Noord-Korea ontstemd over uitspraken Hernandez

Kim Jong-un: ‘Onze partij heeft wel leden’

De Geweldige Leider Kim Jong-un is ontstemd door de uitspraken van Marcial Hernandez en Wim Kortenoeven. De kamerleden stapten vanmorgen uit de PVV Fractie.

“Hernandez suggereert dat er sprake is van Noord-Koreaanse praktijken binnen de PVV, maar daar klopt helemaal niets van. De Koreaanse Arbeiderspartij heeft miljoenen leden en 22 vertegenwoordigers bij de Opperste Volksvergadering. De afgelopen vijftig jaar hebben we maar liefst vier Volksvergaderingen gehouden. De jongerendagen van de Arbeiderspartij worden ook jaarlijks massaal bezocht,” aldus Kim Jong-un.

Toch ziet de Briljante Kameraad ook best overeenkomsten tussen beide partijen: “Ook wij regelen het liefst onze zaakjes intern en moeten niets hebben van buitenlandse overheersing. Wij zijn daarom ook geen lid van de EU.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Do not use all of these Private Money Lender here, there are not legitimate and if they have a free email account tag i.e. yahoo, gmail, hotmail, live etc then they are not legitimate. If they have telephone number with international dialing codes from Nigeria, India, UK, Singapore and France then you have to beware. A legitimate company would have a genuine website, personalized email address/account and based in the country they claim they are. I would recommend anyone looking a a serious/hone

Reageer
gravatar

Toch moeten we begrip tonen voor de medemens die vanaf de geboorte met een voornaam met het equivalent van ‘martiaal’ werd opgezadeld. Men kan dat gemakshalve afdoen als mediterraan machismo of als Zuidamerikaans Simon Bolivarisme, maar ga er maar aan staan: je gehele peuter-, kleuter- en pubertijd bloot staan aan de schimpscheuten van leeftijdgenoten. Zo’n ervaring traumatiseert en kan later makkelijk leiden tot het kweken van camouflerende hangsnorren en/of ringbaardjes of erger: tot schiet- en steekpartijen en zelfs tot een onbedwingbaar brievenbusliberalisme zoals dat van de PVV.

Reageer
gravatar

Lijkt me evident. De SP is de enige partij met een eigen vermogen groot genoeg om heel Facebook op te kopen. Dat terwijl de echte partijen het moeten doen met een zakcentje om een handje followbots op twitter in te kopen. We zijn als PVV daarom ook geenzins van plan meer aandacht te besteden aan sociale flauwekul. Want allemaal wel mooie praatjes, maar uiteindelijk is het toch enkel luchtverplaatsing om het volk mee in de armoede te werken. De PVV ontvangt haar geld tenminste nog uit evident legale bronnen. En van onze centen wordt geen leger kindsoldaten gemobiliseerd. (Al mogen geïnteresseerde jeugdigen zich vervoegen bij het partijbureau voor een Guantanamo@Home-kit, we hebben er nog een paar over.)

gravatar

Ik heb goed opgelet en de biografieen eens opgengeslagen, maar ik ben er nu uit: het belangrijkste verschil tussen Kim Jong-un en Geert Wilders is een moedervlek van 4 mm doorsnede achter het linker oor.

Reageer
gravatar

Dik tatertje, na een paar glazen bier dacht ik ook dat ik de vorst van Friesland was. Maar goed, na een paar pogingen Fries was ik weer nuchter.

Te minste.. nou ja..

Het kroketdictaat zou hier uitkomst kunnen bieden, ik weet alleen nog niet exact hoe.. maar het is wel erg lekker.

Partij leden.. helemaal niet interessant..

Goede morgen

Reageer
gravatar

Onthutsend om te lezen dat Noord-Korea geen lid is van de EU en dan denken ze op eigen houtje dictatortje te kunnen spelen ?
Brussel is daar anders de beste leerschool voor, hoor. Dus gauw Van Rompuy vervangen door de jonge Oen, voor zijn noodzakelijke stage-ervaring.!

Reageer
gravatar

Dit behoeft enige correctie: niet Europa maar Goldman Sachs is de broedplaats voor grote leiders die zich niets van het klootjesvolk behoeven aan te trekken, daar dit de mogelijkheden tot zelfverrijking en -verheerlijking ernstig zou schaden.

gravatar

Inderdaad Historika, U heeft volkomen gelijk in uw bewering dat de wereld geregeerd wordt door Goldman Sachs, ook wel bekend als Broadstreet 85. Van Rompuy, Wilders en Kim Jong Un mochten willen dat ze ooit een voet over de drempel van de tempel van de goddelijke Lloyd Blankenfein gezet hebben, zij fungeren slechts als trekpop voor Goldman Sachs.

gravatar

Nou jahahaha, dat moet niet gekker worden haha; beloof ik daar dat ik die malle partij tot op de grond toe zal afbreken gnuif, beginnen ze er zelf mee hahaha

Hela Geert gniffelgniffel ouwe duivenschieter, doe effe normaal man; zo kan ik toch geen verkiezingsbelofte nakomen hahaaha dank je wel schaterschater scheelt weer een week campagne voeren whoehahaa

Reageer
gravatar

Het is godsgeklaagd dat we 2 van onze beste paarden opofferen aan Brussel, en dat Mark dan nog het lef durft te hebben ons zo hevig te demoniseren. Daar wij voor een volledig autonome Nederlandse staat staan, welke in een dag al zijn waarde papieren en obligaties wil inleveren voor leningen bij brussel die we met de toenemende vergrijzing steeds minder goed kunnen afbetalen terwijl we tegelijkertijd alle buitenlandse import hekelen in feite … daarom rekenen wij juist op steun van Noord-Korea. Zij weten tenminste wel orde en onverdeeld gezag af te dwingen, iets wat de PVV ook unaniem nastreeft. Maar op deze dag, terwijl wij treuren om het overlijden van ons zo dierbaar voormalig geassembleerde PVV-soldaat, zo uithalen, dat is echt ongehoord. En als het niet deze dag was dan komt dat door onze visionaire terug-in-de-tijd-politiek. Je kan veel zeggen over de jaren ’50 maar iedereen was gemotiveerd en onverdeeld onvermoeibaar bezig een paradijs op aarde op te bouwen op dit kleine stukje land. En daar zijn we best bereid nog meer doelgroepen voor samenwerking bij uit te sluiten.

gravatar

Hihihi die Fleurtje toch, lekker kolonelletje van me hihi wat ben je toch schattig als je boos bent en dat is bijna altijd schaterschater.
Maar als jij nou goed je best doet om gevangenissen in Noord Korea te bouwen gniffelgniffel en dan van binnenuit begint te bouwen hahaha , kan ik misschien Hansjepansje overhalen toch nog een bijdrage te leveren aan ontwikkelingshulp: hij heeft nog wat tankjes over om te verkopen hihihi – om gevangen binnen te houden, natuurlijk schater.

Enne, wat bedoel je nou met de jaren ’50? Ik heb wel geschiedenis gestudeerd zeggen ze whoehaha, maar daar kan ik me niks van herinneren hoor hahahehe en 2050 ligt in de toekomst en daar doe ik niet aan schaterschater; ik ben niet voor niks demissionair hahahaaaha

gravatar

Ik vrees nu toch dat de Geweldige Leider Kim Jong-Un zijn houdbaarheidsdatum overstijgt, want de partij heeft wel degelijk slechts 1 (één) lid: het Noord-Koreaanse Volk.
Dit ontkennen is hoogverraad.

Reageer
gravatar

Vreemd dat mensen als Brinkman en Hernandez niet beseffen dat ze al vanaf het begin zijn ingezet als 2e-kamer-vee (of meer algemeen: Staten Generaal-vee).

Pas nu gaan mekkeren en loeien heeft weinig zin en een eigen stal beginnen na de komende verkiezingen is echt een utopie.

Reageer
gravatar

Ach, die twee … zulke lekkertjes zijn het nu ook weer niet. Kortenoeven wil graag dat wij een kernoorlog gaan beginnen tegen Iran en die ander wil naar goed repressief militair gebruik iedereen door de knieën schieten om zich dan langzaam omhoog te werken en daar heb je JSF-fen voor nodig. Het blijven volkomen foute kwakbollen met volkomen foute ideeën. Die zien we na de verkiezingen niet meer terug – lekker wachtgelden: nog minder doen van de belastingcenten van de hardwerkende Henken&Ingridden. Doel bereikt.

Die H&I’s; dáár moet je je zorgen over maken. Dat is stemvee wat vrolijk staat te loeien in het voorportaal van het slachthuis en nog steeds niks door heeft.

gravatar

Ik wil me ten stelligste verzetten tegen de gotspe die hier over mij en mijn collega wordt geschreven door mevrouw Radikaal. Het is meneer Hernandez die de kernoorlog wil, niet ik! En het is niet hij die het knieënschieten propageert, dat is juist mijn punt! En het ergste onrecht doet mevrouw me nog wel aan door het woord “langzaam” bij omhoogwerken te zetten. Dat heb ik nooit zo gezegd!

gravatar

Geenszins wil ik de indruk wekken dat de rebellerende PVV-ers lekkere dieren zijn, want anders zouden ze wel door Marianne Thieme worden geadopteerd !

gravatar

Kameraden,

Wilders is inderdaad mijn politieke evenknie, hij heeft ook geen verstand van politiek.

Wanneer Wilders bereid is zijn haar zwart te verven zal hij prima als stand-in voor mij kunnen fungeren. De tekstschrijvers van de partij-ideologie regelen alles voor hem, hij hoeft het alleen maar voor te lezen.

Dan neem ik zelf even vakantie, maar helemaal naar het buitenland reizen gaat mij te ver. Mijn vader vreesde het vliegtuig, ik vrees elke verplaatsing. Stel dat mijn standpunten zouden meebewegen. De gedachte alleen al …

Reageer
gravatar

Bovendien zijn die twee dissidenten een smet op het blazoen van Noord Korea (op mijn blazoen dus, want ik BEN Noord Korea), en op Nederland (ik begrijp dat Geert Wilders in feite Nederland IS).

Ik BEN op gelijke wijze ook het Noord Koreaanse volk. En ieder die het met mij oneens is, verdient een buitengewoon lidmaatschap van mijn partij. Een lidmaatschap van tijdelijke aard, daar de dood vanzelf spoedig in zal treden.

Allen die het met mij eens zijn, zijn categorisch lid van mijn partij. Eensgezind, kameraden!

Wilders, houd vol! Noord Korea steunt je van harte!

gravatar

Nou, na al die vingeroefeningen kan Kim-Jong-Geert nu dan toch een echte Volkspartij beginnen? Met wat steun en wat adviseurs uit Noord-Korea staat die partij er in een wippie.
En als Kim-Jong-Geert een uitwisselingsprogramma met studiereis naar heropvoedingskampen opzet, is-tie zó van dissidente leden af.

Reageer
gravatar

Het gedachtegoed van de Gedemoniseerde Blonde Lijder Geert W. begon als kopie van dat van de Pedante Grote Geest Pim F. Het begint nu aardig te lijken op dat van de Almachtige Leider Kim Jong-un. Beiden zijn tegen de rest van de wereld. Helaas is er nog een weeffoutje in het gedraggoed van de Gedemoniseerde Blonde Lijder; hij collecteert in Zionististan en bezoekt graag een theepartijtje in Joe Naait Het Steeds.

Reageer
gravatar

Volgens mij niet. Je ziet hier alleen maar hooggesloten bloesjes, terwijl Fleur van het open werk is 😉

gravatar

Onze Noord-Koreaanse tegenvoeter van de trots van de Tegenpartij heeft natuurlijk gelijk: Wilders is véééél erger dan hij. Maar misschien is hij ook een beetje jaloers? Wilt hij ook een kolonelletje Agema? Hier wordt het PVV-gedoe aardig benaderd vind ik: http://stophetgevaarwilders.blogspot.nl/
Dus: hulde aan onze beide Grote Leiders, die het beste met ons voor hebben, en vervolgens het volk minachten.

Reageer
gravatar

Een belangrijk verschil tussen noord korea en de PVV is door de redactie over het hoofd gezien. Daar waar de PVV wil bezuinigen op defensie ziet Kim Jong-un wel degelijk de potentie die defensie heeft bij het uitbreiden van de invloed.

Reageer
gravatar

Toch wel, geheel achteraan zie ik duidelijk uw neef lopen. Hij heeft zich blijkbaar snel omgedraaid zodra hij de camera zag, maar dat silhouet is onmiskenbaar.

gravatar

Toch wel. Geert heeft een voorkeur voor horigen die zich laten zeggen dat ze hun bek moeten houden. Op dit punt hebt u zich een zekere reputatie verworven. Schat uw kansen dus niet te laag in.

gravatar

Laten Kim Jong Oen en Geert W. eeens een jaar van plek verwisselen.
Is Geert een tijdje van lastige volgelingen af en kan de jeugdige Kim adembenemende ervaringen opdoen, zonder al te veel last van democratische processen te hebben ! Een win-winsituatie.

Reageer
gravatar

Je bent me voor Blauwerik. Maar een uitruil met studievisum moet kunnen! Er gaat iets uit van multi-culti, maar toch tegen Europa. Spreiding van armoede, tegen lang doorwerken. En natuurlijk de behoefte van het geweldige volk aan een ultieme leider.

gravatar

Vergeet ik nog te zeggen dat de jonge oen ook meteen een leuk plekje in Dictatorheul kan uitzoeken, voor later !