Moszkowicz belt met verzekeraar over inkomensafhankelijke zorgpremie

“Wordt deze ook berekend over inkomsten in zwart geld?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Apelfoort zijn we het aan het overwegen om een eigen vrijstaat op te richten die belastingen aan zichzelf uitkeert en dat zou Moszkowicz ook dienen te doen: “de vrijstaat Bram met nu ook: belastingvrije ham”.

Reageer
gravatar

Aan de Deken,

Wij zien rechts op de foto een toga die is afgezet met hermelijn. Wij wijzen u er met kracht op dat de hermelijn al sinds onze vroegste voorvaderen beschermd is. Het is namelijk onze privilege bij onze ambtsaanvaarding volgend jaar om pelzen van dit nobele dier te mogen dragen.

Zet dit bij uw lijstje van klachten over deze infame onderdaan.

Reageer
gravatar

Beeldredactie,

U dient onverwijld deze foto te verwijderen! Met zo’n foto krijg ik geen nieuwe lekkere vriendin.

Ik stuur u per omgaande een foto van mij, waarop ik duidelijker en zeker appetijtelijker sta afgebeeld. Uiteraard met mijn nieuwe sexy snor.

p.s.
Laat u er even onder zetten, dat ik weer de meeste begeerde geile vrijgezel van Nederland en Suriname ben.

Reageer
gravatar

Inderdaad, Heer Paulus. Neem mij niet kwalijk. Ik voeg echter toe dat ik mij meen te herinneren dat (anders dan wordt gesteld) hermelijn wel is toegelaten. Bij de president van de Hoge Raad. Maar daarvan hebben we er maar één in Nederland.

gravatar

Beste achterneef Viesman,

Het kan toch niet zo zijn, dat Eva ‘s avonds voor het slapen gaan eerst die schattige geile toga aantrok om het ding heel langzaam weer uit te doen. Nee, ik kan mij van alles voorstellen van Bram, maar dat…

gravatar

Die man verdient ook overal geld aan! Zie die appelcomputer op zijn tafel en dat is nog niet eens sluikreclame want die maakt hij op dat plaatje voor de teenslippers die hij zo charmant draagt. De armtierige schemerlamp verraadt zijn zielige afkomst van toen zijn vader nog als schillenboer door de Jordaan dwaalde.

Reageer
gravatar

Zeg Stalpaert,

Bij ‘s-Hertogenbosch moet je nog heel Brabant dwars en Limburg in de lengte door om in Maastricht te geraken. Dat noem ik toch niet echt dichtbij, laat staan akelig.

gravatar

Zwart geld bestaat niet . Er zijn enkel en alleen cadeaubonnen van de Nederlandse Bank die naar eigen inzicht getransporteerd en geïncasseerd mogen worden, volgens het vrije marktsysteem. Heer Bram is ernstig het slachtoffer van centrale regel- en bemoeizucht, gevoed vanuit het infame bestuurkantoor te Brussel.

Reageer
gravatar

Vanuit betrouwbare bron (Maison Procureur voor de betere Sex & Relax) bereikte mij het bericht dat het als ‘toga met bef’ aangeduide ambtskleed een door zowel Deken áls Balie niet-geaccepteerde variant is van het voorgeschreven sobere zwart-wit uniform; men vond het iets te extravert en te carnavalesk. Bram’s eenmalige optreden in deze feminine kledij -met petticoat- was tijdens zijn slotpleidooi als verdediger van Willem H. Dit werd zelfs Willem te gortig, die zich daarop genoodzaakt zag een andere juridisch geschoolde huurling in te huren. Willem is nu dus op vrije voeten; Eva inmiddels ook, exit Bram.

Reageer
gravatar

Beste Bram Moszkowicz. Wat dom nou van je om te vragen of het ook over zwart geld wordt geheven. Je had toch alles op zijn Surinaams kunnen laten. Merkt niemand er wat van.

Reageer
gravatar

Hij KEN BETER eerst in therapie GAAN! MET ze uitverkoopkop. MUNTslaan heeft ie al gedaan. Nu NOG VERoordelen? Paar jaar de gevangenis in ofzo! Voorbeeldfunctie. Achja, het is maar hoe het de CORPOCRATIE uitkomt en of je goed bevrind bent. Hij HEP naast ZE HAKKUH gelopen die Moskauwvitch. Die bitches pikten het niet. GELIJK WIJF ingeleverd, maar het mocht niet batEN.

K.O. wat voor therapie? KeiHARDE KONFRONTATIEtherapie. Stuur hem maar LANGS. IK stuur WEL een rekenING maar ga blowen met Bram en hem heleMAL DOORzagen en verHERprogrammeren. JE zult HEM vast niet meer terugHERkennen. (Stuur m geLIJK nar de KAPPER, dat wordt TOG gedeclariseerd((*)))
* TE STANDAARD!! dat jullie dat PIKKEN van die pipolitici, stelletje graaiBAZEN. STOP.

Reageer
gravatar

Kinderen, jongeren tot 18 zijn gratis meeverzekerd, helaas voor Eva want zij viel net buiten de leeftijdsgrens en kon daarom gezwind het veld ruimen.

Reageer