Johan Cruijff snapt niets van Van Nistelrooij

“Als je niet kunt voetballen, kun je er ook niet mee stoppen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heet van de naald/speld:
J.C. is naar aanleiding van alle hectiek omtrent zijn uitspraken in deze naar de dokter geweest…
Diagnose: S.A.B. : ‘Slijtage Aan ‘t Benul’

Reageer
gravatar

Als u meent dat ik duidelijk ben geweest, heeft u mij waarschijnlijk verkeerd begrepen.

gravatar

Johan C is de Bert Bokhoven van de sportredactie. Johan weet alles van curling, kogelslingeren, lawn bowls. Nu Mart Smeets bezig is met zijn olympische kwalificatie, is Johan gevraagd een mening te geven over voetbal.

gravatar

JoOo Jopie zo kennen we je weer! Als je je ogen niet openhoudt kun je niks zien. De bal is rond anders stuitert ie niet.

Heb het filmpie gekeken en ben het ditmaal met Johan eens. Van the Man was een echte spits en erg beperkte voetballer. Net zoiets als Kees Kist maar dan een stapje beter.

Het afschijt is wel een btje bagger. Enigzins doodgebloed. Hij sprong amper een gat in de lucht.

gravatar

Volgens mij trekt Cruijff zich maar al te graag terug in Spanje om kreten, leuzen en leuke uitspraken te verzinnen om zodoende blijvend leuk gevonden te worden? Niet gek eigenlijk want dat is volgens mij het enige dat hem nog in de picture houdt !?!

Reageer
gravatar

Nissie heeft zijn centjes binnen. Hij heeft jarenlang op topniveau gespeeld, hij was gewoon afgebrand. Ik vind dat ie best trots mag zijn op zn carriere

Reageer
gravatar

Als je Johan Cruijff heet moet je doen wat je ken en dat is voetballen of voetbaltraining geven en dus niet leiding geven of mensen onderuit halen of Gerd Müller sneren of …

Reageer