Hans Wiegel laat snor staan tegen regeerakkoord


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Over welken Duitscher U ook moge spreken, geachte heer/mevrouw Emmenaar, hij is beslist niet oud geworden. Mijn condoleances voor het op 5-jarige leeftijd overlijden van deze goede heer.

gravatar

Suus, vind je het gek voor een Spanjaard wiens voorouders van de opbrengsten van hun eigen Zilvervloot door ene Frederik Hendrik met zeer veel moeite in 1629 uit de Hertogstad zijn weggejaagd.

gravatar

Ach, er is weinig wat Wiegel nog uit protest kan doen, hij laat al jaren zijn afschuwelijke gezicht staan en snauwt ons spugend toe met zijn afgrijselijke stem en dat afgeknepen schraapaccent.
Wanneer wordt Wiegel eigenlijk gecremeerd? Is hij al niet lang over zijn maximale houdbaarheidsdatum heen? Ik maak me daar zorgens over!

• Reageer
gravatar

Nou heb ik per vergissing verkeerd gezapt en zag ik deze Koning van het Groot Graaiersgilde bij Eva Jinek ZONDER snor! Schoten voor de boeg gevend, bedekte dreigementen uitend, eerder nagelkluivend dan vingerlikkend, gesteund door een onderdanige Prem die zeker nu ook uit is op een politieke functie.

“Het zal niet gebeuren” sprak Het Orakel Dat Nu Weer In Friesland Woont: kennelijk heeft hij voorkennis dat hij die snor alweer afgeschoren heeft? Met zoveel commissariaten moet dat wel.

• Reageer