Geschokte reacties op familiedrama Den Haag

“En toch gaan we verder met Barbies Baby”, aldus Reinout Oerlemans


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, dit soort grappen zijn ons niet onbekend.

Eerst wordt het zaad der kwaad gelegd door een Antilliaanse man in een Belgische dame, die nog voor de geboorte het kind verkoopt aan een landgenote, waarna de boorling direct wordt doorverkocht aan een Duits-Frans damesechtpaar in Amsterdam, dat het verhuurd aan Nederlander, een zekere Oerlemans, die het ten slotte uitleent aan een bevriende Amerikaanse fotograaf om bij een barbie- en een etalagepop toch nog iets levendigs op de foto te krijgen.

Het zal mij niet verbazen als dit met kinderporno heeft te maken.

gravatar

Als fatsoenlijke Burgernetter zou ik graag even uitleg willen krijgen waarom die wimpers (zie fotootje) bij fouilleren op straat en reguliere controle-visitages in het uitgaansleven niet in beslag zijn genomen?
Een knipoog en dat arme kind….waar is Jeugdzorg als je ze nodig hebt!
Anders voel ik mij heus genoodzaakt mijn
Burgernet-abonnement gewoon te beindigen.

Reageer
gravatar

Ik heb nog eens goed gekeken. Inderdaad, de zuigeling heeft niet de wimpers van zijn/haar moeder, ook nog niet de kleurspoeling, evenmin het blonde waterstofperoxidemelkboerenhondenhaar noch het uitvoerige gezichtsboetseerwerk, als ik er van uit mag gaan dat het de moeder is die op de foto in bed ligt. Je weet dat immers maar ooit nooit niet van foto’s in De Speld.

gravatar

Heeft dat stomme schaap een kind gekregen? Welke ram is daar nu weer ingetrapt? En Oerlemans, waar heeft die zijn verstand gelaten? Zeker weer terug op GTST niveau….

Reageer
gravatar

De volgende zaken zijn dramatisch aan Den Haag:
– Henk Bres
– ADO
– Harrie Jekkers
– Het Binnenhof
– Jozias van Aartsen
– Het Malieveld
En ga zo maar door…

gravatar

Ken Barbie wel of Ken Barbie niet? Dat is de vraag.

Reageer
gravatar

Schokkend: om der wille van geldelijk gewin worden de door onze regering in 1990 geratificeerde Rechten van het Kind met voeten getreden.
Kunstmatige inseminatie; allá, maar inseminatie in een kunstmatige moeder: nee.
Er zijn grenzen.

Reageer
gravatar

Geachte redacteuren en reacteuren,

Ik moest op internet de heer Reinout Oerlemans opgoeglen, daar hij mij onbekend voor kwam. Dat doet hij weliswaar nog, maar nu weet ik dat hij zich onledig houdt met bepaalde activiteiten voor het televisie- en het filmwezen.

Toch is daarmee voor mij nog niet het raadsel opgelost wat deze man bedoelde met zijn uitspraak: “En toch gaan we verder met Barbies Baby.” Zou het zo kunnen zijn, dat hij de vader is van de kleine van Barbie? In dat geval moet zijn ware naam Ken zijn.

Genoeg reden voor geschokte reacties van de familie Oerlemans in Den Haag. Het moet een familiedrama zijn van ongekende omvang om na 41 jaar te moeten vernemen dat hun bescheiden Reinout eigenlijk de beroemde Ken Martel is.

De vraag is of Ken ontkend kan worden voor het gemoed en daardoor ook de nachtrust van het televisie- en het filmwezen.

Reageer
gravatar

Toch is het wat bijzonders, een pop die een baby krijgt. Zouden ze wel gedacht hebben aan dat gaatje om door te plassen en dat die babypop bij het voorover buigen ook een boertje kan laten??

Reageer
gravatar

Wat een bekrompen reactie. Alsof het nieuws altijd grappig moet zijn.
De Speld is een serieus medium, dat ook, vooral zelfs, belangrijk nieuws brengt.