Strak in bikini na het ESM-verdrag? Het kan!

Cosmopolitan pakt uit in extra dik recessienummer


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste ‘Vieze Ouwe Van De Familie’

Zou u als tegenprestatie zsm een foto van uw goddelijk lichaam willen publiceren, string optioneel?

(en van mij mag u best wel een beetje slurpen en spetteren bij ‘t eten, dat windt mij alleen maar méér op)

Reageer
gravatar

Bus, dat van de Engelse keuken mag kloppen, maar uw mening over lelijkheid van de Engelse vrouwen deel ik niet. Zo zijn bijvoorbeeld de meisjes van ‘Page 3’ echt wél om aan te zien, al wordt daar doorgaans slechts aan één of twee in het oog springende aspecten van hun fysiologie aandacht besteed. Ze zijn weliswaar geen voorpagina-nieuws maar ze staan wel op de bladzijde die structureel het eerst wordt opengeslagen. En niet alle mooie Engelse vrouwen geven zich bloot; dat vereist toch een wat lossere moraal dan zij doorgaans van huis uit meekrijgen.

Reageer
gravatar

Strak in de crisisbikini kan vooral goed, als die gesponsord wordt. Ik kan mij de voorstellen dat (bijvoorbeeld) Lipton en wel iets in ziet bikinitopjes te sponsorren. De cups in de vorm van een theezakje, met aan de uiteinden van de koordjes een origineel Lipton-labeltje. Op het broekje zou naast het logo de tekst kunnen: “My cup of tea.”

Reageer
gravatar

Beste vieze ouwe – nee niet u heer Bus – hebt u ook opgemerkt dat de ene borst groter is dan de andere? Zit daar een diepere gedachte achter? Ik bedoel bij het plaatsen van zo’n foto. Bijv. om extra nadruk te leggen op de tekst die eronder staat?

gravatar

Vieze Ouwe Man, thee met melk is ZÖ Brits! Dat lijkt mij een absolute contra-indicatie! Het Verenigd Koninkrijk mag zich beroemen op humor, culinair is het een volstrekt barbaristisch land. Wellicht als gevolg van het ontbreken van aangename voeding zijn tevens de vrouwen uit dat land al bijna voor de volle 100% te lelijk om aan te zien. De sponsorwaarde wordt daarmee geheel te niet gedaan.

gravatar

Vieze Ouwe Man (die overigens wel netjes claimt te eten) Ik heb NOOIT een pet op. Ik heb meestal wel koffie en een broodje kaas op, maar nimmer eet ik petten. (Ook netten eet ik overigens niet)

gravatar

@redactie: Hellup!
Mijn vriendje zeurt nu constant dat ik ook Erotiek Stabiliserende Maatregelen moet nemen…
Wat zou hij toch bedoelen?

Reageer
gravatar

Waarom bent van mening dat onze flexwerksters (zie fotootje) geen zinvolle baan hebben?

Model zijn is een zwaar vak, je staat de hele dag mooi te wezen op moeilijke schoenen en moet leven op salades uit de sportschoolbar en flesjes water uit een automaat.
Ik daag u daarom uit een dagje met ons mee te draaien bv bij een fotoshoot, geef straks uw schoen en kledingmaat maar even door aan mijn assistente.

gravatar

Uiteraard is de regering – en in het bijzonder mijn partij – groot voorstander van flexwerkers. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat uw medewerkers dan maar de rest van de tijd in de zon op het strand moeten gaan zitten niksen. In plaats daarvan liggen de carrieremogelijkheden in het Westland voor het oprapen! Wat dachten uw modellen bijvoorbeeld van een carriere in de aardbeienpluk?

Overigens ben ik zonder meer geïnteresseerd in een dagje meelopen – want sinds onze demissionaire status moet dat vast wel passen in de agenda. Zorgt u voor de camera’s, dan zorg ik voor de juiste grijns!

gravatar

U denkt toch zeker niet dat wij u & consorten voor de camera plaats laten nemen…?
Wij zijn een gerenomeerd Modellenburau en willen onze goede naam niet te grabbel gooien door een beetje demissionare eenarmige bandieten terug in het Haagse zadel te helpen.
Neen, u mag de fotorolletjes dragen en waterflesjes omspoelen. Beter aanpakken en (onbetaald) werk verrichten dan een gat in uw cv.

gravatar

‘.. zorg ik voor de grote grijns..’? Weet u wel wat zo’n super groothoeklens kost? Kan ik als ZZP-er zonder opdrachten niet betalen, suffie.

gravatar

Waarom verhoogt de regering dan de boetes op werken in Nederland, zoals reizen naar je werk, wonen en indrinken?

gravatar

Uw onflateuze veel te ruime vel zal middels een eenvoudige chirugische ingreep (plaatselijke verdoving) over uw neus getrokken worden zodat u het komende seizoen weer relaxed in badkleding over de boulevard kunt slenteren, bv om daar bij het nabij gelegend bankfiliaal uw banksaldo te even te checken.

Reageer