Bokito ontstemd over stadiongeluiden in Blijdorp

‘Ik voetbal niet eens’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weer die spelbrekert, waarom doet dat ding niet gewoon mee, samen met Seedorff als extra verdedigING. Zetten we Bert van Marwijk buitenspel en Affelay samen met Van Persie worden de nieuwe persoonlijke verzorgers.

HUntelaar stoppen we dan zolang in zijn hok. Wordt ie goed opgefokt en dan vlaK VOOR DE WEDSTRIJD LATEN WE HEM PAS LOS. Ik bedoel Huntelaar dus want Bokito die wil niet meer terug. Dan weet je dat alvast.

Uit de denktank heb ik vernomen dat er groepen hooligans zijn die Bokito willen adopteren. Geef dat beest een kans. Wie maakt zich sterk?

Reageer
gravatar

Daar staat tegenover dat Bokito wél scoort met zijn lat tussen de palen. Zijn scoringsdrift is zo hetero dat vrouwelijke toeschouwers en verzorgers verre van hem moeten blijven. Die wens tot scoren is bijna dierlijk libidineus te noemen. Maak hem centrumspits en hij duwt er tien keer per drie kwartier eentje in het vijandelijke doel. En maakt het publiek dan toch weer oerwoudgeluiden: Soit, láát ze, het gaat tenslotte niet om mooi voetbal maar om het resultaat.

gravatar

Ik heb horen fluisteren dat het verlies de schuld zou zijn van de nationale oefenmeester, die vergeten was te vertellen dat het dit keer de bedoeling was om de bal tussen het latwerk te plaatsen.

gravatar

Ik onderschrijf dat: als de wind verkeert staat hoor ik ook niet nader te omschrijven geluiden, komende van een schare stadiongangers. En dan ligt mijn woonst nog ietwat verder dan de Diergaarde.

De geluiden zijn opruiend en niet prettig, begrijpelijk dat een heer als Bokito daar bezwaar tegen aantekent: voor men het weet wordt men versleten als famille.

Reageer
gravatar

Ach, men wil een bericht wel eens inkorten om ter zake te blijven, en dan doet het euvel zich weer voor dat de beruchte knop nog steeds de gewenste fix ‘Change/Delete 2.xx’ ontbeert.

Met begrijpelijk enthousiasme biedt de beheerder triomfantelijk de mogelijkheden aan, helaas niet geschraagd door enige reële functionaliteit. Wellicht kan een deel van het in deze tijd uitgekeerde vakantiegeld aangewend worden het vermaledijde euvel de wereld uit te helpen. Het is een suggestie: een collecte zou ook een mogelijkheid zijn; ik ben niet flauw in die dingen.

Maar dit terzijde, runner-up Paulus: als de wind verkeerD staat, wordt de zalige rust verstoord door verkeerSgeluiden uit het Vlaardingse, dan wel spoorweggeluiden uit het Capelse.

De intensiteit van eergenoemde geluidsbron is dusdanig, dat slechts een tot de nok gevuld stadion met een noemenswaardige inhoud dit effect kan teweegbrengen.
U mag een ‘educated guess’ uitbrengen op de te opteren kandidaat.

gravatar

Nee he, niet weer die Bokito. Dat is zo 2007. Hij heeft zijn 15 minutes of fame gehad. Dit is zo’n typish voorbeeld dat men aan de verleiding van aandacht heeft mogen snuffelen en nu er geen genoeg van kan krijgen. Ziekelijk gewoon!

Reageer