Paus: verkrachting uitstekend alternatief voor condooms

“Kans op zwangerschap heel klein”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] niet altijd rekening houdt met de links intellectuele comfortzone die zich beperkt tot het bespotten van de SGP en het Vaticaan maar ook minder humoristische vormen van vrouwonvriendelijkheid […]

Reageer
gravatar

Ah joh dat wist ik allang. Maar sinds verkrachting binnen het huwelijk strafbaar is was ik al op zoek naar alternatieven voor anticonceptie. Ik heb een poster van de paus op de slaapkamer hangen. Dat werkt perfect. Kom gewoon niet meer klaar!

Reageer
gravatar

Vast wel. De Paus moet dus eigenlijk uit veiligheidsoverwegingen naast de bedrijfsoogkleppen ook de bedrijfsblinddoek toevoegen aan de bedrijfskleding.
Da’s de enige manier om het zooitje ongeregelde jeugd eronder te krijgen.
Oh, en natuurlijk was in de oren; oude truc van Odysseus om de Sirenen te ontlopen, maar werkt nog prima.

gravatar

Ik heb ooit 60 vrouwen gezaadloosd, 30 tegen hun wil en 30 met instemming (ik geef toe, dat laatste vormde nog een heel probleem: dubbelblind was in dit verband dan ook zeer van toepassing!). Het aantal dat zwanger raakte bleek binnen de groepen niet significant te verschillen. Het aantal dat “ervan genoten had” overigens wel.

Reageer
gravatar

Morgen is donderdag, de dag na morgen is vrijdag, waarna het weer weekend is.

Tevens begint zondag de maand september, wat ook betekent dat de zomer bijna voorbij is en dat we over 3 maanden alweer het nieuwe jaar kunnen gaan vieren.

Logisch? Ja! Kul? Dat ook!!

Kortom, die Paus moet zich in zijn r**t laten nemen. Wordt hij ook niet zwanger van…

Reageer
gravatar

Advertentie in huis-aan-huisbladen in Heerlen en Harlingen.

Gereformeerde dominee ergens op de Veluwe zoekt een vrouw die handig overweg kan met een breinaald. Ervaring met tienermeisjes gewenst. Brieven onder nummer aan de adv.afd.

Reageer
gravatar

[…] niet altijd rekening houdt met de links intellectuele comfortzone die zich beperkt tot het bespotten van de SGP en het Vaticaan maar ook minder humoristische vormen van vrouwonvriendelijkheid […]

Reageer
gravatar

Dat vraag ik mij ook af. Het zou me niks verbazen als het percentage wel klopt.
Mede vanwege onverwachte reacties van een vrouw op verkrachting.

gravatar

Waarschijnlijk gaat Van der Staaij wel zijn excuses aanbieden aan de verkrachters, omdat hij zo laatdunkend over hun potentie heeft geoordeeld. Goed van die man !

Reageer
gravatar

In onze tijd hadden we al een goed anticonceptiemiddel, de kuisheidsgordel. Alleen haar papa en haar echtgenoot (en de keizer natuurlijk) hadden de bijbehorende sleutel. Bij het verlies daarvan kon de kuisheidsgordel gelukkig ook met een haarspeld worden geopend.

Reageer
gravatar

In onze tijd hadden we al een probaat middel, de ***. Alleen vaders, echtgenoten en de keizer natuurlijk hadden de sleutels. Bij het verlies daarvan kon het ook met een haarspeld.

Reageer
gravatar

Zag laatst een uitspraak van een Amerikaan die hetzelfde beweerde. Overigens is de paus het hoofd van de Rooms-Katholieke Kerk, terwijl de SGP de Staats Gereformeerde Partij is, dus van een heel andere vleugel van het christendom.

Reageer
gravatar

Een andere vleugel, inderdaad, maar op één vleugel kan men niet vliegen. Bovendien is het toch een feit dat op beide vleugels dezelfde melodie wordt gespeeld? Van je ene-tweëe OT en NT? Nou dan?

gravatar

Nu het niet meer nodig is, wordt “probaat middel” door de paus niet langer als spam gezien en is de allereerste proefdruk dus inmiddels door de redactie geaccepteerd. Of is het andersom?

Zie de laatste druk onder (nu nog) nummer 29.

gravatar

Collega(a)’s, toch mooi dat zowel senator Akin, paus Benedictus en Chris van der Staaij dezelfde vergoeilijking delen van verkrachting. Het toont dat de absolute debilisatie vanuit Rome en Washington nu ook in Den Haag toeslaat. Last minute Vluchten kan (dus) niet meer. Moeders; houdt uw dochters thuis.

Reageer
gravatar

Je biologieleraar wordt op zijn vingers getikt door de leraar Nederlands: een bloemetje heeft uitstekend door of HET wordt bezocht…….

gravatar

Had God maar een condoom gebruikt. Maria wist van niks toen ze zwanger werd gemaakt en zxe had er niet om gevraagd. Dus daarom keurt de Paus het goed, god was zelf een verkrachter…

Reageer
gravatar

Kijk, het is simpel. Ik steek graag mijnen penis in lauw warme pizza. Mijn vriend en ik genieten hier meer van dan bijvoorbeeld onze spaak in een ander wiel te steken zeg ik maar. En al helemaal niet ongewild onze brocolli stomen.

Reageer
gravatar

Het doet mij deugd dat (sommige) gelovigen uit zowel staatkundig gereformeerde als rooms katholieke nesten hetzelfde geloven. Daarmee kunnen we verder. We moeten het niet over de verschillen hebben, maar juist over de overeenkomsten! Het komt allemaal goed.

Reageer
gravatar

Het is vast een misverstand; Van der Staaij bedoelde natuurlijk dat onder geen beding toekomstige SGP-stemmers (m/v) mogen worden geaborteerd, omdat de partij dan kan zakken naar slechts 1 zetel en wie zou dat nou willen, toch ?

Reageer
gravatar

Wist u trouwens dat SGP-voormannen zelden gewond raken als ze onder de tram komen (niet dat u ze moet duwen, hoor). Slechts 7 procent heeft wat builen en schrammen !

Reageer
gravatar

Ja nee maarre, dat van mij is óók een alternatief: je weet toch hoe die gasten graag op zeker spelen?

Enne; algebraïsch klopt ‘t ook: verkrachten is zonde, condoom is zonde, dus mag het want het heft mekaar op, toch?

Geen wonder dat die koorknaapjes nooit … Vaticaangate …

gravatar

Krek, de kans dat de SGP de premier levert, lijkt inderdaad verkeken. Verder volg ik de ophef van de media niet zo.

gravatar

Ach, die arme Paus. Ik zou niet met zijn lot willen ruilen!
Het leven is kort, maar wat daarna komt is erg lang. Als je de helft van je leven bij miljarden mensen-willens en wetens zand in de ogen hebt liggen smijten, dan vrees ik het ergste voor de paus na zijn dood…

Reageer
gravatar

Het lijkt me eerder zaak om medelijden te hebben met die Ander. Of ze staan dagenlang tegen een muur aan te klagen, of ze zingen verschrikkelijk vals, en ze weten allemaal beter dan jij wat je bedoeld hebt. Lijkt me geen lolletje om met zo’n zooitje opgescheept te geraken.

gravatar

Wel allemaal grappen, maar is er nou niemand die nog serieus naar de wijze boodschappen van de paus luistert ?
Ik heb alle condooms weggegooid, maar om nou te gaan verkrachten ? De eindhovense politie is niet voor de poes (ook niet voor de stoeipoes).

Reageer
gravatar

De Zwitserse garde heeft een keer het hele Vaticaan ontruimt vanwege seksbomalarm. Maar Benedictus en ik zijn niet zo bang uitgevallen. Hij weigerde voor het zingen de kathedraal uit te gaan.

Reageer
gravatar

Het katholieke verbod op condooms is al tijden een gevaar voor de volksgezondheid. Deze paus is geen haar slechter dan zijn voorgangers, maar of dat een compliment is ……

gravatar

… en die hebben dan ook een “ingebouwd” meganisme … zodat ze niet ongewild zwanger worden ? … goh’s wat ingenieus bedacht …

gravatar

Wat betreft het “gewild” zwanger worden, hebben de betreffende knapen dit mechanisme nog steeds niet aan de praat gekregen, schijnt het.

gravatar

Maar wat moeten we nu doen wanneer de vrouw gewillig is? Van verkrachting kan men dan niet meer spreken.
Deze situatie heeft de Paus waarschijnlijk nog nooit meegemaakt.

gravatar

Dus leidt de uitspraak van de Heilige Vader representant van het Ware Geloof tot een stem op afvallige gristenen.

Wie had dat kunnen denken?