Extra omkoopzondagen in slotfase Eredivisie

Maatregel moet concurrentiepositie van clubs versterken


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij Chinese goksyndicaten kun je nu al weddenschappen afsluiten of er te ja of te nee een parlementair onderzoek wordt gestart. Er is op hoog niveau bilateraal diplomatiek overleg geweest; het trio Rutte, Opstelten en Teeven heeft passende actie toegezegd, dus grote kans dat de zaak geruisloos in de doofpot gaat. Faites vos jeux.

Reageer
gravatar

Wist U dat? ze in Limburg hun toto formulier al 2 jaren bij de chinese afhaal centrums invullen. Dat: een limburgse voetbalclub reeds met chinese shirt reclame op jaar basis.
Dat: bij MVV vorige verloren wedstrijd een half uur lang helemaal geen keeper in het doel stond, en ze daar door van de eeerste plaats. Geen zorgen, een nieuw gat in de markt en het is beter zeker te weten dan gokken.

Reageer
gravatar

Inderdaad heer politiekdominee,

Omkopen is zwaar werken, Ik zal voor u een tipje van de sluier lichten op voorwaarde dat u het onder uw zondagse hoed houdt.

Een goede omkoper begint met een bedrijfsplan, waarin o.a. de doelen, het personeelsplan, een milieuplan en de begroting staan.

Daarna moet voor de financiering sponsors worden gezocht. Voor de omgekochte SNS-bank, die als belangrijke financier is weggevallen, moet een vervanger worden gezocht.

Een werkgroep van omgekochte psychologen en sociologen uit alle hoeken van de wereld moet worden samengesteld en aan het werk worden gezet bij het internationaal zoeken naar omkoopbare voetballers en clubs. Zo’n werkgroep kost overigens ook klauwen met omkoopgeld.

En dan begint voor mij het echte werk pas, het feitelijk omkopen van de doelgroepen. Waarbij uiteraard wordt begonnen bij bestuurlijke organen als FIFA, UEFA, IOC en KNVB om een degelijk netwerk op te bouwen.

Na vele jaren voorbereiding en miljoenen dollars armer zou ik nu kunnen oogsten. Maar helaas dreigen wat rancuneuze Europollers, die ik vergat om te kopen, roet in het eten te gooien. Dom, dom, dom van mij, maar gelukkig ben ik goed tegen bedrijfsrisico’s verzekerd bij REAAL, waarvan ik natuurlijk de directie heb…

gravatar

Jorg,

je hebt er ook helemaal niks van begrepen. De onverwachte uitslagen zijn alleen bekend bij de omkopers. Dat is juist de clou.

gravatar

Pol, weet je wel wat je hebt gedaan? Je hebt de clou verraden. Dus nu is de gebruikelijke eindeloze discussie hier in de kiem gesmoord.

Dat zal de redactie jou niet in dank afnemen, want ze worden per reactie betaald.

gravatar

Hoi piepeloi maffe lezers,

Ik heb weer een grapje bedacht. Goed hè!

Hoe heet een soort balkenendenorm voor beroepsvoetballers?

Nou en?
Zal ik het maar verklappen?

Ballenendenorm

De balle,
Paulusje met het traantje

O ja,
Mijn pappie vindt er geen bal aan.

Reageer