NMa verontwaardigd over nieuwe concurrent

‘Alsof de consument zit te wachten op concurrerende mededingingsautoriteiten’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er dient een commissie van toezicht te worden gevormd van onafhankelijke vrijwillige juryleden, met voldoende authoriteit om de concurrentiestrijd, die hier dreigt te ontstaan, op een zo eerlijk mogelijke manier, zonder belangenverstrengeling en nepotisme, te laten verlopen. Dit om Mexicaanse toestanden te voorkomen.

Reageer
gravatar

Hoe heet die nieuwe concurrent dan? Waarom staat dat er niet bij? Is het misschien allemaal niet waar? Heeft De Speld weer eens iets uit de duim gezogen, of nog erger ons iets op de mouw gespeld? Pas maar op dat er zich geen concurrent voor De Speld meldt.

Reageer
gravatar

Heer of mevrouw Carrotte,

Dat is inderdaad jammer. Ik zal het u daarom onthullen.

Mijn toekomstige concurrenten op de autoriteitenmarkt zijn uiteraard het NMa, dat volgend jaar wordt geprivatiseerd, en CarTel bv (een kartel van TomTom, KPN, NS, Bijenkorf Beheer, Shell, Unilever, Albert Heijn, G. Joling en Philips de Goede).

gravatar

Heer of mevrouw Tante Paulien, dank voor reactie. Ik ben nu heel wat wijzer.

gravatar

Namens de Nieuwe Nederlandse Medededings Autoriteit m(NNMA) laat ik u weten de nieuwste en allerlaatste concurrent te zijn! Dus vanaf nu is het opassen geblazen met uw kartelvorming en oneerlijke vormen van mededingen!!

gravatar

O ja, wat ik nog wil zeggen.

Als ik door de overheid of wat en wie dan ook gehinderd wordt in mijn streven om de NMa ook te beconcurreren, doe ik een beroep op EU-autoriteiten op grond van de Free Market Act uit 1992, waaraan elk lid van de EU is gehouden.

Bovendien ben ik goed bekend met de vrijgevestigde wasvrouw van mr Bram.

gravatar

Ik mag hopen, dat ook dit bericht straks door Speld wordt terug geroepen. Het is een duidelijke poging de publieke opinie te beïnvloeden en voor we het beseffen zitten we met honderden controleposten opgescheept. Denk toch eerst na Speld voordat u uw onzin op ons loslaat.

Reageer
gravatar

Elk aanbod schept zijn eigen vraag, dus vermits openbaar uitbesteed is elk extra dienstenaanbod welkom. Er dient echter wel een keurmerk te komen, om branche-afspraken te voorkomen.
En dat ministeries voor een betere marktwerking dubbel uitgevoerd zouden moeten worden is nu wel duidelijk.

Reageer