EU dreigt Syrië met toetreding tot Eurozone

‘Invoering euro effectiever dan VN-sancties’

Wanneer het regime van Assad zijn leger niet vóór 1 augustus terugroept naar de kazernes, zal het land automatisch toetreden tot de Europese Unie en de Eurozone. Met dit dreigement wil de Europese Unie de escalatie van geweld in Syrië een halt toe roepen.

President van de Europese Commissie Barroso laat er geen onduidelijkheid over bestaan: “Als Bashar Al-Assad blijft toestaan dat onschuldige burgers het slachtoffer worden van de interne machtsstrijd, rest ons geen andere optie dan het unilateraal inlijven van de Syrische Arabische Republiek in de Europese Unie. Na het invoeren van de Euro zal de economie binnen enkele weken in een vrije val terechtkomen.” Een dergelijke tactiek is met succes toegepast om de ondemocratische bewinden van Griekenland, Roemenië en Italië ten val te brengen.

Kredietbureau Moody’s heeft direct gereageerd op het dreigement door Syrië af te waarderen naar ‘bodemloze put’. Door de afwaardering hebben verschillende wapenproducenten hun leveringen ingetrokken.

De Europese dreigementen luiden volgens analisten een nieuwe tijdperk in de diplomatie van de Unie in. Politicoloog Helmund Gunter: “Waar de EU in Afghanistan en Irak nog heeft gepoogd de landen met behulp van conventionele wapens te onderwerpen, zie je dat de balans nu verschuift richting het economisch vleugellam maken van dit soort schurkenstaten. Met de complexiteit van de economische overregulatie waarover de Unie nu beschikt heeft het een ongeëvenaard wapen in handen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Syrië is van harte welkom in de Eurozone. Het produceert behalve goudhamsters ook sesambrij en Latakiatabak, die ruikt alsof hij al gerookt is. Verder zullen de invoerrechten op damasten tafellakens dan wellicht van tafel geveegd worden en kunnen deze laatste dan op grote schaal door de Stichting ‘Tafeltje Dek je’ gebruikt worden ter verlichting van de oude dag.

Reageer
gravatar

PETER VAN ROSSUM ADVOCATEN
GRONINGEN
Helperpark 278b, 9723 ZA Groningen

kijkt u maar op deze link met google dan ziet u dat hij in een Garage BOX zit

Reageer
gravatar

PETER VAN ROSSUM ADVOCATEN
Hooggoorns 60
7812 AM Emmen, Nederland
+31 591 646882

Reageer
gravatar

O Ja voor dat ik het vergeet ik heb van hem deze manier werkelijk gekregen Dus daar dank ik hem dan wel weer voor Want zonder Peter van Rossum Advocaten hat ik deze wel op de rand van Recht Schapen noot geweten dus daar voor toch mijn Dank en dan weet u wel waar u beter geen zaken mee kunt gaan doen met Dank aan PETER VAN ROSSUM ADVOCATEN

Reageer
gravatar

Hier komt het verhaal waar u allen op heeft gewacht

Ik ben de eigenaar van MKBiT B.V.
Als u een faktuur nodig heeft om dat wij u dienten hebben zo genaamt geleverd dan stuurt u mij de fatuur naar ons adres en dat is ZweelerBrink 74
7812 JM Enmmen

En dan stuur ik u als nog u Faktuur die u dan gewoon met BTW kunt doen inboeken

Maar u moet er wel op verdacht zijn dat deze Faktuur gewoon wel dient te worden voldaan

Dus ik stuur u gewoon 3 maal een Aanmanig en zeg dan gewoon Hij wil niet betalen dus laat ik het er bij zitten

Dan komt de Belasting Dienst daar pas achter als ik mijn Jaaropgafe doe Want u stuurt mij toch eerst een Faktuur die ik niet betaal Maar ik krijg van u ook gewoon 3 Aanmaningen En dan krijgt u van mij de gelijke Faktuur trug gestuurd maar dan met mijn BTW nummertje en dan kunnen we mooi de BTW heen en weer doen laten gaan Tot dat men zecht Dat kanb toch niet

En dan gaan we door pet Peter Van Rossum Advocaten in Emmen ook die kunt u gewoon de zelfde Faktuur doen laten Betalen Want als u dan niet betaald Dan stuurt hij u gewoon weer een rekening er over heen met extra Gewin en zo kunnen we toch samen centujs verdienen

Heb overgens deze Op de Rand van List en Bedrog van PETER VAN ROSSUM ADVOCAATEN

Met vriedelijke goet O JA voor dat ik het vergeet hij heeft nog nood zoon spijd gehad dat hij met mij voor de Rechter Mach Want hij pleegt wel vaker MIJN´EED maar dat schijnt gewoon te zijn voor een Advocaat die zelfs in Groningen in het Media Center dus gewoon de oude IJsel centrale in Groningen en dan het oude TransFormater Huisje wat dan automaties iets groter uitvald en wat huurt hij daar dan van een Garage BOX kijkt u zelf maar

En dan ook nog niet alleen nee met een Horica Magnaad uit het gelijknamege Emmen

En dat noemt zcih dan een recht scahpende Advocaat Ik noem het gewoon bewuste mislijiding maar kijkt u zelf Maar HOOGENDOOORENS 54 in emmen is Zijn Andere Dubieuse Kantoor van PETER VAN ROSSUM ADVOCAATEN EMMEN ‘

En dan ziet u van zelf wel dat het is PETER van ROSSUM ADVOCATEN

LiST en BEDROG ADVOCATuuR

EN WEL EVEN MET GOOGLE NAAR DE OLIGENDE FOTOS DIE ER ALTIJD BIJ STAAN

Reageer
gravatar

Voor deze keer ben ik het aardig eens met dit aan Barrosso toegeschreven citaat. Tenminste zolang het HANDHAVEN van BETAALDWANG kern van het beleid blijft.

KLIK op mijn naam voor een bloemetje!

Reageer
gravatar

Jongelui: ik zal jullie vertellen, in ons dagen was er nog eergevoel; je vocht nog zonder lunchpauzes tegen alles-en-iedereen: Jappen, Atjeh-ers, Dajakkers, gladjakkers, koppensnellers, Ploppers, Sukarno, Multatuli, Behasa Indonesia, Irian Jaja, Mohammed Ali Sastro Amadjojo, soms zelfs de Blanda’s en we voelden ons daarbij heel senang. Toen was het geringste verzoek van Hare Majesteit, Van Heutsz of van Raymond Westerling nog voldoende om klaar te staan in gevechtstenue: ge’blenko’de leggings, blote kont, koppel en speer, de klewang tussen ons blote tanden. Prima kassie, Toean. Nu wacht de laatsten van ons fietspeloton de uitsterving in Bronbeek, NB achter rollators. Onze tijd is voorbij maar onze generasie had dien smeerlap Barroso nooit zijn gang laten gaan en die mataglap Al Assad evenmin. Nu wordt er niets gedaan, alleen gepraat en gedreigd. Tempo doeloe: 75 jaar geleden zongen wij nog in marstempo “Ik lopen langs de kali, ik horen tjeplok, tjeplok, ik denken orang blanda, maar is orang tjebbok”, dronken wij nog bier uit schedels van overwonnen vijanden, of zij uit de onze. Maar ach, alles is en wordt vanzelf geschiedenis, ook Barroso en Al Assad. Slamat datang.

Reageer
gravatar

Tja, wat zal ik hier van zeggen? ‘t Is een bijdrage van schoonvader; hij wilde ook wel eens op internet. Wat doe je dan, ‘t oudje (91 inmiddels) komt maar een keer per jaar op bezoek; die geef je dan toch z’n zin. Hij is net wéér opgeschrikt uit z’n lethargie, eerst in 1969 door Joop Hueting, in de jaren ’90 door de komst van Poncke Prinsen en goed twee weken geleden door Jeffry Pondaag en zijn gewonnen rechtzaak (met schadevergoeding) voor Rawagede. Dus om z’n gedachten af te leiden, mag hij af en toe wat spelen met de computer en dan kómt er een hoop retrospectieve ergernis los. Hij laat jullie allemaal hartelijk groeten, adoe ja?

gravatar

Stroman Barroso staat onder zware druk van de sponsors die hem indertijd met veel oliedollars in het zadel van het EU-Hobbelpaard hielpen. Men dwingt hem nu het Euri-machtswoord te spreken jegens Al Assad; die kan dus nu weinig anders doen dan de poot stijf houden en stug doorgaan. T.a.v. Hillary Clinton geldt wat voor al haar voorgangers gold: traditioneel kiezen de VS voor steun aan de verkeerde (contra-)revoluties, denk o.a. aan de Teaparty Declaration van 17nogwat, Viëtnam (Tonkin, 1964), Cuba (Varkensbaai, 1964 en Guantanamo Bay 2009), Chili (Pinochet vs Allende, 1973), Perzië (Khomeiny vs Reza Pahlevi, 1979), de USSR (Jeltsjin vs Gorbatsjov,1990 en vervolgens Poetin vs Jeltsjin), Nederland (Balkenende vs Rutte, 2010), de nieuwe Teaparty van Sarah Palin en Newt Ginggrich vs Barack Husseyn Obama 2011) en de Arabische Lentes die, geboren uit de oprechte wens naar vrijheid -na de omwenteling- altijd slim worden overgenomen door Salafisten die hun kruit droog hielden tijdens de voorafgaande gevechten. Nu is Bashar Al Assad ook niet de slimste; zijn aanvallen op Salafistische huurlingen uit de hele wereld veroorzaken veel collateral damage en leed bij de eigen bevolking. Dat komt hem electoraal duur te staan; het kan hem zomaar bij een plebisciet de kop kosten. Quid nunc?

Reageer
gravatar

Bodemloze put? We hebben dus tóch een gat naar de andere kant van de Aarde!

Reageer
gravatar

Analysator: zie dit niet als een bodemloze put, maar liever als een ‘zwart gat’ dat in een andere dimensie uitkomt in een ‘wit gat’. In het geval van een zwart gat hoeft er niet te worden afgeveegd, alle slijk der aarde verdwijnt spoorloos en reukloos. In de contradimensie van het ‘witte gat’ ontstaat er dankzij ons geld zoiets als een onuitputtelijk Slochteren’s gasveld voor onze tegenvoeters. Neurolinguïstiek heeft zijn nut bij rouwen over verdwijnend geld, wist Beethoven al (“Die Wut über das verlorene Groschen”).

gravatar

Ja, het is inderdaad een grote schande voor een kwaliteitsblad als De Speld. Die onderbroekenlol in dit door en door serieuze blad is het gevolg van het zomerreces van de voltallige eindredactie. De jonge vakantie-invalkrachten zien hun kans schoon om hun schoolpleinhumor als jonge honden hier bot te vieren.

Wacht maar tot de eindredactie weer terug is. De eerste uitgave na de vakantie staat natuurlijk weer vol met verontschuldigingen. Maar daar trappen de trouwe abonnees niet meer in. Mijn clientèle beraadt zich dan ook op schadevergoeding voor de aanranding van het gezonde verstand.

gravatar

Zeker: we hebben nu voor het eerst een vergelijking te pakken waarbij een Brusselse ambtenaar goedkoper uitpakt. Je moet eens uitrekenen hoeveel bureaucratie je voor één Leopardtank kunt krijgen.

gravatar

En joepie; weer een vakantieland met veel mooi weer erbij !!!
Gaat goed zo voor als ik pensionado word. Denia kennen we nou wel, is één groot Hollands bejaardenhuis geworden.

Reageer
gravatar

Een geniale zet en bovendien: het kromzwaard snijdt van twee kanten!

Niet alleen zet de EU hiermee druk op Syrië, maar deze economische tijger moet ook in staat worden geacht de kleine economische rimpels die de EU nu kent, glad te strijken.

Bovendien moet Barroso in staat worden geacht het woord “onderdrukking” een lading te geven waar zelfs Assad nog voor zou terugdeinzen. Wij hebben daar inmiddels ervaring mee!

Reageer
gravatar

Zou Assad weten dat er op dat vermaledijde Britse eiland links gereden wordt? Zou hij dan ook wel een fiets met het stuur aan de rechter kant hebben?

gravatar

Fietsen in Engeland is voor mietjes. Zoals bekend is voor links fietsen en rechts zakken vullen een heel specifieke motoriek vereist !

gravatar

Alleen een echte zoon van de Wolf, die met ferme hand zijn fiets links over de heuvels van Engeland stuurt, kan dictator Assad van Syrië verdrijven, door hem asiel aan te bieden in een met asbest platen versterkte flat in Utrecht.

gravatar

[…] Overregulatie Waarover De Unie Nu Beschikt Heeft Het Een Ongeëvenaard Wapen In Handen.” Bron: http://www.speld.nl/2012/07/26/eu-dreigt-syrie-met-toetreding-tot-eurozone/ yensdesign.com – How to create a stuning and smooth popup in jQuery yensdesign.com – How to […]

Reageer
gravatar

We kunnen natuurlijk het KNMI opdracht geven ons gebruikelijke weer daarheen te sturen. (Natuurlijk houden we het weer van de afgelopen dagen zelf.)

Of wat te denken van het sturen van de nieuwe stukjesschrijver van de Viva?

Of ons blauwe* asbest, dat internationaal geducht is?

*Carrotte, blauw dus, niet Oranje

Reageer
gravatar

Ben benieuwd wat er in de gebruikersvoorwaarden van iTunes komt te staan over het gebruik van iTunes voor het gebruik van EU, nadat gebruik voor het maken van chemische wapens al verboden was.

Reageer
gravatar

Opstelten overweegt om Aleid Wolfsen tot burgermeester van Aleppo te benoemen. Dries Roelvink dreigt met optreden in Damascus en zou mogelijk bereid zijn voor Syrië aan het eurosongfestival deel te nemen mocht de toestand de komende maanden niet verbeteren. Tenslotte heeft de KNVB laten weten Bert van Marwijk achter de hand te houden om hem in geval de situatie dit vereist aan te bieden als coach van het Syrische nationale elftal.

Reageer
gravatar

het ging er dus om om Syrie desnoods bij de pleuro in te lijven; al was het maar om de wereld te laten zien dat tante zeuro nog tandjes heeft. Ja, en dan hierboven vermeld, China inlijven; En natuurlijk ook Cuba en Noord-Korea. Om dan allemaal tesamen de enige echte schurkenstaat ter wereld aan te pakken. Maar ik denk dat die dan allang via Alaska, de Beringstraat en Siberië doorkruisend zich ergens in Mongolië en natuurlijk ook in Afghanistan en Irak gaan vestigen.

gravatar

Ik voorzie grote mogelijkheden. Wat te denken van een x bedrag per omgekomen burger te storten in het noodfonds, waarvan het overgrote deel weer in de handen van de elite terecht kan komen! Naar het geld uit dit noodfonds kan Syrië uiteraard fluiten, zodat we verder kunnen gaan met het inlijven van andere onrustgebieden. We zullen de complete wereld inlijven in de Europese Unie, één grote chaos achterlatend voor de volgende generatie. Ze zullen dankbaar zijn voor het vertrouwen wat wij in ze stellen voor het oplossen van de bijna-apocalyps.

Reageer
gravatar

Ik verwacht eigenlijk dat de waarde van de Veuro (verzamelde Euro’s) enorm zal stijgen als de nieuwe deelnemer geen Meuro, maar Oeuro (Olie-Euro) genoemd zal worden.

gravatar

Schurkenstaat of niet; heeft de EU dan helemaal geen ethische belemmeringen meer om een autonoom land met de normale binnenlandse conflicten rücksichtlos het kans- en uitzichtloze Euri-moeras in te sleuren? Dit is een aanval te vergelijken met het gifgas van Saddam Hoessein. Ik pas hier; dit gaat zelfs doorgewinterde graaibankiers te ver. Pas nog die multi-miljarden Libor-zwendel van Barclays & Co. in de Euro-zone en nou dit weer! Het houdt maar niet op.

Reageer