Vaticaan bevestigt: Paus wil meer tijd doorbrengen met kinderen

‘Heilige Vader zoekt betere work-life balance’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BEESTENboel graaiers allen:beestenSTRONT ligt op straat; Banken,zorgsector,ministers,polities, kerken,pensioenen,bouwsector,plofkip,paardenvl.etc.etd. Heel opgevallend is dat allen toevallig(???) “mannen”zijn. Broer neef nicht allen plaatsen hun eigen vrienden fam.op posities, en mede hierdoor wordt er een groot strontzooi beestenboel gemaakt. Een en al brok ellende op dit aardbol( fatsoenlijk land???). Opschonen die rotzooi bende en eerlijke dames op posities plaatsen, waar eerlijk en iedereen meetelt & goed behandeld word.

Reageer
gravatar

Ah, eindelijk klaarheid. Met dank aan de Italiaanse kwaliteitskrant La Repubblica, die onthult dat de paus erachter is gekomen dat zowat iedereen wel iets met kindertjes had behalve de paus zélf.
Die heeft nog wat in te halen voor het te laat is.

Reageer
gravatar

Is het bericht wel betrouwbaar, Heer Jeettje? Het Stadsblad alhier vermeldt er niets over. Het is toch opmerkelijk dat hij als topman van de organisatie zich niet conformeert aan de mores van de tent, dat hij dus niet zou weten hoe het heurt. Zo’n man heeft een voorbeeldfunctie.

gravatar

Nee, Heer Spaland, dat klopt: voor gedegen informatievoorziening moet men over de grens kijken; in dit geval de Vlaamse televisie alwaar het een hot item is.

Nu we het toch over de Solex hebben: ergens gaf u iemand gelijk die het zotte idee van een ge-elektrificeerde Solex opperde. U zei dat dit het ontkolen goed zou doen. Maar na ampele overweging kom ik tot de conclusie dat de raison d’ être van de Solex nu juist is: het ontkolen. Een cultureel erfgoed, zogezegd.
Dit mag nimmer teloor gaan, toch?

gravatar

Tot mijn schande moet ik erkennen de Vlamingen enige tijd uit het oog te zijn verloren. Ik zal daar eens wat meer aandacht aan schenken. Zehebben altijd wel wat bijzonders. Recent nog een jongeling die dacht op vrije voeten te worden gesteld en met een ongekapt hoofd met een daartoe strekkend verzoek bij de rechtbank verscheen.
Tja, zó werkt het natuurlijk niet. Amusante lui, die Vlamingen.

gravatar

Pollens, hierover had ik uiteraard ook ruggespraak met u moeten houden teneinde één lijn te trekken. Neemt u mij niet kwalijk.
Er is natuurlijk ook het aspect dat oude ambachten niet verloren mogen gaan.

gravatar

Och grappig; het is maar hoe men er tegenaan kijkt. U heeft eertijds uitgelegd waarom een uitkering wordt stopgezet opdat iemand niet als rijk man de gevangenis verlaat, maar laat nu deze ongekapte door beurshandel een rijk man geworden zijn!

Het privilege van internet is hem niet gegund, doch hij belt 2x per dag met zijn zoon om handelsorders te geven met kennis opgedaan uit tijdschriften over dit onderwerp.
Waar men vooral boos om is, is dat de winsten op de rekening van zijn zoon worden geboekt, zodat de slachtoffers de hun toegewezen vergoeding nooit zullen ontvangen: ook dat is een hot item ginder.

Af en toe moet ik mij er van gewissen inderdaad naar de VRT te kijken: het begint soms aardig op Nederland te gelijken.

gravatar

Het is ronduit sinister dat zoiets mogelijk is. En natuurlijk is het in Nederland niet anders.

Maar het is nu eenmaal een fact of life dat ook een gevangene ondanks de ernstige beperkingen toch mogelijkheden blijft houden. Maar hij zal er geen plezier van beleven. Als hij in vrijheid zou worden gesteld heeft hij meer aan achteruitkijkspiegels dan aan al dat geld. Deze man zal nooit een moment van rust kennen. In de petoet is hij veilger dan erbuiten.

Maar binnen de muren zal hij ook niet veilig zijn. Aldaar is Bubba zijn grote vrees.

gravatar

Met zunne zaadkleurige kleedje.

In toekomstige verlichtere tijden zal gezegd worden: ja dat was nou een van die antichrist-figuren.

Reageer
gravatar

De bisschop van Haarlem heeft ‘n pijnlijk urologisch probleem.. welke misdienaar wil er even een Puntje aan zuigen…?

gravatar

Ik weet nog goed hoe die tweede paus om zeep gemaakt lijkte. Ik denk dat’m geen vijf weken meegegaan is!! Eerst had je die hele ouwe : iedereen dacht dat gewoon was. Door middel van de kleurentelevisie kon je er gewoon niet naast kijken.

Reageer
gravatar

De roddel doet de ronde dat de heer Ratzinger de grootst denkbare misdaad tegen de kerk heeft begaan; Gemeenschap met een volwassen vrouw. Uiterst schandalig als u het mij vraagt.

Reageer
gravatar

Misschien heeft hij zichzelf gewoon suf gebeden? Na 85 jaar kwam hij er achter dat dat ook niet the way was? Als ik pak een miljoen Indiërs een vuile rivier in zie duiken om zich te gaan wassen? Dat er DODEN gaan bij vallen is zeker.

Je kunt er niet eens ene tussenuit scharrelen hé. Gelijk : jij hebt de Lotto gewonnen en je kunt jezelf eens goed gaan wassen in Wanneperveen op de kosten van het POW nieuws.

Reageer
gravatar

Jee, wat wordt er een spot gedreven met onze Heilige Vader, tenslotte toch de plaatsvervanger van Christus op aarde !
Dat is kei-onprettig en ik begin te geloven dat de Speld de volgende anti-Christ is !

Reageer
gravatar

Mijn vader is al een tijdje verleden tijd en hij heeft zich nooit heilig verklaard + je bent geen broer van mij, echt of onecht, dus over wie heb je het eigenlijk?

gravatar

Sorry joh, maar in mijn familie doen we niet aan inteelt en pedofilie.
Gelukkig maar, want je familie kun je niet uitzoeken, je vrienden wel. En die zijn zonder uitzondering normaal en geloven niet in sprookjes.

Jij staat in ieder geval niet op de short list van favoriete personen.

gravatar

Heb weinig van die Christus gehoord de laatste tijd. Kennelijk maakt ie zich niet te druk. Heeft dus ook geen plaatsvervangen op aarde nodig. Laat hem zelf maar weer een tijdje in zo’n jurk rondlopen

gravatar

Kies mij: Paus Loetje de Eerste. En ik beloof dat er die dag niet alleen rook opstijgt uit het vaticaan maar ook vlammen. Ik beloof ook een eind te maken aan het misbruik door alle priesters, nee alle katholieken, tot eunuch te transformeren. En ik kan ‘bedankt voor de bloemen’ tenminste accentloos uitspreken.

gravatar

Een paar andere dingen die niet worden benoemd…
De beste man heeft een reeks interessante boeken geschreven over
de plek van de kerk in de huidige samenleving. Wat ook goed mogelijk is, is dat
de man afscheid neemt omdat hij niet langer achter de organisatie staat.

Reageer
gravatar

Weet je nog van die tegen-Paus in Avignon? En die twee Patriarchen noordoostelijk van Constantinopel? Opruimen of opk(n)open? De brandstapel wellicht, ooit een zeer succesvol en duurzaam middel van de Inquisitie tegen oppositie. Of collectieve ophanging, nu nog steeds ‘le dernier cri’ van en voor gevangenen in Iran; speciaal homo’s en politieke tegenstanders.

gravatar

Nu, de man kan met een gerust gemoed zijn bed in: De Regering Respecteert Het Besluit Van De Paus.

Lekker knorren met de zegen van Rutte en zijn makkertjes, dat moet een hele opluchting zijn: stel dat ze ‘teugen’ waren geweest.
Dan ging het feest mooi niet door.

Reageer
gravatar

Die kinderen zijn zeker geadopteerd tijdens zijn eerste homo-huwelijk. Hoewel, eerste: hij is maar een keer getrouwd geweest. Woonde daarna ‘alleen maar’ samen.

Reageer
gravatar

Toch tof van jullie dat jullie Joseph’s C.V. voor wat betreft het lidmaatschap van de Hitlerjugend onbenoemd hebben gelaten. 68 jaar geleden was hij namelijk dat knokige-knietjes-korte-broeken-knaapje dat van Hitler dat nekklopje kreeg.
Vanavond is in V.I. ook de meest geschikte kandidaat bekend gemaakt om Joseph Ratzinger op te volgen: Louis van Gaal. Hij moest alleen aan de Curie beloven dat hij dat rare hielenklikken achterwege zou laten bij de inauguratie (of installatie). Louis heeft voor rugnummer 14 gekozen, het is zaak nu nog een pausennaam te vinden die bij dat heilige nummer past. Habemus Papam.

Reageer
gravatar

Wat een pieter poep paus zijn we kwijt.
tussen paus, kwart paus, millimeter paus, dat het toen een duitser moest zijn was uitgemaakte zaak. Roma draait nu eenmaal om de toeristen industrie. Kein zimmer frei im gans rome. Aber zetz? geel, zwart, wit of een indiaanse paus? Hietbrink gokt op een tibetaan. want… dan hebben ze meteen een miljaaaaaaard Chinense touristen in arvideci Roma. In de naam van het water de zon en de heilige kost… daar draait het om naturel.

gravatar

O nee he??? Deze Paus werd ook gelieerd met kindermisbruik ook zijn naast medewerkers…Heeft iemand hem ooit in zijn ogen gekeken…? Toen ik zijn ogen en oogopslag zag …kreeg ik het ijskoud vanbinnen….Evil-eyes…!

Reageer
gravatar

“Daarnaast heeft de Paus gezegd weer op zoek naar zichzelf te willen gaan. “Na veel ervaring met katholieke priesters wil ik graag kennis maken met de buddhistische monniken in Tibet”, aldus de Paus. Er zijn ook geruchten dat Benedictus XVI mee gaat doen met de Italiaanse editie van Skating with the Stars. Of hij hierbij zijn echte naam Joseph Ratzinger gaat gebruiken, of bij zijn werktuigen blijft, is nog onduidelijk.”

Reageer
gravatar

Waarde Broeder, hoewel er in Italië naar men stellig beweert automobielen worden geleverd – als men vooraf een niet geringe hoeveelheid pécunia doneert, tenminste – die in potentie de thans in Nederland geldende maximum snelheid vér kunnen overschreiden, vergist u zich als u denkt met de pausmobiel qua snelheid ook maar enigszins in de buurt te kunnen komen van die snelheidsmonsters. Daar voornoemd mobiel daarvoor niet bedoeld, en dus ook niet gebouwd is op zulke hoge snelheden, vrees ik dat u ernstig teleurgesteld zult zijn in de prestaties van het pauselijk gemotoriseerd vervoermiddel. Van het door u in uw reactie gebezigde woord ‘scheuren’ kan namelijk absoluut geen sprake zijn. Zijne Heiligheid mag zijn handen dichtknijpen als hij onder ideale omstandigheden (wind mee, op de juiste spanning gebrachte banden, zon in de rug én niet al teveel opdringerige en dus in de weg staande gelovigen) een snelheid haalt van 13 km/uur. op het bordje achterop staat 15, ik weet het, maar dat is hoe hard hij mág, niet hoe hard hij kan, helaas. Mijn oprecht gemeende excuses voor het brengen van deze teleurstellende mededeling, maar het kan maar beter gezegd zijn, dunkt mij. Toch nog een fijne dag gewenst.

gravatar

Ik heb zo mijn twijfels over de juistheid van dit laatste bericht: Il Duce Berlusconi heeft altijd, herhaal: ALTIJD, het nuttige met het aangename gecombineerd. Zijn vrouwen hebben nooit zijn politieke dictatoriaat gehinderd, vice versa evenmin. Silvio benoemde in zijn minister- en staatssecretariaat-schappen voldoende jonge en onervaren vrouwen om op doktersadvies minimaal 4 keer daags van bil te gaan, hij was en is grootafnemer van Viagra. Pfizer heeft hem niet voor niets tot gevolmachtigd lobbyist/zaakgelastigde bij de VN benoemd. Silvio is gewend politiek op de wip te zitten; aan het bewind of er uit, maar nooit uit de macht; een ware Capo di tutti capi.

gravatar

SP boos op SGP en ChristenUnie: Roemer eist uitleg over gouden handdruk van God. “In dit economische klimaat zijn dit soort bonussen onaanvaardbaar!”, aldus het Tweede Kamerlid, dat vorig jaar al verschillende keren ruzie had met de kerk door hoog van de toren te blazen over het slechte bereik van telecombedrijf Paus Mobiel, de Kamervragen die hij stelde over Gods alwetendheid en de privacy en zijn bezwaren tegen hosti’s in verband met de cookiewetgeving. De SGP wilde niet ingaan op Roemers aantijgingen en onderschreven de reactie van de ChristenUnie: “God werkt nou eenmaal op mysterieuze wijze.”

Reageer
gravatar

Onzin, hij heeft een baan geaccepteerd als trainer van FC Twente en kan dat niet met het leiderschap van de katholieke kerk combineren omdat he heen en weer reizen tussen het Vaticaan en Enschede op zijn leeftijd te veel zou vergen.
Het had trouwens niet veel gescheeld of hij was fractievoorzitter van het CDA geworden. Want ook daar was hij gevraagd, omdat men probeert conservatiever te worden dan de PVV. Maar dat was zelfs voor de paus te conservatief.

Reageer