Theo Maassen steelt de show

Cabaretier: ‘Het gaat om een ludieke actie. De show is morgen weer te bewonderen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gij hebt dit niet welbegrepen. Hij nam het zelf weer mee in tegenstelING tot zijn belofte tijdens de show. Fake hap.

Kan ik die man nog serieus nemen? Misschien had ik hem eerst een beker moeten geven als relatiegeschenk. Hij schijnt er wat mee uit te voeren heb ik gehoord. Toch blijf ik een halve fan.

Reageer
gravatar

Misschien is het weer een potje grootspraak. Ik was ooit bij een show van Theo met de huisraad van z’n ouders op het toneel. Hij zou dit na de show weggeven. Maar toen ik daartoe ten tonele verscheen gaf ie niet thuis.

Reageer
gravatar

U had in het theater moeten blijven; daar stond de huisraad.
Naar een leeg huis gaan en dan hier klagen komt wat zeikerig over.

gravatar

Ik was een van de gedupeerden die dus gisteren in een lege zaal zat. Pas na een uur werd verteld dat de show was gestolen.

Reageer
gravatar

Ik heb de misdaadstatistieken er nog eens op nageslagen.

Stelen van voorstellingen komt heel weinig voor.

Bovenaan staat al eeuwen fietsendiefstal. De records in de eerste helft van de jaren veertig van vorige eeuw werden echter nooit meer verbroken.

Vreemd genoeg is de misdaad die op één na het meeste voorkomend, het stelen van harten, niet opgenomen in de cijfers.

Reageer
gravatar

Beste Veldwachter,

Ik heb mij na uw bericht verdiept in de fietsendiefstalgolf die u signaleerde in uw bericht.

Het politieblad van mei 1945 vermeldt, dat vrijwel alle proletarische eigenaarswisselaars uit Duitsland kwamen. Ze zijn echter daarvoor nooit bestraft.

Na enig speurwerk kwam ik erachter dat slechts één fietsendief nog in leven is. De zevenennegentig jarige Hermann Viets, die nog tot 1998 op de gestolen fiets heeft rondgereden in München Gladbach über Worms. De fiets wordt nu bereden door een studerende achterkleinzoon, die hem niet wil teruggeven aan de erven van de rechtmatige eigenaar.

Ik verwacht diplomatieke actie van de Nederlandse regering. Interpol en het Wiesenthal-instituut heb ik al ingelicht.

gravatar

Inderdaad het stelen van harten. Daar zou justitie zich eens mee bezig moeten houden. En dan vooral die vandalen die niet alleen stelen, maar vervolgens het hart ook dusdanig molesteren dat het breekt.

gravatar

Beste Nondejus,

Wat ik laatst toch mee heb gemaakt! Niet te geloven!

Toen mijn voormalige beste vriend vorig jaar in de kroeg pochte over zijn ervaringen als hartendief en -breker, wees ik hem erop dat zijn vrouw daarmee niet blij zou zijn. Hij antwoordde dat zij wat hem betreft gestolen kon worden. Maar toen ik haar met hart en al had gestolen om hem een pleziertje te doen, bleek dat ook weer niet de bedoeling te zijn.

Snap jij dat nou?

gravatar

De show bleek in het water gevallen bij strand Nulde. Dhr. Maassen is vermoedelijk voortvluchtig op een witte fiets van 400 kilo.

Reageer