Hans Wiegel laat snor staan tegen regeerakkoord


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou heb ik per vergissing verkeerd gezapt en zag ik deze Koning van het Groot Graaiersgilde bij Eva Jinek ZONDER snor! Schoten voor de boeg gevend, bedekte dreigementen uitend, eerder nagelkluivend dan vingerlikkend, gesteund door een onderdanige Prem die zeker nu ook uit is op een politieke functie.

“Het zal niet gebeuren” sprak Het Orakel Dat Nu Weer In Friesland Woont: kennelijk heeft hij voorkennis dat hij die snor alweer afgeschoren heeft? Met zoveel commissariaten moet dat wel.

Reageer
gravatar

Ach, er is weinig wat Wiegel nog uit protest kan doen, hij laat al jaren zijn afschuwelijke gezicht staan en snauwt ons spugend toe met zijn afgrijselijke stem en dat afgeknepen schraapaccent.
Wanneer wordt Wiegel eigenlijk gecremeerd? Is hij al niet lang over zijn maximale houdbaarheidsdatum heen? Ik maak me daar zorgens over!

Reageer
gravatar

Suus, vind je het gek voor een Spanjaard wiens voorouders van de opbrengsten van hun eigen Zilvervloot door ene Frederik Hendrik met zeer veel moeite in 1629 uit de Hertogstad zijn weggejaagd.

gravatar

Ik raad de heer Wiegel aan de snor door te laten groeien en het haar onder de onderlip niet af te scheren. Over een paar maanden kunnen de haren aan boven- en onderlip stevig onlosmakelijk aan elkaar worden geknoopt. Nederland zal opgelucht ademhalen.

Reageer
gravatar

Over welken Duitscher U ook moge spreken, geachte heer/mevrouw Emmenaar, hij is beslist niet oud geworden. Mijn condoleances voor het op 5-jarige leeftijd overlijden van deze goede heer.

gravatar

Is Wiegel soms familie van Bas de Gaay Fortman ? Bepaalde trekjes wijzen in die richting, maar dan moet Hans wel een stuk naar links wiegelen. Dan zit het wel snor.

Reageer