Verpleegkundige vindt broodje kalkoen tussen infusienaalden

Nog onduidelijk of het een ongeluk of opzet betreft


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat het verzamelde intellect van De Speld-populatie niet herkent dat men het slachtoffer werd van een zwakbegaafde doch zwartbetaalde vakantiekracht: de getoonde etenswaar betreft in het geheel geen kalkoen, maar slechts ordinaire boterhamworst. Dat komt er van als serieuze onderzoeksjournalistiek ontaardt in vakantiewerk van bovenhuisartiesten.

Reageer
gravatar

Gekl. Pief; jou zal het dan worst zijn, naar we hebben hier te maken met het feit dat sommige minderheden grote moeite hebben jouw worst door de strot te krijgen. Kalkoen is namelijk halal én koosjer, maar worst niet!

gravatar

Schroefnoppen of vaste kunststofnoppen of van die lekkere ouderwetse leren noppen met spijkers ? Het broodje krijgt u voor nop !

gravatar

Kalkoen, nou fouter kan het niet zijn,
het zijn struisvogels die hun kop in het zand steken – symbolisch voor het onderdompelen van hun neus (punt) in het subcutane (onderaardse) van de realiteit..

Waarschijnlijk is drugs de oorzaak van deze verwarring – het kan ook een vrijuit lopende assistent IO dierengeneeskunde zijn – normaal worden die voor veiligheids redenen binnen gehouden en zwaar onder de antibiotica gehouden wegens hun zo veel wisselende contacten met de verschillende levensvormen.

Deze verkeerde referentie kost haar toch minimaal 2 punten op haar afstudeer opdracht.

Reageer
gravatar

Hebbie nixxx gekkers??? Er moeten toch wel aanstootgevendere zaken bij de afgewerkte voorwerpen belanden. Pretcondooms, vreemde pillen, onverherdefinieerbare kledingsstukken, pruikwerk, ledemaatrestanten of zo’n …dinges lijken me bijvoorbeeld niet eens zo vergezocht .

Was het maar een broodje ui met aap: om te huilen zo grrappig.

Reageer
gravatar

Ach, die Speld toch; draait alles om ! Het oorspronkelijke bericht in de Dleps maakte gewag van een kalkoen tussen de broodjes naald.

Reageer
gravatar

Zeg Xerxes, ga eens snel terug naar je opleidingsboekjes! Ze horen, in verband met appetijtelijke presentatie, juist naast de scheermesjespastei te worden gepresenteerd!

gravatar

Lieve Paulien, als natuurgenezer wil ik jouw verstandige reactie nog aanvullen met de vraag of de kalkoen in het broodje nog leefde en het blaadje sla en schijfje tomaat er nog groen resp. rood uitzagen. Het genezen van de zieke natuur gaat mij uiteraard bijzonder ter harte.

Reageer
gravatar

Ik raad een oplossing van infusienaalden in kraanwater aan, tot C24 verdund volgens de potentieertechniek van professor Samuel Hahnemann, de man die de mensheid van alle kwalen heeft genezen.

gravatar

En dan nog zonder sla ook, neen; dit is een aanslag.
Hoe kom ik tot een dergelijke conclusie?

Welnu, ik betreed wel eens een ziekenhuis, en dan valt mij immer de grote hoeveelheid ongezond voer en snoep op in de koffiecorners en cafetaria, doch er pleegt zich bij de broodsnacks nog een vermoeden van sla te ontwaren.

Bij ontstentenis van sla in deze sandwich, is er dus sprake van een gerichte daad, niet van het misleggen van een koffiecornermedewerker, dunkt mij.