhouding op.

Reageer
gravatar

Hahahahaha
Ouwe Hoer
Hahahahaha
Ik kan kort zijn. Zo lang de peilingen uitwijzen dat mijn uiterst bekwame en alerte regering weinig vertrouwen geniet onder de bevolking, kunnen we daar niet aan beginnen.
Hahahahaha
Nog even het volgende.
Hahahahaha
Als kiezer Hietbrink mijn kabinet wel vertrouwen geeft, dan mag hij wat mij betreft blijven. Maar dan moet hij dat wel beter uitstralen. En leesbaar als dat kan.
Hahahahaha

gravatar

Hietbrink : je blijft me verbazen. Je kunt niet verwachten dat ik alles ga lezen en meer dan waarschijnlijk interesseert je dat niet eens zo. Sommige dingen zijn wel superleuk. En je kunt zonder fouten zeggen wat je wil zeggen.

Reageer
gravatar

Hietbrink, ik noem mezelf alleen maar De Gebelgde. Als ik Nederlander zou zijn zou ik over precies dezelfde dingen verbolgen zijn gelijk dat de melkman niet meer langs komt en de bakker ook niet meer. Ik heb een redelijke hekel aan de Nederlandse spelling, gelijk dat groen boekje.

Is dat om de mensen op hun zenuwen te werken of om boekjes te verkopen? Mijn Afrikaans lief BLIJFT ‘pannekoeken’ schrijven in plaats van ‘pannenkoeken’ omdat ze haar dat zo geleerd hebben in 1977.

Sommige allochtonen denken dat ze achterlijk zijn omdat ze geen dt uit een t of een d kunnen fixen. En dan zitten ze er nog aan te poteren van hogerhand.

Is het ‘ezelskop’ of ‘ezelkop’?

Reageer
gravatar

@ de gebelgde belg.
O grote eerbiedwaardige kwizzmaster. welk een betoog
Ik heb er ook wel één voor u
is het miereneuker of mierenneuker?

antw.: is afhankelijk van het feit of je het met één danwel meerdere mieren doet

gravatar

Jamaar madam Spaland : ik lig niet echt wakker over Mulder. Soms is ‘m zelfs grappig op zijn eigen manier. Als ze de hele dag tegen je zeggen dat je leuk bent ga je dat op den duur geloven. Vooral als ze je ook nog betalen.

Reageer
gravatar

Ik vind Hietbrink veel leuker dan de onvermijdbare Jan Mulder. Die ons wat komt uitlachen op onze TV omdat de boeven ‘met een schaar’ de omheining kapotknipten. Staat er dan op Schiphol een muur omheen? Hebben ze daar wel zoveel diamanten om te stelen gelijk 50 miljoen? To begin with? Kunnen jullie lui gelijk Mulder niet in Nederland houden? De gemiddelde Belg ligt daar over wakker. Nu is het weer die van Rayman laat die op alles commentaar komt geven. Je weet niet eens of het een man of een vrouw is. Al valt’m wél beter te pruimen dan Mulder.

Reageer
gravatar

Wel eens gehoord van uitzending gemist die je kun bekijken wanneer het je uit komt…
Hietbrink gemist zal niet eeuwig meer duren… let maar eens op! je weet niet wat je mist. Voor-oor-delen zonder ooit iets van te hem hebben gelezen en met alles wat de zgn gevestigde orde ondermeind Dat is jullie vijandschap jegens de zulke personen als Hietbrink. Overigens Jan Mulder en Hietbrink zijn grote suporters van elkander… Zeer groootse!

gravatar

BHW
hiermee bedoelt u toch niet de hoofdreacteur? want een letter meer of minder doet er wel degelijk toe zoals uit zijn betoog blijkt.
Ik kan mij niet voorstellen dat u opzettelijk spelfouten zou maken.
In de volksmond heet dit gewoon dyslectie.

Reageer
gravatar

Dyslectie=die-slecht-die en daar liggen de beste. Was Hietbrink thans nog jong van jaren begon hij ook zulk een boeken ramsj=ruim-ze-ja… van op ruimen. Alleen onder een nog betere naam… ‘Nog slegter” want al wat goed is kost geld. Wat heet hoofd redakreur van de Speld, ons alles op den mauw speldend…
Ze hebben keus te over in het verzinnen en Hietbrink de boel maar weer enigzins recht-trekken. Niet de filmen! daar op die redaktie van de speld. Vergaderingen over wat zullen we vandaag weer eens verzinnen? Hollandser kan bijna niet. Wou dat ik in de schoenen van de gebelgde belg stond… Zou nog veel meer verbolgen zijn. Parels voor de zwijnen.

gravatar

Hietbrink=heet-dorpsplein is de plaats waar Berend=Botje geheid=Gekheid bevangen is van een chronische=chr-onische zonnesteek=zonder-steek.

Ik willem=wil-hem zeggen: Jouw=je-uw berichten=van-richten-voorzien zijn van een=1 oeverloos=zonder-kade gezwam=geouwehoer van het ergste=heeeeel-erg en slaapverwekkend=dutje-barend soort.

gravatar

ik zou NIET naast zijn schoenen willen lopen BHW. Dan sta je mooi voor jan met de korte lul zoals ik al eerder betoogd heb. u kunt de Hoofreacteur ook nog op uw dak verwachten, dyslectie = die -slecht-zie

gravatar

Beste mevrouw Elkie,

Het gaat bij een bericht om het doel. Als het doel belediging is, valt dat in de categorie laakbaar. Wie een reactie geeft op een bericht dat binnen deze categorie valt, is gerechtigd een bestraffende toon aan te slaan.

De onderhavige reactie van de heer Jeettje (20b) mag daarom als correct worden gekarakteriseerd.

gravatar

Hietbrink had een natte droom vannacht met een solex… het sputterde en spatterde en hij kwam waarempel klaar. Of heet dat soms ook ontvetten? daar zat nog iemand voorop en die flikkerde er van af… dacht nog jeettje wat nou? en toen werd hietbrink in de watte gelegd. Werd wakker en toen had men een kop koffie met slagroom naast mijn bed gezet… watte? nee slagroom.

gravatar

Mijn hobby is droom uitlegging: Natte droom, dus U zat achterop iemand anders op de tuf tuf, voelde nattigheid? Dat flikkeren dus jeetje een mannelijk gedoe en die speelde je kwijt, dat is niet ongunstig. In de watte gelegd, lag er toen sneeuw? Uitglijmiddelen kan dus de oorzaak geweest zijn? Inplaats van watten of en slagroom. Koffie? lag U toen op het ziekenhuis? Wie of wat flikkerde er ?
We noemen dit waarschuwende, waarzeggende dromen, kijk uit voor het mannetje met de solex, blijf daar verre van weg. Ze zoeken U.

gravatar

@bos schoffeur: buitengewoon knap. Maakt niet uit waar het over gaat, als in je reactie maar “020” of “jood” kan voorkomen. En het is je weer gelukt! Felicitaties!

Reageer
gravatar

U doet Heer Bøs onrecht, mijn waarde. In dezen geeft hij op juiste wijze weer hoe het geschiedkundig in elkaar steekt, als reactie op een eerdere opmerking welke wél tendentieuze elementen in zich droeg.

U bent toch niet van een vreemd soort gewetenspolitie met zeer lange tenen en extra gevoelige eksterogen daarop als het een bepaalde groep betreft?

gravatar

Dienstdoende moderator,

Kan de voorgaande hufterige reactie van een zekere Ron worden verwijderd?

Indien dat onmogelijk is, kunt u dan ten minste proberen de volgende zin te verwijderen:
“Maakt niet uit waar het over gaat, als in je reactie maar “020″ of “jood” kan voorkomen.”

Dank u voor uw bereidwillige medewerking.

gravatar

HEER EN DAN BEDOEL IK OOK HEER Jeettje
U wijst een zekere Ron volkomen terecht op zijn plaats.
Dit slaat echt helemaal nergens op.
Bøs Showfør toont al jaren lang aan zonder aanziens des persoons mensen langs ‘sHeeren wegen te vervoeren. Uiteraard is er sprake van een persoonlijke voorkeur doch hij laat dit nimmer merken. Dat er nu weer een verachtelijke aanval op onze hulpverleners plaatsvindt is zeer te betreuren. Ik zou Paulus de Hoofdredakteur dan ook adviseren om Ivo O hier onverwijld van op de hoogte stellen. Er dient streng gestraft te worden en zeker geen verlof tijdens de tbc o ik bedoel tbs natuurlijk

gravatar

Wat u zegt, heer Zerk: Heer Bøs geeft weliswaar lucht aan zijn gevoelens betreffende Kootwijkerbroek, Amsterdarmen (zoals hij dat pleegt te benoemen) en Zuid, doch nimmer in een discriminerende zin: hij wenst ze zonder onderscheid het slechtste toe.

Voorwaar een mooie eigenschap géén onderscheid te willen maken.

gravatar

@Ron: Men zegt wel eens dat het internet van iedereen is. Welnu: dan dus ook (een beetje) van Heer Bøs. Daarom: in de houding, pink op de naad van de broek en met gepaste aandacht luisteren naar wat hij te zeggen heeft. Totdat het uiteraard niet meer beluisterenswaardig zou zijn, maar dat punt is nog lang niet bereikt.

gravatar

Voor de goede orde; Hietbrink is al 5 jaren van onbesproken gedrag. heb het eens nageturft Hietbrink wordt alweer genoeg genoemd in deze rubrieken. Positief of negatieve… Naamsbekendheid A la Harry Mullisch is het belangrijkst. Doch Hietbrink blijft bescheiden, en is niet meer dan hij kan zijn. Gek! Maar niet gevaarlijk.

gravatar

Beste G. Raf Zerk,

Mag ik u er in alle bescheidenheid op wijzen, dat ik geen hoofdredacteur ben, zoals u door het goed kennisnemen van het naamveld had kunnen weten.

Deze fout wordt met u nogal eens gemaakt door Deze of Gene, wat mij als hoofdreacteur doet constateren dat het met de leesvaardigheid van De Spelds goedgeïnformeerde lezers nogal tegenvalt.

Ergo, het laat zich raden wat de kwaliteit van de beantwoording van de vragen rechts bovenaan deze bladzijde zal zijn.

gravatar

Waarde Paulus,
Uw bescheidenheid siert u.
Mijn nederige excuses, wat één letter al niet teweeg kan brengen.
U heeft volkomen gelijk. Het was echter in een opwelling van opgekropte woede dat ik mij de tijd niet heb gegund om de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Mocht ik u weer willen betrekken in een netelige kwestie dan zal ik dit eerst onder de aandacht brengen van mijn echtgenote. Die bezit een bril en wellicht dat zij wel goed kan lezen. Nogmaals duizend maal excuses. Ook al sprak Sheekspier de legendarisache woorden “What’s in a name” ik kan mij uw gevoel van ongenoegen heel goed voorstellen
Vergeef het hun Heer want zij weten niet wat zij doen. Dit laatste is uiteraard niet van Sheekspier maar is opgetekend in ver vervlogen tijden.

gravatar

Het komt mij voor, doch ik kan aan vergissing onderhevig zijn, dat uw gedrag, BWH, nu juist erg besproken is en wordt en zal zijn, nog afgezien van periodieke evaluatie door officiële instanties, gezien de moeite die u er insteekt om uw naam -in welke hoedanigheid van samenstelling en spelling ook- te laten afbeelden.
In andere vorm zou men dit ‘trending topic’ noemen

gravatar

Jeettje; Fouten maak ik opzettelijk… dan krijg ik tenminsten reaktie van die komma neukers en puntenzuigers. Zelf spel en tel ik ze nooit dan doen dus mensen die school meestertje willen spelen. 15 stuks in een stukje is me al een keer vermeld, zal dit record zeker breken en… ben al vast aan het oefenen voor het groot diktee… daar nu ook prijs uitgerijkt aan die gene met de meeste spelll vouten… en dan staat de naam Hietjebrink weer in de Krant.

gravatar

Dat hoeft u niet uit te leggen hoor: dat was ons allang duidelijk geworden, dacht een aandachtsjunk bent. En een ijdeltuit die zich graag met Mulisch op één hoogte wil scharen, alsof dat een aanbeveling zou zijn.

Nou het is weer gebeurd, hé: aai over het bolletje en nu zoetjes gaan slapen …

gravatar

Een aai over de bol heer jeetje?
een trap onder zijn reet bedoelt u toch hopelijk?
Al 5 jaar van onbesproken gedrag laat mij niet lachen.
Elke 5 minuten meent hij zijn ongevraagde hersenspinsels te moeten fulminuren.

gravatar

Ach Juf, ik word vanavond reeds elders op de kofie verwacht. En het betrof slechts een kleine misstap. Ik had mij gewoon vergist. “En niet zo’n beetje ook”, zult u willen zeggen. Dat is waar. Ik hoop dat u het door de vingers wilt zien en meester Den Oetelaar erbuiten houdt.

gravatar

Ach lieve oma en juf Paulien,

Henk heeft haast en is wat nerveus, want hij moet zo meteen ergens op de koffie komen. Dus een klein tikfoutje is begrijpelijk en moet onder zijn hectische omstandigheden kunnen.

gravatar

De Hollander geeft wel, maar nooit genoeg: Ruud Lubbers. En hij kon het weten als Hooge commisaris der vluchtlingen. Suske Pluske Maastricht. Iran? wij kunnen verschrikkelijke, akelijke, onuitstaanbare gewoontes verteleln van Den Hollanders.

Reageer
gravatar

Hietbrinks emigratie naar Iran zal hem niet goed bekomen vrees ik: onderworpen worden aan de Sha’ria, slechts een enkele kouwelijke string onder de pharadja, (kaftan o.i.d.) is voor kouwelijke blaasgevoelige Europeanen al een crime, vrouwen geen hand mogen geven, geen glazen plafond voor vrouwen, maar slechts een glazen vloer. Op oneven werkdagen een steniging van slinks verleide vrouwen, op even werkdagen collectieve ophangingen van homo’s en in de weekeinden een 5-kiloton berm -of autobom bij het ontbijt. Het ontbreken van zowel CAO’s als reguliere tandzorg: .. ik denk zomaar dat Hietbrink in een vloek en een zucht terug is. Niettemin zal zijn vertrek vooralsnog een verarming van de biodiversiteit in De Speld tot gevolg hebben. Wie is een gelijkwaardige vervang(st)er (m/v)? Marianne Weber, Annemarie Jorritsma of Fleur Agema, Charly Aptroot of Henk Krol?

Reageer
gravatar

Het zij u van harte gegund, O Spalandse Mathenesser, uw wrevel over genoemde Wallküre vóór u te houden. Doch los van de godsdienstig/rituele mores in het almaar lenteloos blijvende Iran, acht ik het beneden alle peil de darkrooms van de vaderlandse homowereld en die der politiek, door elkaar te halen. In de eerstgenoemde categorie treffen naarstig naar vertier en bevrediging zoekende potten en poten elkaar in onderling respect. In politieke darkrooms treffen slechts 150 luie flikkers elkaar die tegen minimaal 3 à 4 keer modaal per jaar, het volk wijsmaken dat zij haar adequaat vertegenwoordigen in het staatscircus dat Democratie heet.

gravatar

De FBI heeft ook al kennisgenomen van de snode plannen van Hietbrink om naar Iran te emigreren.
De VS hebben al nieuwe raketten op de Stelth Bommenwerpers gemonteerd die dit verachtelijke sujet op 60 meter onder de grond nog kunnen bereiken

gravatar

In ieder geval kunnen we constateren dat een Schiedamse lente is uitgebroken die zich zowaar staande lijkt te kunnen gaan houden. Er is dus hoop voor de toekomst. Daarbij kunnen we inderdaad aantekenen dat de kosten van het aloude “moed houden” de goede stad bijna aan de rand van de afgrond hebben gebracht. Het schijnt niet anders te kunnen. Recent is gebleken dat het uitspuiten van de oren 1000 euro moet opleveren. De kosten van een eenvoudige bewassing zijn mij onbekend. Indien u 150 doseringen wenst, zal wellicht een toeslag in rekening worden gebracht.

gravatar

en dan te bedenken dat dit alles geheel kostenloos op de speld te vermelden valt
welk een oase in dit graaierstijdperk waar niet op een bo nus meer of minder wordt gekeken

gravatar

Lachen Als een boer die kiest voor pijn… dat is het juiste spreekwoord… omdat hij dan de tandarts niet hoeft te betalen, verdraagt hij die pijn. Gelijk aan Hollandse gierigheid. Kom we dwalen weer af, gaan jullie maar weer verder welke auto het meest geschikt voor roof en diefstal. Die wens de vader van jullie gedachten.

Reageer
gravatar

Waarde Hietbrink,

Kunnen wij u verleiden tot het overlopen naar Bagdad? Na het vertrek van voormalig minister Mohammed Saïd al-Sahaf is bij ons namelijk nog steeds de post van minister van voorlichting vacant. Een functie die, naar onze mening, mede gezien uw enthousiasme voor het motto ‘Gij zult niet liegen’, u op het lijf geschreven is.

Reageer
gravatar

Zij moeten de waarheid soms wel liegen want, daar Uw waarheid helemaal leugen.
Om bestwil is geen liegen, om slechtwil omdat men niet wil weten wat waarheid. Het is waar, wij zijn geboren leugenaars een leven als sam en moos.
Jullie rijksopvoeding heeft Hietbrink slechts verpest.
Steekt hietbrink hand aan eigen boezem; doch liet zich nimmer bij de kloten grijpen door den Hollandse Huichelaar kwam bij een ander klaar.

gravatar

@ heer Jeettje;
U maakt gewag van cassatie. Bij Hietbrink lijkt mij castratie veel beter op zijn plaats.
Welke idioot heeft bedacht dat stalken strafbaar is. Dat zal Haagse Annie leuk vinden.
@Bøs Showfør De diamanthandel is niet door omstandigheden in Joodse handen geraakt daar is heel bewust voor gekozen
In het verleden zijn pogingen gedaan hier paal en perk aan te stellen doch ook dat is mislukt.

Reageer
gravatar

Die keuze werd uit noodzaak gemaakt: de omstandigheden waren dusdanig, dat het joden verboden was land te bezitten en zij waren uitgesloten (nog een verbod) van de ambachten. Er was simpelweg niets anders over dan de diamanthandel.

gravatar

Mensen lopen weg. Hietbrink heeft hier niets te zoeken. Hietbrink is niet leuk.
Dit is satire tiereliere liere lekker klieren. Maar… je kunt het ook omdraaien. Door via waarheid de belachelijkheid en onrechtvaardigheid van vele vele regeringen en toestanden aan de kaak te stellen. Jullie leren zo nooit dat alles met religionen en politiek bestaat uit list en bedrog. En je daar dan nog door die zelfde kliek de spot mee laten bedrijven met hun eigen verloedering. (Berlesconi) Iedereen is verdachten om via deze website afleidings maneurvre’s te volvoeren om de aandacht van de echte problemen af te trekken. Wat het westen in derde wereld landen flikt rechtvaardigd niet langer het bestaan van de zogenaamde beschaafde wereld. Hietbrink weet het en filosofeert tegen doven mens-oren aan. Uw eerlijkheid duurt mij veel en veels te lang!
Het is net als met roken; weten dat het je leven kan bekorten maar domme verslaving kan niet stoppen. En zo is het leven van de massa,gedreven als een kudde om persee bij die kudde te willen horen, Uwe verslaving is een wereld van 99% fake=fuck en verneuken om te neuken.
Pfinnoccio=fijn-neuken-jou en hup naar de volgende. Hietbrink vertrekt voorgoed naar Iran. Daar is het eerste gebod gij zult niet liegen. Alles wat jullie zgn fout weten van dit land is smeerige propaganda van uit het westen.
En zo hebben jullie de ganse Arbische wereld kapot gemaakt. ALLA=haal-aa=water en oorspronkelijk een natuur goede-dienst. Ook daar zijn valse spiesters aan de gang geweest. Doch de perverse verloedering van het westen is haar eigen ondergang. Want liegen is uwe ademhaling.

Reageer
gravatar

Henk van Mathenesse Spaland • 19 februari 2013, 17:14

Hier blijven of ik laat u door oma ophalen. Zo, als dat geen dreigement is.
===============================
13
Pim Bronkhorst • 19 februari 2013, 17:05

Als Hietbrink verschijnt ben ik weg.
=============================
Met of zonder elektronische enkelband of hebben de roofridders daar ook al weer iets op gevonden ?

gravatar

Ha ha ha ! elektronische enkel band, bij roofridders, dan mag er bij de Brinkhorsten wel een dubbele enkele band.
De middeleeuwen zijn voorbij; een bewijs van vooruitgang.

gravatar

Wij willen een ieder er op wijzen dat conform richtlijnen ook het verwerven van vluchtvoertuigen gebonden is aan de regels voor Europese aanbesteding.

De teleurstelling van BMW is derhalve nergens op gebaseerd omdat, indien deze regels waren gevolgd, de kans groot was geweest dat het vluchtvoertuig een Dacia was geweest.

Reageer
gravatar

De Europese aanbestedingsregels gelden uiteraard pas vanaf € 387000,=. Voor de vluchtauto wordt deze grens (behalve bij machinegeweren in de uitlaat misschien) bij lange na niet gehaald.

De buit daarentegen is uiteraard een heel ander verhaal. Dat roven is op zich al niet helemaal volgens de lokale regelgeving, maar hier worden de Europese Aanbestedingsregels natuurlijk wel met voeten getreden!

gravatar

Nee, van Bral, Opel zegt Wir leben Autos. Ik denk dat een beetje diamantdief ook een prettige wegligging belangrijk vindt en dus een Citroen verkiest boven een Duitse auto. Bovendien heb je bij Opel zo de prijs verdubbeld met een beetje accessoires (machinegeweer in uitlaat, pantsering)

Reageer
gravatar

@ Bronkhorst… zie je nu wel het zit in de genen… afstammeling van de Bronkhorsten als beruchte roofridders zal hij vannacht niet kunnen slapen, omdat mijnheer niet van de partij! Spreekt over machinegeweren of het lucifers zijn en denkt na over mecanisme om zelf eens de volmaakte misdaad te kunnen volvoeren. We houden je in de gaten kamme-onraad. In de gaten=in-de-neus-gaten… en verliezen je niet uit het oog.

gravatar

Hietbrink: u als veroordeeld crimineel zijnde én iemand die het systeem op kosten jaagt en overwerkt doet zijn vanwege cassatie, zou ik een lagere toon aanbevelen.
Stalken is trouwens ook strafbaar tegenwoordig.

gravatar

Dat overspannen raken van de Hoge Raad zal wel meevallen in deze zaak. Zal wel een zogeheten peek zijn geweest. Gelet op alle gelul overweegt de Raad dan dat geen middelen van cassatie zijn ingediend en er ambtshalve ook geen zijn gevonden. Of wellicht een n.o.-peek omdat alleen middelen van feitelijke aard zijn ingediend. Dan is het cassatieberoep niet-ontvankelijk. Dat doen ze met de ogen dicht. Men opent de zitting en men sluit de ogen en men opent de ogen en men sluit de zitting. Als het al tot een zitting komt.

Ach, het is allemaal pathologie.

Overigens: keurige lui, die Heeckerens en Bronckhorsten.

gravatar

Brinkhorst zegt: Een beetje diamant dief… allemaal JODEN streken. Brinkhorst: Machinegeweer uit de uitlaat; dat is slechts Frendly fire. Droom maar lekker vannacht! en vergeet je handschoentjes niet voor je roofachtige vingertjes. Mis poes!

gravatar

Het betreft hier diamantdieven. De diamanthandel is door omstandigheden al sedert eeuwen in joodse handen. Nogal anders dan OPEL, is Citroën ook van joodse origine. Citroën lijkt mij een juiste keuze.

gravatar

Het zal niet de Hoge Raad zelf zijn die overspannen wordt, maar de medewerkers in het systeem die deze nonsens voor moeten bereiden tot hapklare brokken.

Maar misschien zie ik dat te zwaar in en is het voor de medewerkers een welkome afleiding en reden om eens hartelijk uit de bol te gaan. Echter wel van ons belastinggeld, en dat is dan weer minder.

Niet ontvankelijk zou een mogelijkheid zijn; temeer daar de beklaagde zich van diverse namen bedient die overigens per keer anders geschreven blijken te worden. En het scheelt weer een oproer onder de cipiers: het lijkt me een straf bewaarder van het complex te moeten zijn waar deze figuur op Staatskosten logeert.

Zie ik de Bronckhorsten en Heeckerens nog niet zo gauw doen, het overnachten in een géén-sterrenhotel.

De koffie: altijd goed.
Zwart graag, géén suiker maar wel een glaasje Sambuca ernaast als het u blieft: ik voel een lichte heesheid opkomen.

gravatar

Inderdaad Heer Jeettje, u ziet het wat zwaar. Ons rechtsbestel is in hoge mate gediend met goede en gezonde rechterljke ambtenaren. En dan is 10 minuten lachen per dag een een wenselijke bijdrage. Indien dit wordt aangevuld met een wandelingetje tussen de middag, is dit in hoge mate bevorderlijk voor een uitstekende rechterlijke bloedsomloop die immers in belangrijke mate ondersteund wordt door de pompwerking van de beenspieren.

Bovendien moet men tussen al die zware dossiers ook zo af een toe een eenvoudige zaak hebben ter verstrooïng. Bovendien is een dergelijke eenvoudige zaak instructief voor pas afgestudeerde medewekers. Wij mogen niet uit het oog verliezen dat een ieder de gelegenheid moet krijgen het vak ook in de praktijk onder de knie te krijgen.

Uw niet-ontvankelijkverklaring in verband met de wisselende schrijfwijze van de naam biedt bijvoorbeeld geschikt studiemateriaal voor pas afgestudeerden. Zoals u wellicht weet zijn er in het verleden wel dierprocessen geweest. Onze huidige doctrine stelt echter, dat het bij de strafbare gedraging moet gaan om de gedraging van een mens, niet van een dier of enige andere entiteit. Gelet op de wisselende schrijfwijze is dit dus wel degelijk één van de vragen die ter beantwoording staan. Indien niet sprake blijkt te zijn van een geraging van een mens, dan zou de Raad zich onbevoegd dienen te verklaren.

U ziet hoe leerzaam dit alles is. Neen, dit is ons belastinggeld dubbel en dwars waard.

gravatar

Wat zijn de criteria voor een vluchtauto ? Een grote betrouwbaarheid, een goede acceleratie, kogelwerend, veel zit- en bagageruimte en zeer onopvallend.
Volgens mij kom je dan uit op een Lamborghini stationcar.

Reageer
gravatar

Na het eenmalig gebruik moet de auto in elk geval goed en totaal affikken. Daarnaast is het prettig als het ding -voor het in de fik gaat- niet erg opvalt, veel ruimte en comfort biedt, snel accelereert, een hoge topsnelheid heeft en geen alarm.

gravatar

Het nadeel van het merk is dan weer dat zodra de auto in een straal van 10 km een officiële BMW garage ruikt, het ding al bijna op de brug staat voordat je uit hebt kunnen stappen.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk dachten ze dat ze wel koffie aangeboden zouden krijgen door het Swiss Air personeel, en daardoor een koffieruimte niet nodig was.

gravatar

Israël houdt ongeveer 4500 Palestijnen vast. Ze zijn om uiteenlopende redenen opgepakt, sommigen omdat ze stenen naar Israëlische militairen gooiden, anderen omdat ze dodelijke aanslagen beraamden.

gravatar

Beste Suske,

Toch wel een geruststellende gedachte dat al die Palestijnen om een of andere ,zij het onderling uiteenlopende, reden zijn opgepakt. Waren zij zonder reden opgepakt dan was dat veel verontrustender geweest. Daarnaast bestaat er een traditie van het collectief vrijlaten van Palestijnse gevangenen in uitruil, voor meestal één ander, in welk kader wij hier Hietbrink kandidaat stellen.