Martelzorgers in problemen door bezuinigingen PGB

‘Bijna de helft is bang dat het martelen van familieleden of bekenden moet worden overgelaten aan zorginstellingen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij ons in Apelfoort zag ik laatst een dame haar kat aan een tuigje buiten uitlaten. Is dit dan ook mantelzorg wat de partij van de Dieren betreft? En is dit dan juist wel de bedoeling of juist niet (want tegen de vrije natuur van de kat?) Een ingewikkeld onderwerp, martelen en mantelzorg.

Reageer
gravatar

U maakt het wel lastig, hoor. Er zijn van die hondachtigen, van die bibberhondjes, die in mantelpakjes over straat worden gesleurd: het lijkt me dat deze onder beide categorieën vallen.

Die kat; tja, als het mevrouw Tinkebel betreft is het wellicht nodig om te voorkomen dat die kat het luchtruim voor de verkeersvliegerij onveilig maakt.

gravatar

Ik zou er maar aan wennen; in de toekomst laat iedereen iedereen aan een tuigje uit; kunnen we elkaar mooi in de gaten houden, MAAR het zal we je eigen verantwoordelijkheid zijn dat je uitgelaten wordt.

gravatar

Met het oog op de inmiddels landelijk en breed ingezette terugkeer naar het verlichte feodalisme en het economische slagveld overziend, lijkt het tijd te worden de werken van Bakoenin er weer eens op na te slaan.

Reageer
gravatar

Dan klopt het toch nog, beste Bant: de jaren ’50 van de 19e eeuw.

Overigens, als Bakoenin-kenner pur sang; de geschriften van Kropotkin en Proudhon zijn ook niet te versmaden. Waarbij uiteraard aangetekend dat, als u de Wiki gebruikt, deze in de Engelse versie dient te raadplegen: de Nederlandse steekt schril af zowel in lengte als diepgang.

gravatar

De extraherende elite in Den Haag bedient zich tegenwoordig van veel doortrapter martel methodes, zoals draconische verkeersboetes, overdreven verhoging BTW, en buitensporige lastenverzwaring.
Nu weer wil staatssecretaris Fred Teeven exhibitionistische zelfverijking van lobbygroep Stichting de Thuiskopie honoreren, met extra gratis geld middels een thuiskopieerheffing, die u pijn gaat doen.
Ja, die Stichting de Thuiskopie, die miljoenen achter houdt, weet u nog?
http://webwereld.nl/nieuws/109377/stichting-de-thuiskopie-houdt-miljoenen-achter.html

Reageer
gravatar

Laat uw familieleden bij ons martelen door engelen; een unieke ervaring !
Keuze uit de belgische en luxemburgse aanpak en goedkope benzine op de koop toe. Waar wacht u op ?
Pas op voor namaak, zo is het dudelen in Dudelange van een veel lager niveau en het mondelen stelt echt helemaal niets voor.

Reageer
gravatar

Wat te denken van al die masochistische gelovigen op weg naar Lourdes, ‘t Pieterpad, Santiago de Compostella of Medzugorje (foute spelling voorbehouden). En de groepen gelovigen die zichzelf geselen om duidelijk te maken hoezeer zij in hun ideologie geloven. Of headbangen tegen de Klaagmuur (“Wat zie jij ineens bleek, is er wat?”, “Nee, gewoon een zware hoofdpijn, maar ik mág niet klagen”). Of stenen werpen naar de duivel, die voor die ene keer niet mag teruggooien. Al die rituelen houden braaf en massaal de status quo der verkokerde onwetendheid in stand.

gravatar

En wat denkt u van de martelgang van AJAX a.s. zondag? Of van Spakenburg morgen?

Reageer
gravatar

Ik als gediplomeerd martelzorger (hogere hotelschool), werkzaam in de vestiaire van het grandtheater Carré, heb ernstig bezwaar tegen deze publicatie waarin wij martelzorgers als een soort sadisten worden weggezet.

Als het zo moet, past u voortaan maar zelf op uw martelwerktuig!

Reageer
gravatar

Didier Martel (Fréjus, 26 oktober 1971) is een voormalig Frans profvoetballer die in zijn carrière onder meer is uitgekomen voor FC Utrecht en Vitesse.

Reageer
gravatar

Een terechte bezorgdheid, deze bezuiniging. Ik heb zelf een zoon met een afwijking in het 21ste chromosoom, beter bekend als Mongolisme, en ben zelf zeer bang dat ik mijn zoon niet meer mag martelen. Als de zorginstellingen deze taak zouden overnemen, zal mijn masochistische zoon al snel de draad kwijt raken: deze instellingen zijn namelijk gebonden aan de Genève conventie.

HELP ONZE MINDERE MEDEMENS: SLAAT HARD, ZONDER GENADE!

Reageer
gravatar

Ik wéét dat het onderwijs door alle lagen heen is afgekalfd naar een bedenkelijk niveau, meer Zweep, maar om nu alles maar aan goedbedoelende amateurs over te laten helpt ook niet om het niveau op te krikken. Helpt de specialist weer specialist te worden en stuur uw geliefde(n) naar de instelling.

Één keer in de 14 dagen een weekendje thuis houdt uw liefdevolle bedrevenheid echt wel op peil.

gravatar

Beste heer met de zweep,

U heeft het nog makkelijk: u kunt een waardevolle band scheppen met uw zoon.

Martelzorg voor mijn demente moeder is veel zwaarder. Elke dag opnieuw kijkt zij mij verweesd aan, zonder herinnering aan alle aandacht die ik haar de dag ervoor heb gegeven.