Herontdek het nieuwe zitten

Ware synergie met stoel eindelijk binnen handbereik

Het nieuwe zitten uit het oog verloren? Herontdek het nu met de Premium Stoel. Een klassiek op maat gemaakte luxe design stoel van hoge kwaliteit, uniek in zijn soort.

Toen iedereen deze zomer in de ban was van het nieuwe zitten, waren mensen er nog niet klaar voor. Het apart verenigen van dynamiek en authenticiteit was een ontwikkeling die velen niet opviel. Sinds de introductie leek de authentieke trend op zijn retour. Met de Premium Stoel is het nieuwe zitten definitief herontdekt. Zitten is een simultane ontmoeting geworden tussen zitter en gezetene. Prestige mag weer uniek zijn.

Trendwatcher Winston Levell: “We zien nu wat twee maanden geleden ondenkbaar leek om voor mogelijk te houden: een verschuiving van statische ervaring naar dynamische beleving. Tot voor kort was zitten een noodzaak geworden. Het nieuwe zitten is een gewaarwording en in die zin een citaat naar het oude zitten.”

Achter de horizon van de nieuwe zitbeleving, sluimeren onbegrensde mogelijkheden voor innovatie. Eindelijk ligt ware synergie met de stoel binnen handbereik. Aan het zitten zal het niet liggen.

De Premium Stoel is vanaf aanstaande maandag verkrijgbaar bij de betere stoelenwinkel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het afgelopen jaar is het nieuwe zitten binnen onze organisatie ingevoerd. Nu zien we de productiviteit significant dalen. We zijn hier erg trots op, en als we dit volhouden gaan we (dankzij het nieuwe zitten) onze doelstelling halen, om voor het eind van 2013 verlost te zijn van de negatieve invloeden die de economische crisis op onze organisatie heeft. Als bisnes anaalist wil ik het nieuwe zitten daarom sterk aanraden. Met name voor organisaties die verlost willen worden van de negatieve invloeden van de economische crisis waarin wij ons bevinden.

Reageer
gravatar

Je reageert onder je WordPress.com accnuot. ( / ) Je reageert onder je Twitter accnuot. ( / ) Je reageert onder je Facebook accnuot. ( / )Verbinden met %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( ‘input’ ), comment = jQuery( ‘#comment’ );if ( ‘placeholder’ in input ) {comment.attr( ‘placeholder’, jQuery( ‘.comment-textarea label’ ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery(…

gravatar

Een schoolmeester kan dan wel pogen om zijn leerlingetjes goed lezen bij te brengen, maar het goede voorbeeld geven? Hó maar!

Hier onder staat een citaat uit het bovenstaande artikel, voorlaatste alinea.

“Achter de horizon van de nieuwe zitbeleving, sluimeren onbegrensde mogelijkheden voor innovatie..”

gravatar

U kunt via internet de volgende stoelen bij ons bestellen.
Tot 21 december betaalt u geen verzend- en administratiekosten.

armstoelen
badstoelen
behandelstoelen
bidstoelen
biechtstoelen
bureaustoelen
dakstoelen
dekstoelen
dijkstoelen
draagstoelen
eetkamerstoelen
gangstoelen
hoekstoelen
huiskamerstoelen
kakstoelen
kerkstoelen
keukenstoelen
kinderstoelen
klapstoelen
klokkenstoelen
kuipstoelen
leerstoelen
leunstoelen
mortierstoelen
preekstoelen
rijstoelen
slaapkamerstoelen
tuinstoelen
werfstoelen
zetels

Let op. Enkele stoelen zijn niet voorzien van poten.

Reageer
gravatar

Heilige Vader,

Ik heb speciaal voor u verschillende preekstoeloplossingen met en zonder kogelvrij glas.

Benevens heb ik nog bid- en biechtstoelen op voorraad. Uiteraard ik klassieke uitvoering met keiharde, onbekleedde, houten knielbankjes.

Mijn vertegenwoordiger mgr Wim Eijk zal binnenkort met wat voorbeelden bij u langs komen.

ir P. Sokken sr
ceo van Stoelmakerij P. Sokken sr b.v.

gravatar

Johannes Paulus II,

Zeg “grapjas” van de familie Paulussen, ga als de wiedeweerga van mijn Heilige Zetel af. Moet ik verdorie door jouw ontheiliging mijn stoel weer helemaal opnieuw inzegenen.

Die heidense familie is bijna een even grote bedreiging voor de vrede dan liefde voor het eigen geslacht. Weet je wat? Ik geef het een plaats in mijn kerstboodschap tussen de andere bedreigingen van de wereldvrede, zoals vrouwen, geboortebeperking in het bijzonder met kapotjes, homohuwelijk, euthanasie, ab ortus, aftrekken, standje 69, schimmelkaas, tenenkaas, moslims, atheïsme, secularisatie, democratie, de Speld, Feyenoord, Winston Levell en de premium stoel.

gravatar

Een stoel derhalve die een bakkie kan zetten. Dit lijkt me een onverstandige aanschaf, Heer Jeettje. Als ik mag aannemen dat u reeds over een adequate stoel beschikt en u in uw woonstede ook voor het zetten van de koffie reeds over een bevredigende oplossing beschikt, dan komt het mij voor dat u zich laat verleiden tot de aankoop van zaken die u eigenlijk niet nodig hebt.
Maar goed, het is natuurlijk uw pensioengat waaruit de verkoper wenst te graaien…

gravatar

Maar natuurlijk ben ik wel geëquipeerd in beide zaken, Heer Spaland. Diverse apparaten staan mij thuis ter beschikking voor een goede bak leut: van koffieboon tot koffie heeft deze procesgang voor mij geen geheimen.
De automaat op het werk daarentegen heeft deze geheimen nog niet ontsluierd, laat staan een begin daarmee gemaakt.

Ik meende deze stoel te moeten zien in een kantoorachtige omgeving, en het zal derhalve de werkgever zijn welke in de buidel zal moeten tasten: zelf houd ik privé en werk strikt gescheiden. Wat mij betreft staan die twee tot elkaar als een brandende lucifer staat tot een dampvormige gaswolk.

Zelfs zo, dat, mocht dit zitconcept bevallen, ik deze nog niet als afscheidsgeschenk mee naar huis zou willen krijgen, koffiezettend of niet.

gravatar

Je reageert onder je WordPress.com acoucnt. ( / ) Je reageert onder je Twitter acoucnt. ( / ) Je reageert onder je Facebook acoucnt. ( / )Verbinden met %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( ‘input’ ), comment = jQuery( ‘#comment’ );if ( ‘placeholder’ in input ) {comment.attr( ‘placeholder’, jQuery( ‘.comment-textarea label’ ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery(…

gravatar

Je reageert onder je Twitter acoucnt. ( / ) Je reageert onder je Facebook acoucnt. ( / )Verbinden met %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( ‘input’ ), comment = jQuery( ‘#comment’ );if ( ‘placeholder’ in input ) {comment.attr( ‘placeholder’, jQuery( ‘.comment-textarea label’ ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then…

gravatar

Lieve linke loetje…

Ik wil helemaal niet meer opnieuw zitten
want ik heb al genoeg gezeten…. doch het heeft mij nimmer gespeten. Heb in de gevangenis al mijn boeken geschreven van den nood een deugd gemaakt. Top 10.ooo van de wereld literatuur is ongestoord in gevangenschap geschreven en daar hoor ik toekomstig gericht ook wel bij. Raad aan ieder te gaan zitten om na te denken en alles op te schrijven op de vier kale muren van de onwetendheid der mensen. Dan wordt ook jij misschien eens president van het land dat jou had weg-gesloten om dat jij het toen eens, eerst, beter wist.
Overigens… in de gevangenis zit je veiliger dan op welke stoel dan ook!

gravatar

Vooral de extra accesoires zijn erg bevoordelijk voor de dynamische ervaringen die het beleven van dit product tot een unieke gebeurtenis maakt. ( Electrische en mechanische stimulatie uitbreidingspakket, Variabele frequentie etc,… )

Reageer