Halve finales EK met zevende en achtste man

‘Taak vijfde en zesde man te zwaar om zonder assistentie uit te voeren’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

kunnen we niet beter alle scheidsrechters,assistenten lijnrechters en de 4e man eerst naar specsavers sturen.
ze dan ook maar direct naar beter horen. voordat er extra assistenten komen.

want anders kan je wel 10 man op één lijn zetten en zien ze nog niet of een bal wel of niet zit.(zie Oekraine-Engeland)

Reageer
gravatar

WAT SCHATTIG! Jij bent dus die ene persoon, die er nog in gelooft dat die (assistent-)scheidsrechters werkelijk niet gezien hadden dat die bal de doellijn gepasseerd was? Men had het zoeken naar jou reeds opgegeven!

gravatar

Dit soort beslissingen zijn gewoon niet meer te nemen zonder een deskundige jury á la The Voice Of UEFA. Als Gordon te druk is, lijkt Johan VleMmix een prima jurylid, gezien zijn starterservaring bij Te Land, TZ&IDL

Reageer
gravatar

Corrector, uw intentie is onberispelijk, doch u heeft een te hoog verwachtingspatroon van de heren voetballers, hun organisatoren en hun commentatoren: na de laatste man ZOU MEN DENKEN dat er niet nog een bij kan. In die wereld van flauwekul-logica, waar kansen als iets anders wordt beschouwd dan mogelijkheden, ziet men kans na de laatste de op-één-na-laatste en daarna de op-twee-na-laatste etc. te introduceren.

gravatar

Onge8 hoeveel van die lijntrekkende cameramannetjes er staan, ze zullen heus wel op tijd een oogje dichtknijpen.
(informele vergoedingen helpen daar nog wel eens bij)

Reageer
gravatar

Dat is geprobeerd. Daarbij was ikzelf betrokken als vijfde “man”. De proef is niet doorgezet, want de dames van de spelers werden jaloers. En het publiek was ontevreden, omdat het spel zich alleen afspeelde binnen ongeveer twintig meter van de plaats waar ik verbleef.

gravatar

Typisch Speld-redacteurs. Weten niets van voetbal. Howard heeft het al uitgelegd: bedoeld worden 7de en 8ste man. Kortom, De Speld heeft de scheidsrechter horen blazen, maar weet niet waar de camera hangt.

Reageer
gravatar

7e en 8e man.
4e man geeft de tijd aan van blessure tijd (de lijnrechter wordt altijd 5e man genoemd, ook al zijn er 2, dus 5e en 6e eigenlijk. De grensrechter wordt ook altijd 2e genoemd, nooit 3e.. )
Dus nu met 7e en 8e man

Reageer
gravatar

Ook voor die zesde en zevende man zal het al snel te zwaar blijken en voordat we het weten zitten we op elf man. Kijk, dan pas hebben we het weer echt over VOETBAL!

Reageer