Ophef over besnijdenisboot buiten IJmuiden

Vrouwen besnijden in internationale wateren ‘juridisch niet tegen te houden’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Besnijdenis vrouwen

Het probleem bij besnijdenis vrouwen is dat ze totaal niet kan genieten van seks. Ze worden niet opgewonden en ze komen nooit klaar. Verder polygame mannen houden van besnijdenis vrouwen om met meerdere vrouwen te trouwen en besnijdenis van vrouwen in net als de wetten van hoofddoek dragen. In de islam is het een recht van de man om met meerdere vrouwen te trouwen.

Onbesneden Afrikaanse vrouwen genieten vaak voor seks. Als besneden vrouwen hebben geen plezier met seks dat komt omdat haar voormoeder en moeder hebben er voor gekozen om hun kinderen geen plezier te krijgen met seks, omdat haar voormoeder en moeder zijn gedwongen om te trouwen met iemand van haar familie, dat kan zijn broer, neef, oom of haar vader, enz. Dus de kinderen moeten ook gedwongen om te trouwen.

Besneden vrouwen hebben afschuwelijk vagina (clitoris). Sommige moslimvrouw zijn niet besneden maar haar vagina-clitoris is verbrandt. Daarom worden ze ook geneukt in het donker en mannen mogen haar vagina niet likken en bekijken.

Besnijdenis vrouwen zijn seks-slavinnen voor mannen. Besneden vrouwen mogen niet genieten van seks en ze mogen niet klaarkomen en ze mogen ook niet seks hebben met mannen van ander traditie, cultuur en religie. Deze vrouwen worden meestal gedwongen om met iemand van haar familie te trouwen.

Sommige Islam vrouwen worden uithuwelijken en haar ouders of iemand van haar familie krijgt een bruidsschat. Het bedrag van bruidsschat wordt bepaalt door haar familie. Maar voordat de familie van de (toekomstige) man de bruidsschat betaalt, er zijn ook eisen die de vrouw moet voldoen bijvoorbeeld hoe jonger vrouw hoe hoger het bedrag, vrouw moet maagd zijn, besneden, enz.

Strijden tegen besnijdenis vrouwen is strijden tegen bruidsschat. Als de Islam vrouwen willen niet dat haar dochters worden besneden moeten de Islam vrouwen de bruidsschat niet meer accepteren, dan krijgen ze meer rechten. Maar sommige Islam vrouwen vragen € 10.000 voor bruidsschat. Om € 10.000 voor een bruidsschat te vragen is wel makkelijk, Maar dat krijgt ze niet zomaar. Ze moet ook iets teruggeven.

Ik geloof dat vrouwenbesnijdenis heeft te maken met de bruidsschat. Omdat Islam vrouwen worden niet alleen besneden maar haar vaginale opening wordt ook dichtgenaaid of haar vagina wordt verbrandt. Om niet te vreemdgaan en niet genieten van seks. Islam mannen en polygame mannen zijn vaak jaloers en bezitterig. Eigenlijk, besnijdenis van vrouwen zit in de wortel van sommige (islamitische) tradities, daarom is besnijdenis van vrouwen ook taboe!

Reageer
gravatar

Voor verstokte landrotten, onderbetaalde stuurlui & kapitein Iglo kan het fileren op een vakkundige en uiterst hygiënische wijze en bovedien gunstiger prijs ook in Restaurant “Kop Van de Haven” in IJmuiden.

Reserveren kan alleen op afpraak.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij trouwens heel wat stuurmanskunst vereisen om met zo’n joekel van een boot iemand te besnijden. Een kleine stuurfout kan grote en vervelende gevolgen hebben.

Reageer
gravatar

Ja, we weten allemaal wat er in Urk is gebeurd in 1996: 387 man in 1 klap man-af.

16 Jaar na dato zijn die jongens nog steeds niet te genieten!

gravatar

Beste Clinton, dat visverbod langs de Nederlandse kust is louter proforma: alle Nederlandse vis wordt gevangen met supertrawlers vóór de kust van andere landen die dan achter het Nederlandse net vissen. Onze haring komt uit Denemarken en de Kieler Bocht (je weet wel, met al die lekkende kerncentrales) en onze makrelen van voor de kust van Afrika: van Marokko tot Ethiopië. Dus geen wonder dat Marokko wat terugdoet en ons haar fanatieke imams stuurt. Loontje komt om zijn boontje; tja, de vis wordt van ver gehaald én dus duur betaald.

Reageer
gravatar

Heden heeft een palingconsument uit Leiderdorp een klacht ingediend bij de Voedsel- en Warenautoriteit omdat er stukjes besnijdenis in zijn paling zaten. De marine heeft hierop de HMS Wilders naar het spookschip gestuurd om ter plekke een cordon sanitaire aan te leggen. Ook is er voor de volgende 4 maanden een visverbod langs de Nederlandse kust van kracht geworden.

Reageer
gravatar

ik vind deze posting veel sterker dan alle reacties bij elkaar. Doordenkertje. Waarom gaat “wat gij niet wilt dat u geschiedt doet dat ook een ander niet” niet op in dit geval? Omdat onze normen en waarden vanzelfsprekend zijn? Ik vind ook dat het ene gelegaliseerd en het ander verboden zou moeten worden. En toch brengt de Speld me aan het denken…..

Reageer
gravatar

Als alles mag in de internationale wateren, kunnen we die internationale wateren dan niet droogleggen. Kan best gezellig worden daar.

Reageer
gravatar

Meneer Laxman

Heel de wereld komt naar mijn plassertje kijken, dus u kunt mijn pissen internationaal wateren noemen.

Redactiemededeling
De foto van het echte mannetje pis uit Brussel kwam pas na sluitingstijd binnen, dus u moet het helaas met een surrogaatplaatje doen.

gravatar

Tja, Viesmans zonder s op het eind,

Wist jij dan niet dat je heel heel erg uitgeslapen en tevens ontzettend wakker moet zijn om waarheid en leugen in de Telegrof te kunnen scheiden?

Zelfs ik heb daar nog moeite mee en dat wil wel wat zeggen.

gravatar

Nou, eigenlijk had ik hem dus ook niet zelf bedacht maar gejat van een Marokkaans vriendinnetje die namelijk dezelfde grap had gemaakt maar dan over een abortusboot (die vond ik wat flauw), en die grap had zij op haar beurt dus weer gestolen uit een Nederlandse krant. En omdat de letterzetter van die krant onlangs is overgestapt naar De Speld, is er dus niet echt sprake van stelen, snap je, Jakob Java?

Reageer
gravatar

Neen, heer Viesman, driewerf neen. De afsnijdsels (m/v) worden bewaard en later in pot-grond geplant. Als er zich -na het ontkiemen- een forse politica uit ontwikkelt maken we die lijsttrekster, ongeprepareerde voorhuiden ontwikkelen zich over het algemeen tot taxi-chauffeurs bij de TCA, of tot Aptroot-klonen die bij de VVD emplooi en onderdak vinden.

gravatar

Het mes besnijdt hier aan twee kanten: als er iets misgaat met deze achterlijke middeleeuwse gebruiken zit men namelijk zó in een modern westers ziekenhuis!

Reageer