Jungletocht afgelast wegens oerwoudgeluiden

Reisorganisatie Timboektoe wil ‘respect voor lokale bevolking’ tonen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het probleem met de grote soeppotten was dat het een week duurde voor ze op temperatuur kwamen. Na twee dagen was het al niet vers meer. In Congo heeft nog nooit een NL zijn kop durven laten zien. Misschien wachten ze daarop?

Reageer
gravatar

Wij hebben vorig jaar met Timboektoe een trektocht door de Sahel gemaakt en helemaal geen last gehad van oerwoudgeluiden. Het kán dus wel!
Weliswaar zijn we nu sinds oktober gegijzeld door Al Qaida in de Maghreb maar dat is all inclusive dus daarover geen klachten!

Reageer
gravatar

Beste dr. Dré,
In verband met het uitbrengen van onze nieuwe reisgids voor avonturenreizen in Noordelijke Afrika graag antwoord op de volgende vragen:
1) Biedt Al Qaida gratis WiFi of heeft u daarvoor bij moeten betalen?
2) Geeft Al Qaida groepskorting op de te eisen losgelden of moeten ‘singles’ juist rekenen op een toeslag op de losprijs?

gravatar

Voor het eerste oerwooud moet je daar! nog 1000 km zuidelijker reizen. Jungle=jank-al. Om die geluiden is het ons juist te doen… daarin herkennen wij onze voorouders. Suporters dom volk, opsluiten achter de hekken van een dierentuin. Voetbal is preventieve vervelings therapie. Dat zijn mensen die nog naar een fluitje luisteren, geef Hietbrink maar het fluiten van de vogels.

Reageer
gravatar

Als ik even tijd voor mijzelf nodig heb, ben ik hier vaak te vinden. Ik moet bekennen dat ik de oerwoudgeluiden ook enorm storend vind en aanstootgevend voor de lokale bevolking. Op bijvoorbeeld de Noordpool of in Verweggistan gaat men veel respectvoller met elkaar om.

Reageer
gravatar

lees zojuist op website NOS dat de Franse president Hollande in Timboektoe is aangekomen voor een verrassingsbezoek. Getuigt dat wel van respect voor de lokale bevolking?

Reageer
gravatar

In Timboektoe valt tegenwoordig met de door de moslimterroristen gesloopte historische gebouwen aldaar weinig meer te zien. Dus heel verstandig om dit niet door te laten gaan! Misschien kunnen ze nu een hottentottententententoonstelling organiseren??

Reageer