Spotify verlaagt prijs Kane-vrij abonnement

Onbeperkt niet naar Kane luisteren nu vanaf 5 euro per maand


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Yes, eindelijk!! Ik heb gelijk 3000 euro overgemaakt en mijn zelfmoord- en zelfgehoorbeschadigingsplannen kunnen voor vijftig jaar de vriezer in!

Bedankt voor deze oppepper op de vrijdagochtend; mijn leven kan niet meer stuk!!

Reageer
gravatar

Ik was dus laatst zo stom om het internet te downloaden. Daar zit ook wat Kane bij. Geinteresseerden kunnen het gratis bij me afhalen op de Kerkstraat 12 in Lutjestra.

Reageer
gravatar

Ik ken wel iemand die Dinand Woesthoff wil [censuur] maken, maar dat kost wel wat centen.

Rond middernacht op de hoek van het Dicker Dackplein en de Canteclaerallee.
Vooruitbetaling in coupures van vijftig meenemen in een niet opvallende boodschappentas van de Lidl.

Reageer
gravatar

U vraagt zich natuurlijk verbaasd af: In een niet opvallende boodschappentas van de Lidl? Waar is J. Grootgrut, handelaar in comestibles en fijne kruidenierswaren, gebleven?

Welnu, hij heeft het niet kunnen bolwerken in deze tijd van laagconjuctuur en zijn zaakje verpatst aan een grotere grootgrutter van ver voorbij het Donkere Bomenbos en de Zwarte Bergen.

gravatar

Dat mag je zeggen! misschien is het wel een idee dat zij een band gaan vormen waarbij de zanger zijn tanden met lijm poetst.

gravatar

Als logisch redeneer, kom ik tot de conclusie dat ik geld toekrijg bij het beluisteren van Kane. Nou, voor een tientje wil ik wel een halfuurtje mezelf wegcijferen of iets dergelijks. Waar kan ik innen? Of moet ik mijn rekeningnummer even geven?

Reageer
gravatar

Paulus, spreek voor jezelf!

Wat kost een abonnement met alleen Mary Bey (dé Zangeres Zonder Naam), Mieke Telkamp, Rita Corrita en natuurlijk Eddy Wally?
De rest kan mij eerlijk gezegd gestolen worden.

gravatar

Het “Dries, Jan en Frans VRIJ” abonnement is wegens overweldigende vraag tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd 3-4 weken.

gravatar

Ter info: Kane bestaat uit gitarist Dennis ‘niet-Jimi-Hendrix’ van leeuwen en zanger Dinand ‘aardappel-in-zijn-keel’ Woesthoff, en een paar andere leden sneller wisselen dan standpunten van het CDA.

gravatar

Kane van Abel… de bijbel… begint er iets te dagen?
Spotify is de naam van de rattenvanger van Hamelen.
Maar wie die gasten op de foto zijn. Ik heb geen idee.