Pers kritisch over tactiek Van Marwijk

‘Welke gek stelt Huntelaar en Van Persie nou tegelijk op?’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bertje bertje bertje. Als je een beetje verstand zou hebben van de media dan had je geweten dat de Speld altijd hopeloos achterloopt op het nieuws. Dus door het hier te melden duurt het nog 100 dagen voordat bekent is dat je opgestapt bent…

gravatar

Heb altijd gedacht dat Bertje veel verstand had van voetballen. Heb me dus vreselijk vergist. Hoe haalt ie het in zijn hoofd om een luie bankzitter op te stellen? Dan weet je toch dat je dat duel gaat verliezen.

Reageer
gravatar

Precies, waarom trekt die eigenwijze ex-Go Ahead Eagles-speler zich iets van de mening van het volk aan? Een trainer met ballen trekt zijn eigen plan.

Eagles? Dat zegt het al. Wie heeft er een adelaar in zijn wapen? Duitsland. Eens een adelaarfan altijd een adelaarfan zeggen ze in Deventer.

Reageer
gravatar

Precies, waarom trekt die eigenwijze ex-Go Ahead Eagles-speler zich iets van de mening van het volk aan? Een trainer met ballen trekt zijn eigen plan.

Eagles? Dat zegt het al wie heeft er een adelaar in zijn wapen? Duitsland, eens een adelaarfan altijd een adelaarfan zeggen ze in Deventer. De koek wordt alleen niet zo heet gegeten als ze wordt gebakken.

Reageer
gravatar

Het is maar goed voor Van Marwijk dat Nederland geen trekjes heeft van de voormalige CCCP, want anders was hij nu al benoemd tot hoofdtrainer van Dames-2 in Derde Exloërmond (of was het nu Dames-3 in Tweede Exloërmond ?).

Reageer
gravatar

Uiteraard zou binnen enkele jaren promotie tot hoofdtrainer van Heren-2 in Gasselternijeveenschemond mogelijk zijn geweest.

gravatar

Hallo, kunnen jullie niet eens een andere kleur kiezen om te associëren met droeftoeterij en mislukking ?
Voor de aanloop naar het WK 2014 wil ik graag “mauve” aanbevelen; dat geeft nog enig cachet, hoop ik.

Reageer
gravatar

Sorry joh, eerst nog even de malaise op de O.S. bespreken, daarna wel een reden om over te stappen op een andere kleur, iets niet zo zichtbaar; een bescheiden beige of zo.

gravatar

“Kleurloos” lijkt me de meest passende kleur, wat te vertalen is naar doorzichtige vlaggetjes, petjes, vlaggen etc..
Niet zo opvallend, met name goed voor een voorzichtige aftocht met de staart tussen de benen.

gravatar

De enige juisre optie is inderdaad “kleurloos”. Ik mag hopen dat dit inderdaad door Bavaria naar doorzichtig wordt vertaald en niet naar zwart of wit.

gravatar

Grasgroen doet het ook altijd wel goed, inclusief camouflageschmink voor de ‘exposed’ lichaamsdelen en gezicht uiteraard. De tegenstander zal niet weten wat hem overkomt! 😀

gravatar

Ja, dat is ook zoiets: waarom nou per se 11 man tegelijkertijd op dat veld? Dan vraag je om problemen: of ze lopen mekaar in de weg, of ze denken dat die ander wel zal lopen.
Hier is het laatste woord nog niet over gezegd!

Reageer
gravatar

Precies, je troeven moet je na elkaar uitspelen, maar dan niet pas nadat ze uitgespeeld zijn.

Reageer
gravatar

We hebben toch een prachtig resultaat bereikt? In de sterkste poule zijn we vierde geworden, terwijl Duitsland niet verder kwam dan drie na laatst!