Humor enige slachtoffer Apocalyps


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Werkelijk schandalig dat de Speld bovenstaand kort nieuwsbericht plaatst. Over dit soort zaken moet men geen grappen maken.

Houdt de Speld wel rekening met de gevoelens van de overlevenden van twelve twenty-one, zoals de dag van gisteren al wordt genoemd? Beseft de Speld wel hoevel overlevenden er gisteren (en vandaag nog steeds) zijn?

Reageer
gravatar

Voor de Mayabeschaving kwam het einde uiteraard al honderden jaren voor het eind van hun kalender, dus van hun voorspellende gaven had natuurlijk ook iedereen kunnen weten dat die weinig voorstelden. Dat er desondanks weer hele volksstammen intuinden zegt wel e.e.a. over het intellect van deze figuren…

Reageer
gravatar

Er zijn anders nog steeds genoeg Maya’s in omloop, de taal sprekend van hun voorvaderen, dus dat valt wel mee.
Het is dat ze het tegenwoordig te druk hebben met andere dingen dan mensenoffers, maar anders …. .

gravatar

Het is natuurlijk de schuld van Groen Links en trawanten: deze hebben er bij Ivo en Fred op aangedrongen géén vuurwerkvergunning af te geven voor een andere datum dan de 31ste.

Uiteraard zijn deze daarin meegegaan om de vuurwerkverkoop voor dit jaar’s Oud-en-Nieuw viering niet te frustreren; men moet ook de belangen van de achterban in het oog houden: het MKB heeft het al moeilijk genoeg.

Reageer
gravatar

Het probleem zat hem er in dat de Maya’s geen rekening hebben gehouden met de tijdzônes toen ze hun kalender samenstelden. Dit kwam pas gistermiddag (CET) aan het licht toen er in Auckland en Wellington niets gebeurde. Later volgde er in Sydney ook niets en inmiddels is het daar 22 december en er is nog niets gebeurd. Grootste humor is als de aarde op 22 December vergaat.

Reageer
gravatar

We hebben hier de hele dag er naar uitgekeken….maar er gebeurde nix….Kan ook niet anders he! Na een oude kalender begint er gewoon weer een nieuwe.

Reageer
gravatar

Quatsch!

De hele apocalyps was één grote grap!

Reageer
gravatar

Ik word zojuist door Sjakie (Zwart red.) erop gewezen, dat het spreekwoord voor Ruud (Gullit Red.) iets anders luidt: Het huilen staat hem nader dan Estelles rok, slogisch.