Extra large medium zoekt contact met zwaarlijvige overledenen

Paranormaal begaafde vindt doelgroep ‘gezelliger’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn bureau wil deze goed geproportioneerde dame graag een rolletje aanbieden aanbieden in de nieuwe verfilming van La Grande Bouffe.
Wij denken zelf aan de rol van slagroomtaart maar een dubbelrol van speenvarken behoort ook tot de mogelijkheden.
De XXL catering behoort vanzelfsprekend tot de primaire arbeidsvoorwaarden.

Reageer
gravatar

Ja Tjeempie, van mij mag de ietsje meer dan medium-gevulde dame zulk een rol vervullen. Die van de onderwijzeres in de nieuwe verfilming zie ik liever vervuld door (bijvoorbeeld) Nellie Cooman

gravatar

Ik kan het je niet vertellen, Paulus. De tijd dat zij in dezelfde straat woonde als ik heb gewoond ligt al jaren achter ons. Te lang heb ik haar niet gezien. Zelfs bij Sparta op de tribune zien wij elkaar niet.

gravatar

Ach, Oostenrijkers. Die hebben veel ervaring met schnitzel en dat zijn nogal dunne plakjes geplet vlees.
Begrijpelijk dat men geen weg weet met dames van tweehonderd kilo: om dat plat te slaan lijkt me een onmogelijke opgaaf.

In een land zoals het onze, met veel ervaring op het gebied van sudderlappen, zal een dergelijke fout vermeden worden, naar mijn idee.

gravatar

Inderdaad, Heer Jeettje. Voor de sudderlappen bezigden wij het zogeheten petroleumstel, doorgaans van het fabrikaat “Halle”, voor een langdurig garingsproces. In de huidige bonuscultuur is daar natuurlijk weer geen tijd voor. Hupsakee, de vlam erop en het zal ze een zorg zijn als het vet de pan uitspringt.

gravatar

Wat een gedrocht. Waarschijnlijk stinkt ze nar babypoedert.

Het is makkelijk zat. Gewoon doodfreten en dan staat ze in full-contact met haar voorgangers.

Reageer
gravatar

Voor de luisteraars die het moeilijk te begrijpen vinden dat “medium” en “extra large” hetzelfde kunnen zijn, wil ik graag melden dat de Romeinse cijfers XL op de keurige maat 40 wijzen. Schijnbare tegenspraken zijn het, geen echte. Zoals “tegen twaalven” gelijk is aan “voor twaalven” en onguur en onwillekeurig gewoon guur en willekeurig betekenen.

Reageer
gravatar

Ivo Niehe hebben we hier niet nodig, dunkt me. Toch?

gravatar

Interessant, zwaarlijvigheid is in den geestenwereld ook een veel voorkomend verschijnsel blijkbaar. Het wordt tijd dat derek en sonja een keer samen een programma gaan maken.

Reageer
gravatar

De botsing van sterrenstelsels komt door de onderlinge zwaartekracht. Zou het Andromeda-stelsel ook zoveel extra large mediums hebben?

gravatar

Paulus zit nog te broeden op iets schunnigs, daarom een voorzetje: het geeft niet waar je het in stopt; ze worden er altijd dik van …
Hé, Paulus?

gravatar

Merkwaardig dat vieze man Paulus ineens meer belangstelling heeft voor vierkante wortels dan voor een lekker wijf.