Nivelleren Live

Globaal Nieuws is terug met een nieuwe rubriek: Nivelleren Live, waarin de verschillen tussen mensen proberen worden weggenomen, in elk geval financieel. Want we zullen allemaal moeten inleveren en iedereen zal de pijn voelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij is Zevenhuizen ook niet meer nodig.

gravatar

Wat een spanning! Er zit geen vingernagel meer aan! Het was goed geweest om de luisterdienst te laten waarschuwen zodat nagelbijters in spe hiermee rekening hadden kunnen houden.

Reageer
gravatar

Als de kandidaat er 21,4% op achteruit gaat, gaat de bijstandsmoeder er niet 21,4% maar 37,4% op vooruit. Dit komt omdat de bijstandsmoeder bij aanvang een lager inkomen heeft.

Het kan in theorie natuurlijk ook zijn dat de overige 16% naar de schatkist gaat, maar uit mediaberichten blijkt dat de nivelleringsoperatie geen bezuiniging is maar slechts een herverdeling.

Zie:
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%281%2F%282*-0.214%2B1%29-1%29%2F2
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%281%2F%282*x%2B1%29-1%29%2F2

Reageer
gravatar

Dat met die procenten klopt niet he. Als de contestant een bepaald bedrag moet overhevelen aan de bijstandsmoeder kan dat bedrag nooit hetzelfde percentage zijn van hun respectievelijke inkomens. Tenzij er wat aan de strijkstok blijft hangen natuurlijk.

Reageer
gravatar

Ik denk dat de apelfoorter op Fok.nl werd ge-emuleerd toen men het over de rede in amersfoort had die eigenlijk in apeldoorn was.

Waarvan akte, en hulde voor de apelfoortse continuiteit.

Men vraagt zich echter wel af waar de amerdoorner, erm, amsterdoorner ? hoe heettie die andere ookalweer ?

gravatar

WOOOOT!!!

<3 Diederik Smit <3

Koop kracht winst of verlies, naja zolang je maar koopkracht toepast.

En, gogo nummer drie!!

Vet het hoogste getal na 1 en 2

Reageer