Erotische Hoofdstructuur lijkt van de baan

Geen geld voor verbinding erotische regio’s rond Deventer, Lunteren en Hummelo

De plannen voor de Erotische Hoofdstructuur lijken van de baan. Staatssecretaris Bleker van Landbouw vindt het project te duur en wil de plannen versoberen.

De Erotische Hoofdstructuur werd in de jaren negentig geïntroduceerd in het Erotisch Beleidsplan door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Er werden allerlei soorten erogene zones gedefinieerd die in een meerjarenprogramma aan elkaar verbonden moesten worden. Het doel was om in Nederland een aaneengesloten erogene zone te creëren die zou doorlopen tot in het Duitse Ruhrgebied. Door middel van eroducten over snelwegen zouden de de huidige erogene gebieden rond Deventer, Lunteren en Hummelo met elkaar worden verbonden.

De voltooiing van het programma stond gepland voor 2018, maar de plannen zijn door het kabinet Rutte I sterk versoberd en verschoven naar 2030. Onder staatssecretaris Bleker is de geplande vorm en omvang van de zone verkleind en opgebroken. Op de inrichting is uiteindelijk 500 miljoen euro bezuinigd.

Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren is fel tegen de huidige kabinetsplannen: “Bleker draait de erotiek in Nederland de nek om. Zinnenprikkelende regio’s komen door deze plannen in de verdrukking, waardoor ons landschap steeds preutser wordt. De staatssecretaris lijkt geen enkel oog te hebben voor de balans tussen economie en erotiek.”

Ook vanuit Europese Commissie komt kritiek. Zonder de Hoofdstructuur dreigt Nederland de erotische doelstellingen van EU niet te halen.

Bleker houdt voet bij stuk: “In Europa is men nog altijd verbolgen over de inpoldering van de Zuiderzee, maar de Europese Commissie moet begrijpen dat je als klein land keuzes zult moeten maken. We moeten ons realiseren dat erotiek niet gratis is. Het is niet in het belang van onze concurrentiepositie als Nederland één grote erogene zone zou worden. Dan worden we een soort Siberië en dat moeten we als open economie niet willen.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Erotisch zwaartepunt van deze geografische driehoek ligt in/op natuurpark de hoge Veluwe. Om precies te zijn iets ten zuiden van Hoenderloo. Laten we ons allen daar om 12 uur bij die dikke boom verzamelen. Picknickmanden goed gevuld met erotische etenswaar verselluf.
@Vieze ouwe man: wat neemt u mee?

Reageer
gravatar

Ik was al geen fan van de ‘Partij voor/van de Dieren’, maar moet dit nu echt?

Ik weet via kennissen dat die boom er net woont en ze beginnen meteen te zemelen over de boom en mauwen over een erotisch openbare weg.

Wat flauw nou dat ie niet vrolijk voor het raam staat te kwispelen als ze voorbij lopen en naar buiten rent om ze te knuffelen.

Het lijken me zulke lieverds!

Pfff!

Reageer
gravatar

Niemand “In de ban van de ring” gelezen? We kijken gewoon naar een foto van Boombaard, leider van de Enten. Een foto die hij liever niet gepubliceerd had gezien. Een foto uit een verwijderd hoofdstuk. Zijn draadloos netwerk niet goed beveiligd, dan krijg je zoiets…

Reageer
gravatar

Niet geheel toevallig valt de erogene hoofdstructuur samen met de zogenaamde bijbelgordel (de relizone), die zich uitstrekt van Staphorst (Noord-West Overijssel) over de Veluwe tot Aagtekerke (Walcheren).

In dat gebied leeft vooral de Homo Oude Testamenticus, die zich onder andere onderscheidt door zijn kinderrijkdom. Zijn habitat kent vele lange, smalle, kronkelige kerkpaden. Dat leefgebied zal verder worden ontsloten door reliducten over auto- en waterwegen om de kerkpaden binnen de relizone beter aaneen te sluiten.

Reageer
gravatar

In de bijbel zelf wordt overigens nogal wat afge-erotiseerd, de liefde bedreven, bemind, overgespeeld, voor het zingen de kerk uitgegaan. Noem het maar, alles wat op en in de huidige biblebelt en de wijde omtrek gebeurt, is ook terug te lezen in de bijbel. Wel jammer dat die passages dan weer minder bekend zijn.

gravatar

Volgens Mark Rutte is de Erotische Hoofdstructuur een plan waarbij SGP stemmend Nederland zijn vingers bij af zou likken.

Reageer
gravatar

Erotiek zat daar in de bossen van Hummelo en omgeving. Ik organiseer er ieder weekend een erotische boswandeling. Hansje Bleker is er altijd als de kippen bij, de stoute jongen.

XXX Kimmetje

Reageer
gravatar

Ik moet erop wijzen, dat hier de begrippen “erogeen” en “erotisch” voortdurend door elkaar worden gehaald. Een grove fout. Het eerste woord ontkent namelijk het tweede.

Reageer
gravatar

De zogenaamde erotische zone begint bij beide billen, vernauwt zich om tussen de beide benen te kunnen doorlopen, gaat over de navel en verbreed zich weer op borsthoogte, tenslotte wordt de zone onder de kin weer snel smaller en eindigt op de lippen.

De andere delen van een lichaam zijn in zekere mate erogeen. Men spreekt ook wel van heterogeen of homogeen naar gelang de geaardheid van de erotische structuur van het hoofd van dat lichaam.

gravatar

Ik vermoed dat de reactie snapt dat aan de lezers van de speld niks duidelijk valt te maken en dat elke poging daartoe sowieso zal mislukken.

gravatar

Jaja, die Bleekert heeft zijn erotiek geregeld met een jong journaliste blaadje binnen en gaat vervolgens schrappen! Wat is het verschil tussen boer Bleeker en staatssecretaris Bleeker? Niets, helemaal niets…

Reageer
gravatar

Heterogeklets!

En niemand die hier praat over de homo-erotische hoofdstructuur!

Niks bleker, bruiner zeg ik!

en niks van de baan, van de banaan zal je bedoelen!
zo!

Reageer
gravatar

Mare paus, die eroducten worden ook gebruikt om die kleine jongetjes ongezien onder uw habijt te positioneren…

gravatar

Voor de duidelijkheid, er zijn mensen die in voorgaande een pauselijke encycliek menen te ontwaren, het ware bericht:
Zijne Heiligheid verzoekt de 6 misdienaren van dienst zich na de zondagsmis in de tuin achter het Vaticaan te melden in het Pauselijk schuurtje.

gravatar

Jammer, Ik had graag van een fris groen blaadje genoten, maar goed, mijn neef zegt altijd dat het gras aan de overkant van de heuvels enkel groener lijkt.

Reageer
gravatar

Ik zeg altijd maar zo: mijn eigen lichaamsbeharing maakt onderdeel uit van de ecologische hoofdstructuur, heel belangrijk voor de biodiversiteit… dus weg met die tondeuse, met Henk Bleker op naar ponypark Schaamharen..

Reageer
gravatar

De AVRO laat weten dat er van de zomer een speciale reeks van het televisieprogramma “ontdek je plekje” wordt gemaakt die laat zien hoe het allemaal moet gaan worden.

Reageer
gravatar

Namens het Planbureau Erogene Zones En Naturisme wil ik me beklagen dat ik dit nieuws via de pers moet horen. Weg zijn al onze investeringen voor het behoud van de vingerplant, de spuitwormen en de naaktslak. Zelfs het Leger des Heils was om en droeg bij via de actie “Stop eerzaamheid”. En nu dit! Ik heb daar dus geen woorden voor. Het bos in met Bleeker!

Reageer
gravatar

Bleker heeft nog even geopperd om het gebied rond Deventer onder water te zetten om de aandacht van de Hedwigepolder af te leiden. Hij heeft hiervan afgezien toen bleek dat het laaggelegen gebied rondom Deventer ieder halfjaar al onder water loopt.

Reageer
gravatar

Het verbaast me niets dat Bleker dit de kop indrukt. Er is niets erotisch aan die man.

Reageer
gravatar

De erotische hoofdstructuur is essentieel voor de nationale verspreiding van de, van oorsprong exogene soort, homo satiriasus.

Reageer
gravatar

Erotiek hoort thuis binnen de heterosexuele relatie van man en vrouw zoals wij in de bijbelbelt weten. Wij Gristenen vormen een grote erogene zone avant la lettre.

De Here Here heeft het zo bedoeld. Wij genieten Gods genietingen en consumeren ter vermeerdering der gelovige kinderschaar.

Reageer
gravatar

Weleerwaarde dominee,
Volgens mij dient U twee heren, van welk houtje bent u nu, die van de HEERE HEERE, of die van de Heer? Uw ambivalentie in deze prikkelt de fantasie aangaande uw (hetero)seksualiteit, prijst u misschien het liefst uw eigen heer?