Hackers steunen pyromaan Winschoten

”Hij legt de kwetsbaarheid van het systeem bloot”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij is het een kwestie van een vervelingstrauma, dat in het noorden des lands wel vaker op de loer ligt. Denk b.v. aan Haren, hoewel daar ook de nodige meer zuidelijke lieden op af kwamen.
U kent de slogan: “Er is niets in, boven, onder en naast Groningen”.
Misschien is een fusie tussen de Piratenpartij en het Winschoter Pyromanen-collectief iets ? De Pyrotenpartij of zo ?

Reageer
gravatar

Wedden dat het om een pyromanisch depressief individu gaat? Waarom? Nou, gewoon omdat deze vuurvlieg niet in de grote stad aan de slag gaat; maar in Winschoten-of-all-places, how low can you get? Volgens mij willen Winschoten’s gemeentebestuur en wat verlieslijdende projectontwikkelaars vurig Winschoten’s binnenstad weer op de kaart zetten, met hulp van het Europese noodfonds ESM. Krijgen we nog wat terug van die € 7.900.000.000,- die we aan Griekenland zijn kwijtgeraakt.

Reageer
gravatar

Zucht …. en als die pyromaan nou eens uit Winschoten komt?

Maar dan nog; ik heb liever dat er iets bij de Belasting in brand gaat – daar heeft iedereen wat aan; dát moeten die hackers steunen.

gravatar

Deze pyromaan in het door Allah vergeten dorp Winschoten is een schande voor ons vak. Een beetje brandstichter stookt niet ‘s nachts wat lege panden in de hens. Een echte held gaat niet voor minder dan volle discotheken, kerken, moskeeën en scholen, of duizenden hectare bos en heide.
Dat is pas echt mannenwerk!

Reageer