KNVB roept amateurvoetballers op hun vrouw dit weekend niet te slaan uit respect voor Sylvie

Steun van Sneijder op Twitter: “Geen klappen voor mijn sgatje dit weekend #respect”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Carolientje; Mits u een bekend NL’er bent en graag bij RTL Boulevard besproken wordt biedt ik mijn diensten als raadsheer graag aan. Enige voorwaarde is dat u geen bezwaar heeft tegen een fotoshoot aan de locatie van mijn kantoor en mij een kostendekkende reisvergoeding biedt.

Reageer
gravatar

Dit is weer typisch KNVB, halve maatregelen. Alleen maar dit weekend ertoe oproepen, werkelijk idioot. Ik vind dat we ieder weekend zo’n dag moeten invoeren, liefst de zondag, dan valt het te combineren met autovrije zondag, winkelzondag en voor sommige kerkzondag. Een rustdag in de week hoort gewoon in de Nederlandse cultuur.

Reageer
gravatar

Waarom word het slaan van de dame ineens als iets negatiefs gezien?
In de meeste gevallen geeft een ruil van bv een paard tegen een dame een positief resultaat.

Reageer
gravatar

Volgende keer ietsje harder slaan Carolientje, zachte heelmeesters maken stinkende wonden.. Maar een veelbelovende eerste keer, dat wel, ga zo door!! Of doe de vervolgcursus kill and destroy; een aanrader mocht het de volgende keer weer niet helemaal lukken en elke cent dubbel en dwars waard kan ik je melden en zo erg is de gevangenis niet als je net zo’n hekel aan boodschappen doen hebt als ik. Succes meid!! Ik heb nog 3 jaar vakantie tegoed, mijn eten wordt gebracht as we type! Rode kool met hachee, lekker!! Mij gaan, dalijk eten koud en naar een horecum gaan, hapje eten met een vriendin kan even niet helaas..

gravatar

Dat gaat pas lukken als onze knuffelkickboxer weer op vrije voetjes is, in de bezoekersruimte van de gevangenis staan geen kliko’s om achter te vunzen en al stonden ze er wel, de bewakers staan foezelen achter of in de kliko niet toe. Kliko’s zijn erg populair om achter te gaan zitten zoenen en voelen nowadays, nieuwe trend dus echt wat voor onze hippe trendy Sylvie! Even geduld mijn beste.. Zijn taakstraf zal vast in een kliko-rijke omgeving plaatsvinden, komt goed!

gravatar

Ik heb een origineel idee: Een stille tocht!!!
Alvast voor heel 2013; alle toekomstige slachtoffers -denk aan de vrouwen die de corrigerende tik niet overleven- hebben er plezier van en mij lijkt het geweldig om te zien hoe er een stille tocht wordt georganiseerd omdat ik doodoverleden ben geslagen door mijn toch al zorgelijk veel dammende vechtgenoot. Al is zijn belangstelling voor kickboksen zorgwekkender, het is zo’n miezerig mannetje..
‘Als hij maar geen voetballer wordt, ze schoppen hem misschien halfdood’ zei Boudewijn de Groot al ver in de vorige eeuw tegen Jimmy.
Maar liever dat nog dan een klap voor zijn kaak van Estelle haar man want daar wordt hij alleen maar slechter van..
Goed plan of goed plan? Doen we ook nog een tocht apart voor roadkill en aangespoelde vissen en klaar zijn we tot 2014!!

Reageer
gravatar

Ik dacht zelf eigenlijk meer aan Ian Dury als hij nog leeft met: ‘Hit me with your rythm-stick’
Al zal het dan een wat minder stille tocht te worden dan de bedoeling is van een stille tocht, de irritatie die dhr. de Nijs bij veel mannen opwekt zou wellicht in meerdere huiskamers tot uitbarsting kunnen komen na thuiskomst.
Dan weet je de volgende dag als je de krant leest wel dat je niet voor niks een stille tocht heb gehouden; dat is zeker waar!
Pidde pedde pidde pedde zeg ik altijd maar, net als Rob de Nijs als hij weer eens op zolder zit te schuilen voor mw. de Nijs.
Volgens insiders krijgt hij een bang hart van haar én haar losse handjes. Hoewel, verkleinwoordjes zijn hier niet op zijn plaats; ik zou het klauwen of kolenschoppen noemen..
ps: laten we wel wachten op aangenaam voorjaarsweer, waarom met rotweer en harde wind te gaan fietsen met dat kind of stil je tocht houden, het moet wel leuk blijven!!

gravatar

Alive And Kicking van de Simple Minds zou de beoogde doelgroep wellicht iets meer aanspreken.
Of Micheal Jackson’s Beat door bv de Leger des Heils Praiseband maar dan de meegebrachte fakkels wel eerst inleveren!

gravatar

Tjeempie: er zijn inderdaad nogal wat toepasselijke songs voor een stille tocht. Een medley; is dat een idee? Ik denk aan ‘Smack my bitch up’ voor de liefhebbers maar ook ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’ van Gordon en vrolijk afsluiten met bv ‘Er is leven na de dood’ van Freek de Jonge. Alle suggesties zijn welkom, ‘Alive and kicking’ prima; maar de als zeer agressieve en gewelddadig bekend staande Leger des Heils Praiseband wil ik ook zonder fakkels niet op mijn/onze stille tocht uitnodigen, dat is vragen om relletjes en massamoord. Vergeet niet wat er bij de laatste EO-jongerendag is gebeurd!!

gravatar

De Koninklijke Nederlandse Dambond roept uit solidariteit haar mannelijke leden op om dit weekend geen potje te dammen tegen hun echtgenotes. Het slaan is een essentieel onderdeel van deze sport. Om respectloze situaties te voorkomen is de bond tot haar besluit gekomen.

Reageer
gravatar

Paulusje, vertel mij wat.

Ik heb gisteravond bij een bokswedstrijd zo’n bruut die een andere kerel halfdood had geslagen op heterdaad betrapt. Ik wilde hem daarom in de boeien slaan. Komt mijn adjudant mij vanochtend in het ziekenhuis vertellen dat ik ontslagen ben wegens onjuiste ambtsopvatting.

gravatar

Er dient uitdrukkelijk op de correctie doelstelling gewezen worden. Er mag geen twijfel achterblijven over de achterliggende reden van de tik, niet bij de ontvanger maar zeker ook niet bij de serviceverlener. Mocht een van de twee na de tik een gezicht van “hu, wat was dat nou” hebben, dan dient het aanbeveling om de correctie nogmaals, met meer overtuiging toe te passen.

gravatar

Wellicht kan ik je even uit de brand helpen? Ben altijd bereid voor zulke goede doelen even de hande uit de mouwe te steken

gravatar

Dat moet je niet aan ons, maar aan haar zelf vragen. Ik was overigens eigenlijk niet van plan mijn ‘sgatje’ te slaan, maar denk dat ik dat dan maar als reactie op dit gedoe binnen die KNVB voor de verandering maar eens wel zal gaan doen.

gravatar

Wat bedoel je daarmee? Wie was je van plan te slaan? Kan ik gvd niet eens even rustig een anabooltje, euh vorkje prikken zonder dat mijn sport of mijn persoon volledig ten onrechte zwart gemaakt wordt? Vind je dat grappig? Ik vind gvd nog steeds zwarte dreadlocks in het doucheputje

gravatar

Profvoeballer is inderdaad faut. die fv-combinatie voegt niets toe aan de uitspraak, dus ken die er ook uit. Profoeballer is genoeg.

Vedders niks nie faut. Ik bal altijd voe met zonder t, da’s veul hendiger.

gravatar

Wesley (midden op de foto) moet dat natuurlijk wel zeggen, zijn zoontje (blauw shirt) is een kop groter dan hem.

Reageer
gravatar

ik wor er alteid zo blei van datter mense oplette of er geen spelvouten worde gemaaktdtd al sgrijf ik zelluf makkeluk een blazij vol met zonder vouten^ ik houw van spellingscontroleurs!!!!

gravatar

Ik ben geen amateurvoetballer en hou dus ook niet van geweld.
Maar ik mijn sgatje dan dit weekend wel gewoon slaan zoals ik normaal elk weekend doe?

Reageer
gravatar

Geachte Jeroen, uiteraard staat het u in het door u omschreven geval vrij uw vrouw te slaan. Helaas blijkt in de praktijk nogal eens dat dit tot ongewenste situaties kan leiden, bijvoorbeeld als uw vrouw terugslaat.

gravatar

Zo zo, zelfs onze Nationale Helden zijn de maatschappij al aan het vervriendelijken, MOOI MAN !! Als het nog even zo doorgaat dan wordt ik ook nog profvoeballer!!

Reageer