Joods complot achter bouw synagoge

Financiën rechtstreeks afkomstig uit judaïstische lobby


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de Portugees-Joodse synagoge hebben ze tegenwoordig ook een aparte wintersynagoge. Twee sjoelen op het terrein van 1. Als daar geen judaïstische lobby achter zit! Dat moeten andere geloven eens proberen, krijgen ze gelijk last met het bestemmingsplan en de gebouwendienst!! Schande!!

Reageer
gravatar

Kijkkijk, de waakhond slaat aan.
En probeert gelijk de aandacht weer af te leiden; alsof Harry Potter op Geert Wilders lijkt, kom nou … alleen de kleur haar al ..

gravatar

Welingelichte bronnen melden dat de bouw van de bewuste synagoge door de Fiod, Bouwfonds en de vereniging van Nederlandse Gemeenten is stilgelegd; een of andere bijgoochem vergat op tijd een bouwvergunning aan te vragen. Het Stichtingsbestuur en de Bouwrabbie (equivalent van de Bouwpastoor) hebben de hulp ingeroepen van juridisch zwaargewicht Bram Moszkowicz om op korte termijn de bouw van de omstreden synagoge te hervatten. Bram eerste daad was het wraken van FIOD, VNG en Bouwfonds. Bram speelt hier simultaan; hij is naast raadsman van de hoofdverdachten van de Klimop-affaire, ook adviseur in de zaak van de Erven Endstra vs. Holleeder. Maar -volgens Prof. Mr. Dr. Knoopsgat van EndeMol- is hier geen sprake van belangenverstrengeling m.b.t. zijn werkzaamheden voor de “Boulevard”-pers. Bram werkt hieraan mee als privépersoon niet als geregistreerd advocaat.

Reageer
gravatar

De schijn van belangenverstrengeling heeft Bram toch wel tegen aangezien hij in privé nog een kwestie heeft lopen met de FIOD. Iets over uitgave van een miljoentje in contanten dat hij niet helemaal kan verantwoorden. Het is er weliswaar maar ééntje, maar toch… Het is net of hij een beetje rancune tegen de FIOD heeft en deze beste brave borsten in een kwaad daglicht wil stellen.

gravatar

U heeft het volste gelijk Henk van M.S., maar u begrijpt dat ik mijn anonieme bronnen niet in gevaar mag brengen door de gehele achtergrond van dit juridische schaakspel te openbaren. Het zou mij (overtuigd bronbeschermer) op enkele weken juridische gijzeling kunnen komen te staan als ik verdere referenties zou maken naar de onroerendgoedtransacties van het conglomeraat M. Of wellicht op een juridisch waterdichte doodsdreiging van Robert (Baruch) M. die nu in voorarrest gastvrijheid van overheidswege geniet.

gravatar

Robert zal die dreiging opstellen op basis van uurtje-factuurtje. Gewoonlijk is een doodsbedreiging gratis, maar hij moet nog dringend een leningkje aflossen 🙂 Brammetje moet wat achterstallige belasting betalen en Yehudi moet een personeelslid nog salaris betalen. Het gaat niet goed met die jongens…

gravatar

Oja, gaan we weer bashen en demooniseren?
is gewoon een kerk voor joods-christelijke tradities, niks mis mee.
Moge die hardwerkende joden ook eens een verzetje of word ze dat weer misgunt door de linkse kerk? En Geert ken dan ook szomndags weer eens naar een fatsoenlijke kerk maar dat mag zeker ook weer niet van die sozialistenkliek. die zitten liefer thee te lurken in een moskee.

Reageer
gravatar

Ik ontken namens de Nederlandse regering alle Zionistische invloed. Het is slechts een bevestiging van onze Joods-Christelijke wortels.

En in Israel wonen alleen maar vrienden van ons, by the way.

Reageer