Paralympisch Comité Syrië optimistisch over kansen in 2016

“We zijn druk bezig om onze beste atleten klaar te stomen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben de mening toegedaan, dat het onkiese elektronisch periodiek De Speld onbehoorlijk omgaat met de waardigheid van alles wat god geschapen heeft of alsnog zou willen scheppen. Dit orgaan toont geen enkel respect voor wie, wat, waar dan ook. Iedereen, met name de Heere en andere overledenen, wordt op weerzinwekkende wijze op de smerige hak genomen.

Aan deze onbetamelijke lolbroekerij dient een einde te komen. Indien de makers van dit onwaardige gebazel dan zo hoognodig leuk moeten zijn, dan doen zij er beter aan om dat dan te doen over… eh… over… eh… Nou ja, dat weet ik ook niet. O ja, vrouwen en homofielen?

Reageer
gravatar

Sorry, voor satire moet u bij De Telegraaf zijn. U weet wel: de krant waarbij half Nederland ‘s ochtends de slaap uit de ogen wrijft.
Als zetter kan ik u verzekeren dat die ‘chocoladeletters’ daarbij een noodzaak zijn.

gravatar

Er is een VN-resolutie ‘zonder tanden’ over Syrië in de maak. Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton waarschuwde dat de Verenigde Staten geen steun zullen verlenen als de maatregel zonder gevolgen blijft.

Reageer