Kind met aangeboren autotune geboren

Evolutie verloopt sneller dan tot dusver aangenomen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gezocht: Tweedehandse autocue, die in één beurt een partij snooker en/of pool voor me kan winnen.
Hoeft niet mooi te zijn, maar wel verdomde goed.

Reageer
gravatar

Ja, dat was te verwachten: welke onverlaat heeft die vuurpijl met Hazesresten bedacht? Gelukkig is het er bij één gebleven.
Dus die Van Nieuwkerke maar gewoon begraven, anders hebben we er straks een met aangeboren autocue.

Reageer
gravatar

Evolutie is niet tegen te houden. Een vooraanstaand geneticus verklaarde onlangs dat een kind met een 8 gb intern geheugen en gekoppelde MP-4 speler al buitenbaarmoederlijk is geconcipieerd. BUMA/Stemra heeft alvast (in-vitro) een claim neergelegd bij de betreffende universiteitskliniek.

Reageer
gravatar

Het begon met een paar enkelingen die meteen belangrijke (d)rollen kregen toegewezen in ‘High School Musical’ en ‘Glee’, maar nu blijkt het fenomeen al wijder verbreid dan werd gedacht.
De eerste zuiver zingende straatmuzikanten zijn zelfs al gesignaleerd!

Reageer
gravatar

ABN-Nederlands of Mokums? In de jaren ’60 opereerden in de Witte de Withstraat in Rotterdam ongeregelde bendes straatzangers die zeer onzuiver zongen en musiceerden. Mijn werkgever wierp dan in een envelop geld uit het raam om deze lieden een paar straten verderop te doen concerteren. Vaak doken ze dan echter Café De Schouw in voor alcoholische versnaperingen en hervatten zij hun baldadige concerten onder onze vensters. Aan dit misbruik is toen door magazijnkrachten met opgerolde weekend-edities (van een bekende kwaliteitskrant) ruwhartig doch effectief een einde gemaakt.

gravatar

@Outsider: inmiddels hebben die jongens wel al weer jaren succes als “the amazing stroopwafels”. En wij zijn onze baan al weer jaren kwijt 🙁

gravatar

WAAR is het FiLMPJe? Of MOT daar voor betaold WOrre?!

Zonder DOLLuh, ieder ZIELtje zingt toch zoals het GEBEKT is?! EDOCH de meesten zingen niet (MEER): AFgeleerd… DAdaarvoor in de plaats, LALlen ze mee met anderen. BLAblaBAH!!

WELK?! Ein posItIeve BiJDRAGE!??!!??! MIJN liedje dan maarrr:
“wiewiewiewieWIE wil er WIET!?”

Reageer
gravatar

De titel is genomineerd voor de Verroeste Kroontjespen van dit jaar.

Deze sublieme krompraat betekent zoiets als: “Kind met aangeboren deun van een automobiel geboren”

De nominatie van de titel is gebaseerd op de suggestie dat de kleuter op de foto onlangs is geboren. Welnu, zo snel gaat de evolutie nu ook weer niet.

Namens de VTK
Teun Theunissen
secretaris

Reageer
gravatar

Daar heb ik u, vereniging tegen taalmarteling! Volgens de taalwetgeving is het gebruik van de letter K voorbehouden aan de mensen die de letter K nodig hebben. Wat doet uw vereniging met die letter K? Alleen maar een beetje doelloos misbruiken in een toevoeging VTK?

Gelukkig is de familie Paulus zeer welwillend en ziet de familie uw vergissing liever door de vingers dan er meteen krachtdadig tegen op te treden (daar worden wij zo moe van, aldus mijn neef Lui, beter bekend als de broer van Plop).

Maar let wel op met die K, want misbruik wordt gestraft!

gravatar

Het gaat nog veel sneller dan we nu denken. De vader van dit meisje had in 1974 al een harde schijf in zijn knie en een bult op zijn hoofd waar extended memory in bleek te zitten. Het lag dus in de lijn der verwachting dat zijn nageslacht voorop zou gaan in de evolutie. Aldus blijkt.

Reageer
gravatar

Tsja, Paulusje, in tijden van bezuinigingen moet men prioriteiten stellen, ga je met de auto, neem je een kind of trek je een tune? Wel zo handig als bij zulke dilemma’s de keuzes beperkt worden.