Kabinet: ‘We onderzoeken of we met een extra inkomensonevenredig- afhankelijke zorgpremie de nivellering kunnen denivelleren’

‘Nu moet het koopkrachtplaatje voor iedereen duidelijk zijn’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aangezien ik mij ernstige zorgen maak over de nivellering van de denivellering (of was het andersom), ontvang ik graag de beloofde zorgpremie.
Waar kan ik die aanvragen en hoeveel euro bedraagt die per uur zorgen maken resp. ernstige of zeer ernstige zorgen maken ?

Reageer
gravatar

Maarre, eehhh, als je nou iedereen een beetje meer geeft, en sommige een beetje minder, wat je dan weer goed maakt met van wie eigenlijk toch al meer heeft, behalve als die met z’n twee-en werken zonder kinderen, en dan wie overboord valt compenseert met lagere huren en starters op de woningmarkt een gratis OV-kaart geeft en vanuit het PGB de thuiszorg compenseert voor wie geen mantelzorger in de buurt heeft door forensenbelasting te heffen en de minima en mensen met een laag pensioen tegemoet te komen door de laagste schijf te verhogen, nou, dan kan je toch 16 miljard bezuinigen en iedereen tevreden houden?
Even positief blijven denken, mensen!

Reageer
gravatar

Geachte Dames en Heren,

toen ik na de beëdiging van het nieuwe kabinet zei dat het ‘een toneelstuk zou worden’ bedoelde ik daarmee niet de zogenaamde tweede beëdiging – ik bedoelde het kabinet. Daarom probeerde ik ook om de ministers zo snel mogelijk weer te beëindigen. De staatstelevisie heeft dit echter niet laten gebeuren, en zonden het als beëdiging.

Reageer
gravatar

De uitgebleven onvoorziene stijging in de peilingen na de aankondiging van de onderzoeken naar een extra inkomensonevenredig-afhankelijke zorgpremie om de nivellering te denivelleren, leidt nog niet tot het herstel van de terugval die zich weliswaar voortzet doch niet in opwaartse zin.

Reageer
gravatar

Door de nivellering komen de hypotheken, nog voor de huizen in de Hedwigepolder, compleet onder water te staan.

gravatar

Beste spindoctor NL, nivellering is een generieke maatregel tot ‘t heil van iedereen en waar nodig tot de bodem van uw beurs. Prikt men op gronden van redelijkheid en billijkheid de dijken van Hedwige door, dan worden op diezelfde gronden en vanwege het gelijkheidsbeginsel alom in ons mooie Nederland de dijken genivelleerd. Daar komt heel wat meer onder water te staan dan hypotheken! In de Randstad zullen de meeste files tot het verleden behoren en dit heeft een positief effect op de uitstoot van fijnstof en CO2. Het is niet allemaal kommer en kwel met deze Regering. Aan de heren Grijnskop en Kaalkop zit onmiskenbaar een groen randje!

gravatar

Oe, dat klinkt wel heel vervelend Suus. Dat betekent dat ik om droge voeten te houden zo ongeveer in Kootwijkerbroek moet gaan wonen. Da’s een keus tussen hangen en wurgen, niet leuk dus.

gravatar

Sjips Suus, îles flottantes; ik begin er bijna zin in te krijgen. Palmbomen, hangmatje … ik ben niet zo’n tenttype, maar een blokhut moet kunnen …. ja ..

gravatar

BREAKING NEWS: Havana – In het diepste geheim is dit weekend een delegatie van de VVD afgereist naar Cuba voor overleg. De VVD zoekt een nieuwe partner met minder extreme ideeën, nu deze door de PvdA van Diederik Samsom en Wouter Bos in een complex bureaucratisch moeras van byzantijnse proporties is getrokken, met uitschieters in koopkracht verlies voor iederen en zijn moeder.
Geruchten gaan dat men Tanja Nijmeijer als krachtige nieuwe leider ziet, die na de opeenstapeling van blunders bij de VVD het tij kan keren. Waarnemers geven de voorgenomen fusie van de VVD met de FARC uit Colombia weinig kans van slagen: “De FARC is er juist op uit om een gerespecteerde politieke partij te worden.”

gravatar

Tanja Nijmeijer als nieuwe premier, heer Spindoctor? Ik had iemand anders in gedachten. Er is immers maar één man die over dusdanige leiderschapskwaliteiten beschikt dat hij in staat is om de regering en het land te leiden en onze economie uit de crisis omhoog te sleuren en bovendien assertief genoeg is om kritische vragen van het journaille te pareren.

Helaas is Louis van Gaal de eerstkomende jaren nog niet beschikbaar.

gravatar

Een politiek leider van de liberalen is nog geen premier, in nog geen honderd jaar. Maar is het u ook opgevallen dat een zwakke leider een steeds kleiner clubje jaknikkers om zich heen verzameld? Een beetje nieuw elan in de VVD zou wel mogen, misschien een uitruil? Soort van meesterzet in de trant van Guusje ter Horst.

gravatar

Feestaanbieding van Hans Spekman: Exclusief voor de middeninkomens, nu een extra gratis vrije dag in de week op kosten van de minima.