Britse relschoppers niet klaar voor afbreken stadions bij sluitingsceremonie

Het Internationaal Olympisch Comité maakt zich ernstige zorgen over de sluitingsceremonie van de Spelen. De voorbereiding van de ruim 30.000 hooligans die de olympische infrastructuur moeten afbreken loopt achter op schema.

Bijna een jaar is verstreken sinds de London Riots. Destijds zag het er nog veelbelovend uit. De rellen verliepen volgens schema en de jongeren leken na de winkeletalages klaar voor het echte werk, zoals zwembaden en arena’s. Inmiddels is het plan om de gebeurtenissen van 2011 te symboliseren door de olympische kolossen af te breken met de relschoppers in gevaar gekomen.

Het niveau van de deelnemers stagneert al maanden. Ze komen niet opdagen voor de repetities, of krijgen hiervoor geen verlof van de gevangenis. Zij die wel komen, werken inefficiënt, ongemotiveerd en traag. Enige centrale coördinatie lijkt te ontbreken, waardoor de relschoppers langs elkaar heen slopen. Het Brits Olympisch Comité zal alle zeilen moeten bijzetten, wil het op 12 augustus in een tijdsbestek van drie uur alle sporen van Londen 2012 wissen.

De organisatie laat weten geen reden te zien tot zorgen. Woordvoerder Bill Scott: “Als het verleden ons één ding heeft geleerd, is het de geringe voorspellende waarde van schema’s en peilingen in het hooliganisme. Wij werken met een groep die lange tijd onzichtbaar kan zijn, maar piekt als het erop aankomt.“


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik u was, hetgeen gelukkig niet zo is, zou ik “bij” vervangen door “tijdens”. Nu wekt u de indruk verslag te doen van een naderend burenconflict en daar bestaat natuurlijk meester Visser voor. Pas als u de wijziging doorvoert wil ik wel inhoudelijk reageren. Nu is deze sop absoluut koolonwaardig.

Reageer
gravatar

Dit soort werkzaamheden in deze orde van grootte zijn ook beter uit te besteden aan een grote offshore-partij. Zeker bij offshoring naar lagelonenlanden zal dit tot kostenreductie leiden. Ben je ook gelijk minder afhankelijk van de Europese economische situatie én deze System Desintegrators zijn eenvoudig na afloop weer aan de kant te zetten. (Scheelt ook weer in de pensioenafdracht)

Reageer
gravatar

We kunnen met een gerust hart de Vereniging van Verroeste Kroontjespennen outsourcen naar India. Waar Politici op bekwame wijze de Bureaucratie ongeschonden door een stroomstoring weet te loodsen, die het halve land twee dagen lam legd. En men spreekt er Engels.

gravatar

Waarde Teun: u had én heeft gelijk. Na ‘reactie plaatsen’ had ik het direct gezien. De redactiefunctionaliteit van Speld heeft mij echter in de spreekwoordelijke steek gelaten.
Speciaal voor u: System D(e>i)sintegrators –> systeemvernietigers (waaraan de gehele operatie van vernietiging is uit te besteden. Handig!)

gravatar

Er is een goedkopere manier, uitgevonden door de Engelse schrijver en futuroloog Douglas Adams, het ‘Somebody Else’s Problem Field’.

“De verdwijntechnologie is zo ongelofelijk complex dat het 999.999.999 keer simpeler is om het gewoon weg te halen… Maar het allersimpelst is het gebruiken van het “Niet Ons Probleem veld”, erg effectief en werkt meer dan honderd jaar op één zaklantaarnbatterij.” [Hitchhiker’s Guide to the Galaxy]

Dus het Olympisch Comité is goed onderweg. Door het als niemands probleem te verklaren verdwijnen de stadions vanzelf uit het publieke zicht. Geen hooligan voor nodig.

Reageer
gravatar

Ik snap dit gedoe niet. Over 4 jaar hebben ze alles weer nodig, dan kunnen ze het toch demonteren, inpakken en verkassen ? Doen wij ook met de tent. Zou wat moois worden als we voor elke camping een nieuwe tent gingen aanschaffen. Maar hullie wel. Alsof het niks kost.

Reageer
gravatar

Lieve Suus,

Jij hebt hetzelfde probleem als Joop van Ellende voor jou. Geen hotel in Londen laat jou toe. Ze zijn veel te bang dat jij bij vertrek de tent afbreekt.

Theun is een gedeponeerd merk van Apax & Partners, Bedrijvenleegplukkers.

gravatar

Lieve Dinges,

Wij zetten onze tent graag op in een hotel. Het liefst in een hotel met roomservice. Bij vertrek breken wij de tent af, efficiënt, gemotiveerd en snel.

gravatar

Suus, je hebt hier een (onbewust) goed idee:
Mobiele Olympische Spelen.
Opblaasbare stadions, opvouwbare zwembaden, stapelbare wielerbanen etc.
Alles in containers en over 4 jaar weer opbouwen. Likje verf en alles staat er weer prima bij.
Kost ook een stuk minder. Des te meer blijft er dan voor ons over, om van die studiereizen te maken naar landen, die nooit mee zullen doen aan de Olympische Spelen.

gravatar

Als ontdekker van het Higgs deeltje protesteer ik hier tegen. Daar heb ik al dat werk niet voor gedaan en dat was de bedoeling niet. De commercie loopt weer weg met mijn vinding zonder dat ik daar ook maar iets voor terug krijg. Voortaan hou ik dit soort dingen wel voor mijzelf.

gravatar

Het valt mij op dat de aandacht hier weer uitsluitend op de oude hap wordt gericht die de ontwikkelingen niet hebben kunnen bijhouden. Deze lieden hangen de hooligan uit bij de onwetende pers en krijgen alle aandacht terwijl hun tijd voorbij is. Zij hebben het contact met de werkelijkheid al lang verloren en wentelen zich in nostalgie over “vroeguh”. Inmiddels is hun positie echter al lang overgenomen door de gelegenheidshooligan. Ik weet dat een aantal toppers van deze nieuwe lichting zich ook onder de scribenten en reageerders van deze site bevinden. Nee, voorlopig noem ik even geen namen (maar dat kan veranderen).

Reageer
gravatar

Huh hé? sinds wanneer zijn de Theunissen nu ook al overgenomen door Apax??? Wellicht kan ik Apax een lekker oranje Carotte aanbieden in ruil voor de Theunissen en Paulussen….

Reageer
gravatar

Carrotte is onomkoopbaar, onverkoopbaar, onaanbiedbaar, onverklaarbaar en onontkoombaar.

gravatar

De scherpe waarnemer had natuurlijk al de 5 o’s gezien. Ofwel de 5 olympische ringen.

gravatar

Je bedoelt met de medaille die de Holland Acht niet gehaald heeft. Vandaag herkansing door 8 Dames!! 13:30 CET D8+ finale. Nederland in baan 2

gravatar

Wij hebben zelf geen enkel probleem met de motivatie van onze hooligans. Ze zijn stipt, kwijten zich met overgave van hun taken en zingen zelfs liedjes, bijvoorbeeld over ernstige ziektes aan je neus of de seksuele moraal van vrouwelijke ouders van andere hooligans.

Het geheim zit er denk ik in, dat wij gebruik hebben gemaakt van de “verboden vruchten”-motivatietheorie van Livlav. Ik het kort komt het er in deze aanpak op neer, dat juist het tegengestelde wordt gevraagd van datgene, dat de bedoeling is.

“Nee, ik wil niet dat jij je bordje leeg eet, Jantje!”
“Badr, als jij die bloedende meneer tegen zijn hoofd blijft schoppen zwaait er wat, hoor!”
“Willem-Jan, er wordt vandaag niet met tribunestoeltjes gesmeten, hoor je me?”

Misschien dat men in Londen nog iets aan deze aanpak heeft? Hooligans en drie-jarigen, ze reageren er echt geweldig op.

Reageer
gravatar

Waarom al die hypothetische oplossingen op hun merites bekijken? Waarom niet simpel in de vakantieperiode met de Radio 538-bus langs Nederlandse campings met minderjarige coma-zuipers. Kijken waar de hoogste krattenmuren van Grolsch, Amstel of Heineken staan en het hele zooitje een week of twee tekeer laten gaan in hun animale en puberale driften en Groot London is binnen een week één rokende puinhoop als ze weer -in ijzeren kooien- met de Stenaline naar Nederland worden getransfereerd. Heineken Holland House sponsort, gratis vriendendienst naar een bevriende natie en zo komt tegelijk de Spes patriae nog eens in het buitenland en met stabielere valuta in aanraking. Een win/win-situatie, waar we niet eens de kleinzoon van Mata Hari op borgtocht voor hoeven vrijlaten.

Reageer
gravatar

… in deze komkommervolle tijd bereikte mij het bericht dat alle mislukte Nederlandse Olympiërs en Hooligans een baan aangeboden krijgen bij de politie alhier … inclusief die die door defensie zijn ontslagen …

Reageer
gravatar

Wat is het verschil tussen falende voetballers en falende Olympiërs? Falende voetballers blijven eenvoudig fullprof multi-miljonairs in pooierbakken en/of PC Hoofttractors; falende Olympiërs moeten na de Spelen hun in bruikleen verkregen Volkswagen Polo teruggeven aan de sponsor. Nóg ‘n verschil? Olympiërs: Citius, altius, fortius, voetballers: ceteris paribus.

Reageer
gravatar

Waarom die mietjes van hooligans inschakelen ? Met een scheepsladinkje termieten blijft er van heel Londen niets over en hebben die beestjes (nee, niet de londenaren) de tijd van hun leven !

Reageer
gravatar

De plaatselijke dorpsidioot die ooit tot burgemeester van Londen werd benoemd (iedereen kent hem van zijn dolle apestreken op tv): de albineuze Boris Johnson, heeft een gek doch ook geniaal plan om Londen weer OS-vrij te maken. De flats voor athleten worden toekomstige achterstandbuurten, London Eye huisvesting voor suïcidalen, stadions krijgen hun oorspronkelijke bestemming terug, die uit de tijd van Nero. Voetbalstadions worden overgedragen aan hooligans die zich in een Cupfinal ongestoord mogen uitleven, wielerstadions worden eenmalig gebruikt voor een treffen tussen Hell’s Angels uit verschillende landen of tussen Angels en Satudarah’s; geen steen zal op de ander blijven. En zwemstadions kunnen worden gebruikt om te dempen met zware criminaliteit zoals bankiers, hun bevriende politici, beurs- en geldhandelaren mét voorkennis, maffia-advocaten, corrupte rechters. Daarna: zand erover. Een win-win-situatie met vele vierkante kilometers ruimte voor nieuwe bossen of dure parkeerplaatsen.

Reageer
gravatar

Tja, in dat geval zal ik Boris mailen dat hij het héle stadion (dus niet allen het badgedeelte) moet gebruiken en daarna het gebouw in beton moet gieten, op de wijze waarop Rusland de kerncentrale nr. 2 in Tsjernobyl in een sarcophaag heeft gehuld. Daarbovenop dan een berg of een vulkaan zoals in Nederlandse ontwerpen. Dat biedt dan tegelijk een overlevingsplaats voor het Britse koninklijk huis als op 21 december van dit jaar ‘de gewone man’ het water tot aan de lippen staat.

gravatar

Mag ik een suggestie doen? De “zwarte gat” methode. Diverse olympiers doen in Londen hun laatste kunstje. Velen van hen vallen daarna in het spreekwoordelijke “zwarte gat”. Wanneer men hun krachten bundelt, zou het gat groot genoeg moeten zijn om het hele spul in te laten verdwijnen. Ik heb mijn idee voorgelegd aan de bekende Tijger Bossen, die in het verleden diverse zaken, met name waarheden en feiten, heeft laten verdwijnen, en die bevestigt dat hier goede kansen liggen: “er is zelfs gerede kans op een hole-in-one”.

Reageer
gravatar

We geven lening tegen 3% rente per jaar. Wij geven op lange termijn lening voor vijf tot dertig jaar maximaal (5-30 jaar) van terugbetaling.

Wij bieden de volgende soorten leningen en nog veel meer;

* Persoonlijke Leningen
* Business Leningen
* Consolidatie Lening
* Combinatie Lening
* Home Improvement

We geven lening op een duidelijke en begrijpelijke termen en voorwaarden. Deze aanbieding is alleen voor ernstige minded individu, bedrijven of bedrijven. onze contactpersoon is [email protected]

***********************

We give loan at 3% interest rate per annum. We give out long term loan for five to thirty years maximum (5-30 yrs) of Repayment.

We offer the following kinds of loans and many more;

* Personal Loans
* Business Loans
* Consolidation Loan
* Combination Loan
* Home Improvement

We give out loan on a clear and understandable terms and conditions. This offer is strictly for serious minded individual, firms or companies. our contact is [email protected]

Reageer