Smullers opent automatiek in Israëlische muur

“Betaalmuur nieuwe oplossing voor honger bij Palestijnen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vreemd, de laatste keer dat ik diepte-informant (Deep throat) Oxenfricklwicz aan de lijn had was er nog niets bekend over Sefardische afscheiding. Ik trof hem net tussen kippensoep en Gefillter Fisch door. Tijdens ons gesprek ratelde zijn jiddische momma maar door over dat FEBO niet koosjer zou zijn. Weet ik veel wat er in hun frikandellen en bamihappen zit? Ik heb geen CSI-lab om dat te controleren. Maar dit conflict kan nog wel eens escaleren als Al Fatah uitgehongerd de PVWa inschakelt. Is Bram zich al aan het warmlopen à € 450,-per uur?

Reageer
gravatar

De Palestijnse Voedsel en Warenautoriteit (PVWa)heeft bij de VN een klacht ingediend omtrent de sluipende participatie van de FEBO. De halalcroquetten, de Hamas Freak-andellen Spacial, de fameuze Grijze Wolvenhappen en de Jihad-IED’s worden in dezelfde olie gebakken als de haram-ballen, bamihapjes en LowFatburgers voor de Westerse toeristen. De Smaakpolitie heeft hierin haar instemming betuigd. Premier Nethanyahu vreest een kabinets-crisis nu de Likoed op het punt staat volledige halalisering van de voorraden te eisen. Jehud Oxenfricklewicz van de Sefardische Afscheidingsbeweging heeft een ultimatum gesteld. De FEBO heeft zich inmiddels verzekerd van de juridische steun van Bram Moszkowicz, doch men weigert commentaar te geven, omdat dit -vooralsnog- een binnenlands probleem van de Palestijnse staat wordt geacht.

Reageer
gravatar

Het handigste zou het zijn als van beide kanten de vakken gevuld zouden kunnen worden. Dat de ene partij iets in zo’n vak doet wat de andere partij dan tegen betaling kan uithalen.
Plofkip vs boemiebal of zo.

Reageer
gravatar

Wij van de FEBO zullen middels onze advocaat (Mr. B.M. te A.) een klacht indienen bij de Israelische autoriteiten vanwege het wederrechterlijk bevooroordelen van de concurrent Smullers. Tevens willen wij dat er een onmiddelijk onderzoek ingesteld wordt door de mededingingscommissie van de EU!

Reageer
gravatar

Wat een verderfelijk initiatief, in navolging van de VN en de schoonzus van de bakker op de hoek veroordeel ik dit mede krachtig. Bij mijn gezond…Oi.

Reageer
gravatar

Nou meneer J.M.A.E. Kippegat (familie van P.L.O.F. Kippegat?), falaffels gezond?
Niks van gemerkt, die dingen maken nogal oorlogszuchtig eihenlijk. Logisch dat je aan het muiten slaat als aan de andere kant wél lekker gegeten wordt, in theorie dan.
Vandaar dat ze daar massaal een buitenhuisje willen hebben.

Reageer
gravatar

In de herkansing:

Falaffels gezond? Niks van gemerkt, die dingen maken nogal oorlogszuchtig eihenlijk. Logisch dat je aan het muiten slaat als aan de andere kant wél lekker gegeten wordt, in theorie dan.
Vandaar dat ze daar massaal een buitenhuisje willen hebben.

Reageer
gravatar

Schandalig, alleen maar aan Palestijnse kant komt er vette hap uit de muur, aan de Israëlische kant is zeker alleen maar gezonde Moaz falafel te krijgen. Dat laat weer zien wat een oneerlijke strijd het is tussen Palestijnen en Israël. Straks heeft het merendeel van de Palestijnen overgewicht en hebben de Israëli’s nergens last van. Wie moet dan stenen gooien en raketten afschieten? Het Vredeskommittee roept op tot een boycot van de Smullers en tot het demonstratief eten van vet voedsel bij de andere grote ketens als de Febo

Reageer
gravatar

Net als mobiele frietkramen moeten ook muren niet meer in de buurt van scholen staan om te voorkomen dat jongeren worden verleid tot het eten van een vette hap uit israelisch-palestijnse frietmuren. Dat vindt Paul Rosenmoeller, voorzitter van het Convenant Groot Gewicht en ambassadeur van Jongeren Op Groot Gewicht (JOGG). Hij roept gemeenten op maatregelen te nemen.

Middelbare scholen worden in toenemende mate verrast met muren net buiten het schoolplein. De uitbaters kunnen daar genoeg omzet maken nu muren steeds groter zijn geworden en dus meer frietmuren kunnen herbergen.

Reageer
gravatar

Zag dit artikel onder kort nieuws staan… dat is terecht en dan moet je vlug wezen want bij deze muur staan de slopers ook al weer klaar. Niemand in Palestina is smullers voor de Joods/Hollandse zakkenvullers.

Reageer
gravatar

Israel heeft wel een geheel eigen architectuurstijl weten te veroveren, ik ben blij dat daar kleine luikjes in geslagen worden, want de rest doet mij aan, historisch, vreselijke tijden denken

gravatar

Ik mag wel hopen dat ze daar ter plekke de Nederlandse folklore eer aan doen: de half gebruikte etenswaar dumpen in de daarvoor bestemde bak en de verpakking ernaast op de bestrating.
Dan is het pas echt een stukje overgebrachte beschaving.

Reageer
gravatar

Met het huidige klimaat in Israel schijnen die snacks uit de klaagmuur nu ook diepgevroren geleverd te kunnen worden. De automatieken in Apelfoort zijn er niets bij, vergeleken. Weinig klachten van Israelische klanten tot nu toe.

Reageer
gravatar

Ja hallo! Daar hebben die Palestijnen dus geen moet an: durf te wedden dat er koshere kroketten en frikandellen in liggen in plaats van halalburgers. Zo leep zijn die Izzies wel.

Reageer
gravatar

Kosjer=kost-sure of de kost wel zeker=sure te kouwen is. Kijk! Varkesvlees was toen er nog geen koelkasten waren als eerste aan bederf onderhevig dus werd bij de wet verboden.
Verstandig: Maar nu er koelkasten zijn is deze wet dus overbodig en het varken niet langer onrein als beest. Trouwens de mens hokt het varken in deze smerige toestanden. In de vrije natuur bemesten ze gewoon zoals alle dieren… schijten waar ze eten. Zo lang het gouden kalf maar niet geslacht.

gravatar

Tot nu toe bakken beide partijen er weinig van als het op “vrete” aankomt, dus binnenkort is het luikjes dicht en waffeltjes toe.