Rutte provoceert op Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch mis ik nog iets bij deze portretten. Er hoort een affiche bij met het hoofd van dhr. Rutte met de tekst daaronder: “Mark gaat Marx links inhalen! Er kan maar 1 winnaar zijn!!”

Reageer
gravatar

Weet iemand waar Stalin gebleven is? En Chroetsjov, Tito, Ribar, Wijkoop, Ravesteyn, Ceton en Gorter mis ik eigenlijk ook.
Hmm…….. hij had zeker niet genoeg ruimte.

Reageer
gravatar

Hola, moet ik nou de grap gaan uitleggen? Nougoed, de botox behandeling was er allicht nog niet in de dagen van Mao. Dus die kenmerkende trekkende blik van een botox slachtoffer, die ook Mao kon opzetten, is met terugwerkende kracht en enige dichterlijke vrijheid te omschrijven als een blik uit de toekomst.

Niet grappig?

Tja, dat krijg je d’r van.…

gravatar

Bij ons in het Moederland zijn we zeer verheugd dat de grote roergangers van weleer openlijk aan de muur kunnen hangen. Ik heb dit gebaar van kameraadschap onmiddellijk beantwoord door een afbeelding van deze Nederlandse premier op mijn dartbord te hangen.

Reageer
gravatar

Hoe worden we weer bedot door de links/rechts draaiende media.

Het gaat hier niet om de vermeende Twitter provocatie. Het is de antichambre van dhr. Wiegel, VVD-mastodont.
Het toont zijn strijdlust: zijn jachttrofeeën.

Reageer
gravatar

De VVD is een hiërarchische centraal aangestuurde partij, gestructureerd naar Sovjet model. De VVD zou een stapje in de richting van meer democratie kunnen maken, door het vijfjarenplan, of “regeerakkoord” zoals dat kaartenhuis genoemd wordt, ter goedkeuring voor te leggen aan de eigen leden op een congres.

Reageer
gravatar

Aha, van de de 2000 deelnemers zijn er dus 2 dissidenten. Dat moeten Hans Wiegel en Robin Linschoten zijn.
Zij zullen door Ivo Opstelten en Fred Teeven hoogst persoonlijk zelf in de kraag worden gevat, om zich een stuk in de kraag te zuipen natuurlijk.

gravatar

Sorry Rost: het zijn NIET allemaal rode sterren; de Baard helemaal links is niet Karl Marx maar Michail Bakoenin, van huis uit anarchist, dus geen Rode maar een Zwarte Ster. De fotoredactie is wat rechtlijnig; alle oude communisten droegen baarden, dus alle baarden moeten communisten zijn. Zelfs de pedofiel Mao Zedong had bij zijn contacten met minderjarige meisjes een ringbaardje, doch dat werd op foto’s weggeretoucheerd. Wat doet Joop den Uyl in dit rijtje rode dictators? Geen idee! Geen grotere communistenvreters dan socialisten (vgl. PvdA en SP). Voorgangers van Joop den Uyl hebben Bakoenin in 1872 nog uit de Internationale gezet (n.b. tijdens het Congres van Den Haag.)