De kritiek op de negatieve reacties op het commentaar op de overmatige verslaggeving van de scheiding van Rafael en Sylvie in de media zwelt aan

‘Meer analyse van de verdieping nodig voor heldere reflectie’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

wat een heeeeeeerlijke humor. ga zo door.
héééééél gezwellig ook

Reageer
gravatar

Ik was juist zo blij dat de acceptatie van de positieve reacties op het commentaar op de bescheiden verslaggeving van het huwelijk van Rafael en Sylvie in de media verstomd was. Krijgen we nu dit weer.

Reageer
gravatar

Nou ja, er is tenminste afwisseling in de zwellingen. Eerst de zwelling van Rafaels goede been, daarna die van Silvies oog en nu die van de kritiek. (Zou Rafael nu ook voor Zwolle gaan spelen?)

Reageer
gravatar

Khalid Boulahrouz bij de kapper: ‘Ik wil een scheiding en ga het permanent anders doen. Ik wil niet meer met haar gezien worden.’

Reageer
gravatar

Deze woordspelingen verdienen een nadere erkenning, als door Seth Gaaikema bedacht: beeldend, subtiel en des Boulahrouz’. Denk ook eens na over de combinatie: Khalid – kale – Ik wil niet meer met háár gezien worden.

gravatar

In ieder geval nog wel een linkse oom in Oost-Groningen, trefwoorden: Oude Pekela, strokarton, CPN, vakbond; de ouderen onder ons kennen hem als Fré Meis.

gravatar

Sylvie’s mother says Sylvie’s busy, too busy to come to the phone
Sylvie’s mother says Sylvie’s trying, to start a new life of her own
Sylvie’s mother says Sylvie’s happy, so why don’t you leave her alone
And the operator says Forty cents more, for the next three minutes

Please Mrs. Vandervaart I just got to talk to her
I’ll only keep her a while
Please Mrs. Vandervaart I just want to tell her
Goodbye

Kijkt, luistert en weent:
http://www.youtube.com/watch?v=wrMbPGmluEw

Reageer
gravatar

Kunstig bedacht en met een goed metrum en enjambement. Klein puntje van kritiek: de moeder van Sylvie is niet Mrs. van der Vaart, maar Mrs. Meis.

gravatar

Lieve heer Viesman:

Die bulten en Bobbels komen maar van twee dingen….Nl. Botox en siliconen… Dat sado dinges zit geloof ik in ieder mens.

gravatar

Mag ik deze beker aan Mij voorbij laten gaan? Dankuwel. Hier heb Ik echt niets mee van doen dus laat Mij erbuiten en als Ik er al iets over zou willen zeggen doe Ik dat maar Ik negeer ze liever gewoon. En pas op, Ik kan ook iets met de temperatuur regelen op dit planeetje; zo heb Ik de mammoeten ook voorgoed het zwijgen opgelegd toen ze absurd veel aandacht vroegen en dat is goed gelukt, als het moet doe ik weer zoiets Mezelfverdomme!!

gravatar

Ik vind deze reactie op de in de media aanzwellende kritiek op de negatieve reacties op het commentaar op de overmatige verslaggeving van de scheiding van Rafael en Sylvie echt helemaal nergens over gaan!
Reageer dan niet, zou ik zeggen…

gravatar

Sja, ze hebben mekaars zonnebril op; dan kan je uittekenen dat het niet goed gaat.

Als de media nou slim zijn -ehem ehem- maken ze die stukjes zo dat ze alleen maar de namen hoeven te veranderen.
En dan alleen die namen publiceren.

Reageer
gravatar

Ik maak al jaren geen foto’s meer van paren. Je kunt anders wel bezig blijven. Gewoon een kwestie van fotosjoppen. De bovenstaande foto was oorspronkelijk van Catherine en William, daarvoor van Estelle en Ruud, daarvoor van Máxi en Alex, daarvoor van Diana en Charles en daarvoor van Pippi Langkous en haar prins.

gravatar

Ik ben blij dat De Speld verslag doet van de zwelling van de kritiek op de negatieve reacties op het commentaar op de overmatige verslaggeving van de scheiding van Rafael en Sylvie in de media.

Reageer
gravatar

Tjongejonge, wat een nodeloos lovende respons op het verslag van de zwelling van de kritiek op de negatieve reacties op het commentaar op de overmatige verslaggeving van de scheiding van Rafael en Sylvie in de media.

gravatar

Ik vind de in mijn ogen ironische reactie op de lovende respons op het verslag van de zwelling van de kritiek op de negatieve reacties op het commentaar op de overmatige verslaggeving van de scheiding van Rafael en Sylvie in de media volstrekt overbodig.