Raymond van Barneveld bekent biergebruik

‘In die periode dronk iedere darter’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een korte reactie op zowel Hietbrink (32) als Annick (33). Voor Annick de officiële B.W. Hietbrinkprijs voor dé woordspeling van de maand Januari 2013. Nog niet is onomstotelijk vastgesteld melk biermerk “Barney” favoriseert, de laatst voorraden Classe Royale van de Aldi, of een eigen merk (wellicht van de sponsorende brouwerijen Heineken/Amstel of van concurrent Grolsch?). Even bellen met SBS; jullie horen nog van me.

Reageer
gravatar

De fietsende Junkies=jonkies die jong en onbezonnen op de fiets stappen … iedereen bekent opeens; hoe meer overtreders, de macht der gewoonte wint.
Zelden heeft de speld zo in de roos gschoten met bier sluik reklame… want in den hemel is veel bier… en daarom oefenen wij alvast hier!
de duizenddichter.

Reageer
gravatar

Zelden heeft de speld met een artikel zo in de roos geschoten als met dit artikel. Weten we ook allemaal dat EPO betekent: Eerst Plas Onderzoeken. Daarna gele lijderstrui aantrekken.

Reageer
gravatar

Barnevelders drinken natuurlijk eigenlijk een advocaatje. Omdat dit nogal nichterig is en meer hoort bij sporten als bridge wordt al snel gegrepen naar zwaardere middelen. Dit is wat maatschappelijke druk kan doen.

Reageer
gravatar

Ik heb dit eens nagezocht her en der maar ik kan nergens zoon soort bericht over dhr van Barneveld vinden. Ik tweifel dan ook of dit bericht waar is.

Reageer
gravatar

bier drinkt hij van uit zijn hart; dart=’t-hart in-het-hart moet je ze raken. dat je met pijltjes pielen zo beroemd kunt worden… slechts bij een bepaald slag van het volk…
epo=even-pompen epo is dan geheimtaal. doping=top-hing mensen die zich zelf aan de top op hangen om een geile trui. 1.2.3. op het podium… vroeger zag je het schuim nog op hun bek staan. thans comufleerd=kamp-om-fleurt met de bloemen en struik… of door de champanje=schuim-pang-ja… door het ploppen=bij-al-open van de fles; maar kom… hietbrink dwaalt weer af. wat kunnen sommige sporten geconcentreerd toch saai zijn. de oefening baart de kunst.

Reageer
gravatar

We moeten weer met een schone lei beginnen. De PDC en BDO gaan een zero-tolerance beleid voeren, wat mij betreft een stap in de goede richting om de geloofwaardigheid van de sport weer terug te krijgen.
Als we dit al toestaan, waar eindigt het dan? Bitterballen op het podium?

Reageer
gravatar

Bart,

Je heb er niks van begrepen. Schaatsen is een excuus om koek en zopie te gebruiken. De Elfstedentocht is een heel groot excuus. Vandaar dat verslaafden aan koek en zopie als het vriest, zo van zich larten horen en ieder jaar als het weer niet door is gegaan, zo vreselijk teleurgesteld zijn.

gravatar

Voor de verslaafden aan koek en zopie geef ik hier het recept voor zopie. Voor de koek kunt u het beste speculaas nemen of kaakjes want die dopen zo lekker.

ZOPIE

> 1 liter bokbier
> 1 dl rum
> 2 eieren
> 125 gram bruine basterdsuiker
> 1 kaneelstokje
> 2 kruidnagels
> 2 kardemompeulen
> 2 schijfjes citroen

Breng bier met specerijen en citroen aan de kook en laat het 20 minuten zachtjes pruttelen. Klop de eieren los met de suiker en voeg toe aan het biermengsel. Giet als laatste de rum erbij en roer goed door. Warm houden.

gravatar

Ow, ik dacht altijd dat die 11-stedentocht een slimme manier was van een rookworstendraaier om onder reclamegeld voor de STER uit te komen.

gravatar

Hoog tijd dat die darters schoon schip maken. Als ik de posturen van die lui bekijk zullen er nog heel wat bekentenissen volgen. Regelmatige out-of-competition controles en het afnemen van plasjes zou dit misbruik verder kunnen inperken. Hoewel bij het afnemen van een urinestaal een flesje gauw gevuld is. Neem maar een emmertje.

Reageer
gravatar

Waarom dacht u dat hij het Barney-logo niet meer mocht gebruiken van de Flintstones makers?

Anders zouden ontelbare tekenfilmpjes aangepast moeten worden op Barney met een bierbuik, en dat is geen klein bier.

gravatar

direct alle prijzen afpakken, zou ik zeggen. Want, dit verpest het imago van een mooie sport. De echte helden krijgen zo geen kans om te winnen en het publiek vereert al jaren de verkeerde helden

Reageer
gravatar

Ik ben van mening dat hij ook elke gescandeerde aanmoediging zou moeten terug schreeuwen. Ook de leuzen die voor de beeldbuis zijn geuit. Eerlijk = Eerlijk

gravatar

En ik maar denken dat zijn buik op eerlijke wijze was verkregen.

Reageer
gravatar

O.k., ik geef het toe: ook ik heb hevig gedart. Het was een hel om af te kicken, maar het is gelukt; ik raak geen dart meer aan. Af en toe een pilsje nog wel, maar gelukkig weet ik de aandrang om met pijltjes of wat dan ook te gooien goed te onderdrukken.

Psychisch heb ik die dingen gelukkig los weten te koppelen: de regering zou hier wat alerter op moeten zijn. Het afkicken van darten in speciale klinieken moet in het verzekeringspakket zonder eigen risico!

Reageer
gravatar

Inderdaad Akke,

Ik heb als alcoholist veel last gehad van mijn dartverslaving. De AD (Anonieme Darters) hebben mij er overheen geholpen met koude kalkoen.

gravatar

Ja nee ho even: ik was dartverslaafd, niet alcoholverslaafd. Toch wel belangrijk om dat even te zeggen: voor je het weet heb je een naam en wordt je nagewezen.
En was het echt kouwe kalkoen, die broodjes kipkerriesalade?

gravatar

En wij maar denken dat-ie al die 180’s alleen op baco’tjes gooide…

Reageer
gravatar

Lieve oud-oom Paulus,

U bedoelt een bahco, met een h van Hendrik dus.

Een baco is een baancommissaris en die hebben ze niet bij pijltjes gooien. Dus begrijp ik ook niet wat die drs bedoelt.