Gesink stapt op na val

Peloton in verwarring


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen zegt een bekend spreekgezegde. Maar toch ben ik van opinie dat we onze toppertjes wel iets meer mogen koesteren in de weldadige warmte van de publieke waardering. Afzeiken is te makkelijk, gewoon doorzeiken is een betere optionele mogelijkheid, maar enige waardering op zijn tijd is toch te prefereren.

Reageer
gravatar

Ik vind het triest en totaal ongepast dat een overleden Judoheld hier door het slijk wordt gehaald. Typisch Nederlands om iemand die iets meer presteert dan de gemiddelde Tros TV-kijker boven het maaiveld neer te sabelen.

Reageer
gravatar

Allereerst wil ik je meegeven dat iemand boven het maaiveld neersabelen als die al een tijdje dood is ook als ongepast gezien kan worden. Ten tweede is deze judoka vrijwel niet benoemd. Tot slot heeft hij zijn hoofd inderdaad bij leven boven het maaiveld uitgestoken en was daarbij op zijn minst opvallend (een beetje op een TROS-achtige wijze). Over de doden niks dan goed, maar zeiken om te zeiken over de rug van een dode is net zo erg.

gravatar

Nee hoor, hij is echt niet afgestapt. Hij is van zijn fiets gevallen. Ik heb hem op de televisie maar liefst zes keer zien vallen, alsof hij er geen genoeg van kon krijgen. Op dezelfde plaats nog wel! Ik vermoed dus verkeerd afgelopen Scwalbes, slogisch

gravatar

Vreemd. Ik dacht dat Gesink altijd viel na het opstappen.

Reageer
gravatar

Wie had trouwens die val neergezet voor Gesink? Is dat bekend? Ik lees trouwens niet of Gesink ook in de val is getrapt. Is hij misschien al voor de val weer opgestapt. Het blijft lastig met die onduidelijke Speldekoppen.

Reageer
gravatar

Beste koppenmaker, ik denk nooit aan vierkante wielen. Hoe kom je daarbij?

Maar nu je het er toch over hebt, heb ik wel een vraagje. Als die wielrenners in een treintje over de weg gaan, bestaat er dan geen gevaar voor spoorvorming? En hoe zit het met de wissels bij die treintjes? Biedt de organisatie de wachtenden wel koffie met een koekje aan als zo’n treintje over tijd is? Zijn de bochten in het rondje rond de kerken niet te gevaarlijk?

Reageer
gravatar

Vanaf 2014 voert de EU verplicht zijwieltjes in bij alle wielerkoersen.

Reageer
gravatar

Lieve opa, u bent de verplichte verlichting bij avondvierdaagsen en de verplichte reflecterende veiligheidsdriehoek vergeten.

gravatar

En waar staat dat Gesink gevallen is dan? Hij is het peloton toch niet?

Zucht – reactie staat hierboven verkeerd, maar kan niet wijzigen, en als ik hier geen opmerking bijzet moppert de speld ook nog eens dat ik een dubbele reactie neerpoot en dat vindt ie kennelijk niet goed want dat accepteert ie nieet.

gravatar

Opa, vind u erg stoer hoor, sommigen onder ons durven niet eens uit de kast te komen maar u kwam toch maar mooi uit het schuurtje met die dappere stappertjes van u.

Reageer
gravatar

Ik wist van opstappen in mijn tijd.
Ik had achterop mijn fiets – toen hadden reesfietsen nog bagagedragers – altijd een eikenhouten opstapje, dat ook als afstapje kon fungeren. Hoe ze dat nu doen is mij een raadsel.

Reageer
gravatar

Aad hier is jouw kans.

Ik zal toch maar even jou een aanloopje naar de clou influisteren voor het unieke geval dat je het dit keer niet direct doorhebt.

Willen de andere reacteuren hier stoppen met lezen. Het volgende is uitsluitend voor Aad bestemd.

Aad, opa zit op grote hoogte op zijn velocipee (zie foto), dus…

gravatar

Beste mensen van de Speld-pers, ik begrijp jullie bericht niet, want wat bedoelen jullie met opstappen?

Opstappen kan betekenen dat hij weer op de fiets gaat zitten (als in: “hij valt van zijn fiets maar stapt weer op”).

Opstappen kan ook betekenen dat hij het wielrennen voor gezien houdt (als in: “nadat hem een dikke bonus in het vooruitzicht wordt gesteld stapt de bankdirecteur op”).

Daarom: graag opheldering, want ik blijf nu in het duister tasten …

Reageer
gravatar

Ik kan dit alleen maar goedkeuren. De tour de France loopt dit jaar tot op heden veel te veel naar verwachting. Vroeger was alles beter. Toen wist je 10 jaar later nog steeds niet wie er gewonnen had.

Reageer
gravatar

Opmerkelijk! Ik een donkerbruin vermoeden dat de schwalbe, zoals speld eerder al berichtte, ook zijn intrede heeft gedaan bij het wielrennen. Hier hoor je Mart Smeets dan weer niet over…

Reageer