Willem-Alexander verwerpt ook koekhappen, zaklopen en spijkerpoepen.

‘Veel mensen hebben niet eens kruidnagel, jute en fatsoenlijke ijzerwaren.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij had nogthans gewonnen met het pleepot-werpen op bevrijdINGsdag. Deze verwerpING komt daarmee nogal uit de lucht vallen. Klik op m’n naam voor het officiele filmpje!

Erg interessant boek aan het lezen: “Wettig opium”: over 350 jaar staatsgereguleerde opiumteelt in den vreemde met constante miljoenenwinsten. Ze hebben goed geoefend!

Reageer
gravatar

Hee kul, dat was gewoon met Clowniginnedag heur! Doorgescheten kaart is evenwel godmogelijk. Kom er maar eens achter. Maar wat maakt het uit of er een paar drollen minder in die pot van hem dreven? Gun het die papzak toch. Hij moet al zolang wachten…

gravatar

Ik zou ook niet weten wat er leuk is aan koekhappen. Niks leuks an ! Maar om dat nou weer op van die hoogstaande morele gronden te verwerpen, waar heb zo’n jongen dat voor nodig ? Het is gewoon niet leuk, durf dat dan te zeggen. Ik vrees dat het Calvinisme hier weer hoogtij viert.

Reageer
gravatar

Tja, ik verwerp het kopen van een dure villa in Griekenland van onze belastingcenten. Laat die uitvreter dan maar één keer voor lul staan op Koninginnedag voor al die taxpoet.

Reageer
gravatar

U zoudt wat zorgvuldiger met uw belastinggeld om moeten gaan, waarde Henk.
Om dit nu te verbrassen aan het werpen van toiletmeubilair is toch zonde. Zeker als de kosten voor het trainingskamp in Griekenland daarbij worden opgeteld.

gravatar

De exacte afstand van Zijn worp bij het wcpottenvérwerpen is niet openbaar gemaakt, wel is door de RVD gemeld dat het “een wereldrecord was voor koninklijke hoogheden onder de 50”. (bron?)

gravatar

Zo u kennelijk niet begrepen heeft is keetzuipen van gelijke ordinaire orde als wc-potwerpen.
Maar goed, u bent ook niet bekend met onze protocollen en wees maar blij want wij hebben er een ware dagtaak aan.
Wij zullen u enigszins tegemoet komen in deze en voorstellen om volgende Koninginnedag het taptetteren in overweging te nemen.

gravatar

Ach, en neemt u mijn voorstellen staande onder nommertje 9 ook ter harte?
Laat de prins excelleren waar hij in excelleert, dunkt me.
Ik verzwaar uw dagtaak, maar het gaat om de keuninklijke famille, nietwaar?

gravatar

De adel is weer zo humeurig als de pest, merk ik. Hoe dan ook, is vrees dat het verfijnde taptetteren gaat uitdraaien op pils zuipen. De opleidingsperiode kan nog niet worden afgesloten.

gravatar

Ja, want ik ga voor de goede orde en het nationale kruisridderschap want dat staat goed op mijn cv en mits je ‘m (voorzichtig) opspeld mag je altijd overal naar binnen en ja vooraan zitten ook in de Efteling.

gravatar

Gelukkig, ik moet er toch niet aan denken dat in het vervolg toiletpotten richting de gouden koets geworpen dienen te worden…

gravatar

Neo Canaille, na het lezen van uw bericht heb ik vanzelfsprekend direct de BVD even op de hoogte gebracht van uw onwelriekende voornemen.
Er bestaat daarom een reële mogelijheid dat u volgende nationale staatshoofdendag door moet brengen met een enkelband in of nabijheid een politiebureau of een daartoe uitgeruste psychiatrische instelling.
Houd daar rekening mee als u feestelijkheden wilt plannen dus noteer dat alvast maar op de kalender aan de keukendeur.

gravatar

Een heer gooit niet met WC-potten, ook niet onder aandrang. Prins Pils weet nog niet de juiste grenzen te stellen. Het was zeker een begaanbare weg geweest om de feestcommissie uit te nodigen om plaats te nemen op het aangeboden meubilair en vervolgens door te lopen naar de volgende attractie.

Reageer
gravatar

Tja, Prins Pils, onze aanstaande Vorst Vodka, bevindt zich in een prangende situatie: zaklopen en koekhappen zijn nu ook niet gelijk activiteiten door heren gepleegd. Maar het volk mort op de achtergrond.

Onbegrijpelijk dat het comité er niet in voorziet om wat ‘royale’ bezigheden te programmeren, zoals daar zijn het lintknippen (30 meter overlangs), het wimpelhijsen met hindernis (knopen in het touw) en sigaarroken tegen de wind in (simulatie van varende boot).

Dan kan het volk goed bijhouden of de kandidaat vorderingen maakt qua troonsbestijgingswaardigheid.

gravatar

De luxe van het bezit van meerdere WC potten moet je binnenskamers houden, liefst in een ommuurde royale villa. WA schopt het nog ver. Weg.

Reageer
gravatar

Gachte heer, mevrouw,

Mij is hieromtrent het volgende ter ore gekomen;

De prins heeft in overleg met Rutte, zijn belangen in de stichting Administratiekantoor KoekHapTouw ondergebracht.

Zo kan hij enige afstand bewaren en hoeft hij zich niet rechtstreeks te bemoeien met het ‘avontuurlijke project’.

Mede op basis van het kritische rapport zullen er “extra stappen” worden gezet die moeten leiden tot ontwikkeling van het gebeuren en verbeteringen qua contact met de bevolking.

Ik groet u,

Dr. Herman De Doktor van Leeuwin

Reageer
gravatar

De RVD geeft hier een staaltje van nietszeggendheid weg, mevrouw de woordvoerster. WAT moet de koningin hoog nodig?

gravatar

Wellicht ten overvloede wijs ik erop, dat Alex onder kruidnagel een bepaalde geurige spijker verstaat die bedoeld is om van jute met behulp van fatsoenlijke ijzerwaren (voor de gewone mens: “klauwhamer”, mogelijk ook “nijptang”) een koekzak in elkaar te zetten voor het geval de poep loopt.

“Hij is nog steeds een beetje dom,” aldus hare prinselijke hoogheid Maxie.

Reageer
gravatar

Uit betrouwbare kringen rond ons toekomstig staatshoofd (ja die kringen bestaan)heb ik vernomen dat hij ook tegen dwergwerpen is. Hij vindt het zielig voor de mensen die in een streek wonen waar geen dwergen wonen. Vooral in streken waar het kannibalisme nog in hoog aanzien staat zijn de dwergen tot tapas verwerkt en aangezien de tapasbar een grote hype was in deze streken zijn de dwergen nu uitgestorven.

Reageer
gravatar

Ik snap er alles van.

Ook ik verwerp wat ik deed.
En prijs aan wat ik deed, omdat het hart dan spreekt.

En dan verwerp ik het weer omdat het hoofd spreekt.

Ik kan Koning Willem IV dus heel goed volgen.

Dat andere mensen dat niet kunnen is hun tekortkoming.

Leve de Koning (in spe).

Reageer