Robben: “Als ik Bayern uit kan schakelen, moet Duitsland over een maand ook geen probleem zijn”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

O als ie zonder condoom over de bal heenmaait? Zie het product Robben er inmiddels wel voor aan! De mens in Robben geef ik een schouderkoppie.

Reageer
gravatar

Zeg neuske gij bedoelt zeker de weledelgestrenge Robbery, ze doen het toch saampjes!

Broodje aap met ui dit hele verhaaltje. Maar als ie dit met droge ogen bij SS (Studio Sport) zou vertellen zou het om te huilen zo grrrappig kunnen zijn (tenminste als Johaan en Der Louis dan ook nog commentaar zouden geven).

Kijken of je nog lacht als ie straks de aftrap mist…

Reageer
gravatar

Overlopen nar Duitsland en daar de boel verschwalben zal er wel niet inzitten aangezien ik vermoed dat Bayern hem in de uitverkoop gaat mikken.

Arme Arjen. Geld genoeg maar ongelukkig. Kan ie niet gewoon vrijwilligerswerk in een zeehondencreche gaan doen? Hij heeft er wel de kop voor.

Jammer dat er geen camera in de kleedkamer van Bayern hing om het volgende robbentje nepvechten tussen deze missert en de edele F. Ribery live te verslaan.

Reageer
gravatar

Zo lang teams en individuele spelers niet wensen te trainen op penalty’s zo lang blijven dit soort blunderende series als die van Bayern bestaan. Penalty’s nemen is te trainen, je moet het alleen doen. Oen!

Reageer
gravatar

Persoonlijk ben ik al jaren van mening dat er ook getraind moet worden op situaties met één man meer én met één man minder.
Bij ijshockey is waar te nemen dat de partij met één speler minder toch vaker een goal scoort dan die met overmacht. Een slimme trainer moet dat weten uit te buiten.

gravatar

Feitelijk zijn pinanties heel simpel.

Ben je rechts dan schiet je de bal in de linkeronderhoek, oftewel, ‘achter de beugel’. (ookwel zijnet, variant op kannet)

Ben je links dan schiet je bal rechts op de paal.

Het is aldus beter om pinanties door rechtsbenigen te laten nemen.

gravatar

waar bemoei jij je mee?

gravatar

Dit soort dingen steekt steeds weer de kop (of wellicht beter: het leeghoofd) op zodra het over voetballen gaat. Overigens niet zo heel vreemd voor een sport die met de voeten wordt beoefend.

gravatar

Wel geniaal, hoe kutrol al reageert vooraleer jeettje zelf maar een begin van een reactie kon plaatsen. En u heeft gelijk. Niet bemoeien met nicknames. Spelling daarvan is zo vrij als een pensionado in de ww.

gravatar

Wel geniaal, hoe kutrol al reageert vooraleer jeettje zelfs maar een begin van een reactie kon plaatsen. En u heeft gelijk. Niet bemoeien met nicknames. Spelling daarvan is zo vrij als een pensionado in de ww.

gravatar

Ach ja, als Manchester City in blessuretijd 2 keer kan scoren en daarmee kampioen van Engeland kan worden geloof ik elk ander verhaal over omkoping ook meteen

Reageer
gravatar

Maar wat nou als ie een dubbelspion is? Voor de Duitsers. Jarenlang bij Chelsea voetballen, daarna Bayern de nek omdraaien, wij denken dat ie een Chelsea-mol is maar ondertussen in de komende finale Nederland – Duitsland keihard drie eigen doelpunten maken? Weet het zo net nog niet. De Robben lijkt me iemand die zaken jaren en jaren plant.

Reageer
gravatar

Tja, die Robben heeft wel gelijk natuurlijk en het was ook een koud kunstje…en Duitsland uitschakelen is natuurlijk een ijskoud kunstje. En de rest vegen ze gewoon van de mat.

Reageer