Franse Ambassade bestormd na publicatie topless foto’s Kate Middleton

Radicale Britten eisen hogere resolutie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was is er nou zo bijzonder aan een paar Engelse tietjes. Die van mij zien er echt niet anders uit. Ze staan al weken op JoeTjoep en niemand maakt er zich druk over.

Reageer
gravatar

Ik kan haast niet wachten op die rechtszitting!
Dan moet ze bewijzen dat het echt haar eigen boezem is op die foto en geen gefotosjopte: “trekt u dat truitje maar even uit mevrouw Kate, ja, de bh ook.”

Oeoeoeoe, dat wordt een kijkcijferkanon!!

Reageer
gravatar

Wat is dit nou weer een echt waardeloze foto. Daar zit ik niet op te wachten.

Nu ben ik de domste niet. Ik begrijp dat twee borstjes die nog niet zo lang geleden tot de adelstand zijn verheven, niet direct hier gepubliceerd kunnen worden. Het zou de lezertjes te veel schokken. Maar eentje zou toch wel kunnen?

Reageer
gravatar

Vbvtw: Sorry, maar dit is wel een stoot onder de gordel; heeft Defensie altijd zijn uiterste best gedaan om bezwarende foto’s kwijt te raken (o.a. die uit Srebrenica) en had men daar een kei van een reputatie opgebouwd om U tegen te zeggen, nu zet men een keer de punten op de i, is het weer niet goed.

gravatar

Als Kate het met Harry doet is het maar beter dat het licht uit is, want als de paparazzi daar een foto van kan maken is het pas echt loos! Dat zou het grootste schandaal van het Britse koningshuis zijn (en ze hebben er al heel wat)!!!

gravatar

Waar gaat dit in ‘s hemelsnaam over? Een paar lullige foto’s van een paparazzi? Ik weet niet eens hoe je dat schrijft, wil ik graag zo houden. Die foto’s heb ik niet gezien en wil ik helemaal niet zien. Wat een onnozele sensatiezoekers

Reageer
gravatar

Wat is tegenwoordig eigenlijk de resolutie van de VN-Veiligheidsraad?

Reageer